KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Dilara Dağyar Bursaspor'da

16 Ekim 2015 | 17:53

2 yorum

11445 okunma

Tecrübeli orta oyuncu Dilara Dağyar kendisini Bursasporlu yapan imzayı Özlüce Tesisleri’mizde gerçekleştirilen tören ile attı.

Törene Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Bozdemir, Genel Müdür Yardımcımız Erhan Başoğlu ve Bayan Voleybol Takımı Başantrenörümüz Emin İmen de katıldı.

BAŞOĞLU: " SPOR KULÜBÜ OLMA YOLUNDA EMİN ADIMLARLA DEVAM EDİYORUZ"

1.lig'de Yeşilyurt ve Beşiktaş, 2.ligde ise Ataşehir takımlarında forma giyen 1990 doğumlu Dilara Dağyar'ın imza töreninde konuşan Genel Müdür Yardımcımız Erhan Başoğlu, Bursaspor ailesine yeni bir üye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Başoğlu, Bayan Voleybol takımımızın sezona şampiyonluk parolası ile hazırlandığını belirttiği konuşmasında, "Bursaspor, artık sadece futbol kulübü görünümünden çıkarak diğer spor branşlarında da hamleleri ile spor kulübü olma yolunda emin adımlarla devam ediyoruz. Başta Başkanımız Recep Bölükbaşı olmak üzere yönetim kurulumuzun desteklerine teşekkür ediyoruz. Bugün Dilara'yı aramıza katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Transferin kendisine ve Bursaspor'a hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

BOZDEMİR: " TECRÜBELİ BİR İSMİ KADROMUZA KATTIK"

Yönetim Kurulu üyemiz Ahmet Bozdemir yaptığı açıklamada bu sezon Bayan Voleybol takımımızın hedefinin bu sezon şampiyonluk olduğunu belirtti. Bozdemir, " Yeni transferimiz Dilara Dağyar'a hayırlı olsun diliyorum. Kendisi 1.lig ve 2.ligde forma giymiş tecrübeli bir isim. Ayrıca 25 kez Genç Milli takımın formasını giydi. Kendisini renklerimize katmaktan dolayı çok mutluyuz. Takımımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz. Ligin en sağlam ve güçlü teknik heyet ve sporcularıyla sezon sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum" dedi.

İMEN: " BÖYLE BİR TRANSFERİ GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ"

Başantrenörümüz Emin İmen konuşmasına takıma desteklerinden dolayı Başkanımıza ve Yönetim Kurulu üyelerimize teşekkür ederek başladı. İmen, " Böyle önemli bir transferi gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Sezon başında konulan hedef doğrultusunda çalışıyoruz. Dilara Dağyar'ı liglerden tanıyorum. Takıma çok büyük katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi.

DİLARA DAĞYAR: " İNŞALLAH ŞAMPİYONLUK KUPASINI MÜZEMİZE GETİRECEĞİZ"

1.84 m boyundaki Dilara Dağyar ise Bursaspor gibi büyük bir kulüpte oynayacak olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Dilara, " Bursaspor'un hedefini biliyorum. İnşallah kupayı Bursaspor'umuzun müzesine getireceğiz. İnşallah sakatlıksız güzel bir sezon geçiririz" dedi.

Genel Müdür Yardımcımız Erhan Başoğlu, Voleybol'da takımımızın sezonu 25 Ekim'de Ankara Karşıyaka deplasmanında açacağını, Bursa'da ilk maçın ise 31 Ekim 2015 Cumartesi günü Maliye Okulları ile oynanacağını duyurdu. Başoğlu ayrıca basketbol takımımızın ise ligi 31 Ekim Cumartesi günü Nilüfer Spor Salonu'nda Mersin Büyükşehir Belediyespor maçıyla açacağını ve tüm sporseverleri basketbol kombinesi almaya davet etti.

 Bursaspor.org.tr

    • ınegolluler  
    17 Ekim 2015 | 10:07
    hayırlı olsun
    • Cihan1234  
    17 Ekim 2015 | 02:59
    Bi şamil değil ama olsun :))

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR