KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Deniz Yılmaz geliyor

27 Haziran 2012 | 09:44

8 yorum

8131 okunma

Mainz 05'te forma giyen gurbetçi futbolcunun yarın sağlık kontrolünden geçip sözleşme imzalaması bekleniyor.

Transferde nokta atışı yapmak isteyen Bursaspor, gurbetçi Deniz Yılmaz’ı kadrosuna katıyor. Daha önce menajer krizi nedeniyle transferi çıkmaza giren 24 yaşındaki futbolcu ve kulübü Mainz’le anlaşmaya varan yeşil beyazlı yönetim gurbetçi oyuncuyu Bursa’ya getiriyor.
 
Sağ kanat ve forvette oynayabilen Deniz’in bugün Almanya’dan uçakla Türkiye’ye hareket edeceği, akşam da İstanbul’dan Bursa’ya geleceği öğrenildi. Gurbetçi futbolcu ve menajeriyle son kez masaya oturacak olan yönetimin Deniz’i sağlık kontrolünden geçirip sözleşme imzalamayı hedeflediği öğrenildi.

 Olay Gazetesi

    • partizan  
    27 Haziran 2012 | 18:37
    imzalı formasını alın yeter..ancak,büyük Bursaspor yönetimi başarabilir bunu:)not: transfer filozofu hacı ertuğrul efendi hazretleri,"takımda kendisinden daha meşhur bir futbolcu görmek istemez"..bunu kendisine de yazdım okumuştur inşallah! cevap bekliyorum!unutmayın diye yazdım..şükrü arkadaş bak sen çok kaşınıyorsun:) bu kadar doğruyu yazarsan,şakşakçılar eksiye boğarlar seni..sen kimsin ki ertuğrul efendimizin transfer politikasını eleştiriyorsun? hem şampiyonluğu rüyanda görürdün:) herşeyin en ama en iyisini o bilir..geçen sene ince ince eleyip sık sık dokuyup aldıkları transfer bombaları:) tunay acar,bıldırcan,kaldırımcan,mehmet sak,muhammede karşılık aldıkları ahmet arı,steinert,leblebici insua,nunez,stepanov,takoz tago,swensson vs..geri postalamadılar mı?yapılan 41 transferin 36 sı fiyasko olsa da alkış tutacaksın! buna ters büyü derler..ne kadar kötü o kadar iyi felsefesi..sonra da büyük taraftar stadı tıklım tıklım neden doldurmuyor diye ağlansalar da şöyle deriz beraber;..ah dolar!..yazıcının ensesini seyretmeye gidemem ben stada!ertuğrul efendi hazretleri bu takımda kendisinden daha meşhur bir oyuncu görmeye tahammül edemezz! gelir gider dengesiymiş,para politikasıymış..geç bu işleri..tuncay şanlı haber yolladı,cevap:istemezük! yattara geldi cevap:istemezük! romariç içki içiyormuş,istemezük! isterük dediklerinizi hasretle bekliyoruz bakıp göreceğiz! şampiyon takımı ne hale getirdiniz! ben 35 yıllık Bursaspor taraftarıyım arkadaş! ömrümde ilk kez şampiyonluk gördüğüm için allahıma şükrettim,bunu sağlayanlara da sonsuz teşekkürler ettim!ancak şampiyon olmuş bir takımı büyütmek yerine farklı bahaneler öne sürerek küçültme çabası içinde bulunanları da affedemem! yalaka değilim şakşakçı değilim! ben ancak başarıyı alkışlarım,yanlışı da kafamı kuma gömüp yok sayamam yoksa kendimi kandırmış olurum başarısızlığın ortağı olurum! ancak;durum malesef kötüye gidiyor,başarılı olmak adına atılan adımların çoğu yanlış diyorum! yönetim ve hoca karar vermeli!ya büyük Bursaspor için büyük adımlar atacaklar! yada biz sıra takımı olacağız bu işin sonu yok deyip korkularını açıkça dile getirip gerekeni yapacaklar! ben bir taraftar olarak olumlu,somut adımların atılmadığını görüyorum! kararsız bir yönetim beni ürkütüyor..transfer politikası her sene fiyasko ile sonuçlandığı gibi,taraftarı heyecanlandıracak hiçbir futbolcunun alınamadığı gerçeği ve bu yönde izlenen titrek ve heyecansız politika beni deli ediyor! sanki Bursaspor taraftarının kaliteli ve ünlü oyuncuları izlemeye hakkı yokmuş,her kaliteli ünlü futbolcu para tuzağıymış gibi gösterilmek isteniyor,ben isimsiz topçuları seçerim az para veririz ucuz olur paraları havaya saçmayız gibi dededen kalma güvensizlikten kaynaklanan uyuz düşüncelere sahip zihniyetlere tahammül edemiyorum! hadi beni eksileyin şimdi,büyük ve olgun taraftar topluluğu sizi..
    • Melih  
    27 Haziran 2012 | 16:21
    deniz pek etkili değilde olcay şahan diye bir futbolcu var onu mutlaka izleyin . bir guebetçi alınacaksa o da olcay olmalıdır .
    • emircan  
    27 Haziran 2012 | 15:02
    hayırlısı olsun.keşke messiyi alsak yanınada ronaldo...adı aşk bu eziyetin.bu büyük taraftar denizi messi yapar ...
    • emircan  
    27 Haziran 2012 | 14:57
    hayırlısı olsun.keşke messiyi alsak yanınada ronaldo...adı aşk bu eziyetin.bu büyük taraftar denizi messi yapar ...
    • Ünitimsah Ozan  
    27 Haziran 2012 | 14:20
    Artık yapçak bişey yok hayırlı olsun diyip pinto gibi parlamasını beklicez inşallah faydalı olur
    • Teksas_nl  
    27 Haziran 2012 | 12:16
    adami takip eden yok cunku tekip etmek mumkun degil. Kendi takiminda bile oynamamis, antrenmanlarini izlemek lazim.
    • Hakan ERTURK  
    27 Haziran 2012 | 11:44
    Bu adam nasil ya iyimi takip eden varmi aranizda arkadaslar ?
    • Hakan ERTURK  
    27 Haziran 2012 | 11:44
    Bu adam nasil ya iyimi takip eden varmi aranizda arkadaslar ?

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR