KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Divan toplantısında gergin anlar!

VİDEO

01 Mart 2018 | 23:24

3 yorum

9265 okunma

Bursasporumuzun Olağan Divan Kurulu toplantısı Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Stadyumumuzda gerçekleştirilen toplantıya Divan Başkanlık Kurulu üyeleri ve Divan Kurulu üyelerinin yanı sıra Başkanımız Ali Ay, İkinci başkanımız Ali Ademoğlu, yönetim kurulu üyelerimiz Adem Sakarya, Fatih Pulat,Cem Öztürk,Hakan Hacızade,Görkem Akbaş ve üyeler katıldı.

Divan Başkanlık Kurulu başkanı İdris Sevinç üyeliklerinde 50 yılını dolduran Hasan Bora,İbrahim Alakoç,Fevzi Sapan,Ali Oğuz'a plaket takdim etti. Rahatsızlığı nedeniyle toplantıya katılamayan eski teknik direktörlerimizden Hasan Bora'nın plaketini eski futbolcularımızdan Mesut Ünal aldı.

Ardından üyeliklerinde 20 yılı dolduran ve Divan Kurulu üyeliğine hak kazanan 91 üyenin isimleri okunarak kabul belgeleri Divan Kurulu tarafından verildi.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç söyle konuştu;

İdris Sevinç: "Şuanda divan kurulu olarak 695 üyemiz mevcut, şuan burada 110 civarında üyemiz var. Ancak içim sızlayarak söylüyorum bugün burada gördüğümüz tablo hoş değil. Bildiğiniz gibi bu toplantıları 3 ayda bir yapıyoruz, bunu ayda bir de yapabiliriz hiç önemli değil. Ben katılan üyelerimize teşekkür ediyorum.

Bursaspor'un büyüklüğüne yakışır hamlelerinin yapılması gerektiğini daha önce belirtmiştim. Sayın başkanım artık bıçak kemiğe dayanmış hatta kemiğe zarar vermektedir. Ekonomik açıdan gösterilen çabayı saygıyla karşılıyoruz, ancak sportif ve idari tablonun düzeltilememesi endişe vericidir.Başkan gemi su alıyor,Sizin dalgalarla nasıl boğuştuğunuz değil,gemiyi limana nasıl yanaştırdığınız konuşulacaktır." Dedi.

Daha sonra Finalsal Yapılanmadan sorumlu Asbaşkanımız Fatih Pulat son günlerde gelişen bilet konusu hakkında açıklamalarda bulundu. Pulat, "Söz konusu hususlar şöyle gelişti, Akhisar maçı sonrası 12 Şubat günü itibariyle ihbarlar geldi. Bunun ardından 13 Şubat'ta bilet satış görevlisinin savunması istendi. Ardından tazminatsız olarak iş akdi fesih edildi. Denetim firmamıza konu ihbar edildi ve çalışma başlandı. Bursa Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Bu belgeleri divana takdim ediyorum dedi."

Son olarak konuşan Başkanımız Ali Ay ise; "Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Ben Divan Başkanımızın soruları ile başlamak istiyorum. Alanımız açılıktan sonra otopark hususunda verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Bilet olaylarını Fatih kardeşimiz açıkladı. Bana her türlü eleştiriyi yapabilirsiniz ama namusumuz ve şerefimiz ile ilgili bir şey söylenirse dişlerimi gösteririm.

Biz sabırlı insanlarız Mayıs'ta görüşeceğiz. Başkan adayları çalışmalarını yapıyorlar. Ben de kararımı vereceğim. Stadyumun altındaki dükkanlar ile ilgili bir soru gelmişti. Bundan 2 ay önce bir toplantı yaptık, biliyorsunuz burada en büyük handikap 1. Güvenlik alanıydı. O alan olduğu sürece kiraya vermek mümkün değil. Son olarak Valimizle konuştuk, büyük ihtimalle 1 maç denenecek. Eğer olursa aylık 200 bin Euro gibi bir rakam gözüküyor. 3-4 firma ile görüştük.

Maalesef bazı şeyler olmuyor. Ben egosu olan bir insan değilim. Bu takım hepimizin takımı. 5-6 maçtır negatif enerji yayılıyor. Birlik olalım, birlik olduğumuzda neler yapacağımız biliniyor. Ben bireysel olarak takımımızdan memnunum. Ama takım olma konusunda sıkıntı yaşadık. Bu sene yaptığımız transferlerde sadece Sow konusunda hata yaptığımızı düşünüyorum. O da bu hafta olmasa da önümüzdeki hafta 11 başlayacak ve inşallah yararlı olacak.Bir önceki kurulda Le Guen bizim değerlerimizden bir tanesiydi. Biz Le Guen'i gönderseydik 20 tane sorunumuz olacaktı. Kupadan elenmemizin takımımızın üzerinde negatif etkisi olduğunu düşünüyorum.İlk yarıda topladığımız puanların çoğunu Kayserispor maçının ardından kazandık.Bu yüzden fikstür de çok önemli. Oyuncularımız da söz verdi. İnşallah Kayserispor maçını kazanacağız.25 bine yakın kombine sattık,ancak sattığımız kombine Beşiktaş maçının bir günlük hasılatı. İmza günlerini devam ettirelim denildi. Ancak o gün 3000 kişi gelmiş ve 60 adet ürün satılmış." Dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • vedat  
    02 Mart 2018 | 15:15
    Ya arkadaşlar Selim ne yapsın. Adam yapılması gereken en doğrusunu yapmış. Başkan iyi niyetli, Bursasporlu ama yöneticiliği yapamıyor ve takıma zarar veriyor. Bu işi gerçekten futbolu iyi bilen ve her zaman yeni bir şeyler üretecek adam lazım. Maalesef o kadar iş adamı varken takıma sahiplenen kimse çıkmıyor.
    Olan her zamanki gibi takıma ve bizlere oluyor. Her sene bu şekilde acısını çeker oluyoruz. Sonra Beşiktaşa kafa tutup, Malatya yı bile yenemiyoruz. Eğer böyle olursa teknik adama bu kadar para verilmesin. Getirsinler Yılmaz Vural'ı adamları tekme tokat dövüp oynatır, oynatamazda zaten bu tablodan değişik bir tablo çıkmaz.
    • TİT-REK  
    02 Mart 2018 | 07:54
    -5
    ya teksasın başı selim başkanla tartışıyor. ya arkadaşlar yanlış anlamayın ama biz bitmişiz.haberimiz yok.
    • Earsyg  
    02 Mart 2018 | 00:10
    17
    Le guen'den özür diliyorum..
    Bugün başkanı dinledikten sonra kesin olarak hoca masum...
    Problem başkan...

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR