KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Divan Başkanlık Kurulumuzdan açıklama

15 Ağustos 2013 | 08:35

4 yorum

4074 okunma

Kadir Şankaya Başkanlığında Özlüce Tesisleri’nde toplanan Divan Başkanlık Kurulumuz, son günlerde gündemde yer alan konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Şankaya şu açıklamaları yaptı:

Divan Başkanlık Kurulumuz, Bursaspor Yönetim Kurulu ile bir araya gelerek, istişare yapmıştır. Son günlerde gerek basına, gerek ise sosyal medyaya yansıyan bir takım tatsız olaylar olmuştur. Bursaspor camiası olarak yaşanan olumsuzlukları kendi içimizde çözeceğimize inanıyoruz. Büyük camia olmanın gerektirdiği hassasiyetin farkındayız. Ancak, zaman kavga zamanı değil, birlik zamanıdır.

Bursaspor'umuzun başarısız olmasını isteyen dış güçler tetikte beklerken, bizim iç sorunlarımızı kol kırılır, yen içinde kalır şeklinde çözümleyip, en iyi şekilde Eskişehirspor maçına hazırlanmamız gerekmektedir.

Eskişehirspor karşısında oyuncularımızın en iyi futbollarını sergileyip, oradan en iyi şekilde döneceklerine inancımız tamdır.Bu dönemde taraftarlarımızın da takıma ve yönetime sahip çıkmasını şahsen istiyorum.

Bursaspor Kulübü Başkan ve Yönetimi Genel Kurul'un oyları ile Bursaspor Kulübü'nün başına gelmişlerdir. Bu nedenle bize de bu yönetimin arkasında durmak düşer. Verdiğimiz desteğin yanında Bursaspor Kulübü'nün çıkarları doğrultusunda gerekli uyarıları yapmaktan kaçınmayacağımız da bilinmelidir.

Bugün kulübümüzde göreve başlayan Teknik Direktör Chistoph Daum ve ekibine de başarı dileklerimizi ilettik. Kendisinin kulübümüzde başarılı olacağına inancımız tamdır. Kendisinin kariyeri ve Türkiye'de çalıştığı sürede elde ettiği başarılar malumdur. Hocamız inşallah Bursaspor'da da yeni şampiyonluklara imza atacaktır...

 Bursaspor.org.tr

    • İbrahim  
    15 Ağustos 2013 | 12:56
    Ayhan barışıcı istifaaa.erkan başkanım kov şu adamı yoksa senin başın ağrıyacak.benden söylemesi taraftarın yıldızı barışmaz bu saatten sonra bu adamla..
    • Bursaspor  
    15 Ağustos 2013 | 10:18
    Ayhan barışıcı istifa erkan başkan senide götürür bu rüzgar ya geregini yap kov o adamı yada gs maçında tepkimizi koyacagız
    • ölümünebursaspor  
    15 Ağustos 2013 | 09:39
    iktiriiiirriin üç kagıtçı ampacı takımı cebe indirmeye cebi doldurmaya gelmişiniz hep ibineler lan futbolcu soyunma odasında yönetici denen bir bunak bir şerefsiz bir kendini bilmez hatsisiz it köpek vasıflarını ve bütün kötü vasıfların hepsini kendinde bulunduran hatsiz deyyus bu yönetimde ve bu yaptıkları sigara eylemi cezalandırılmıyorsa kulupten men edilmiyorssalar yuh olsun size ve tayfanıza ayrıyetten size alkış tutan siyasiler ve taraftar liderleri ampacı takımı ve trübüncülere allah belanızı versin
    • Can  
    15 Ağustos 2013 | 09:30
    Ayhan Barışıcı ve yönetimdeki birkaç gereksiz adam gitsin; birliktelik sağlanır.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR