KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun"

29 Ekim 2012 | 14:03

0 yorum

5423 okunma

Teknik Direktörümzü Ertuğrul Sağlam bugün sabah saatlerinde yapılan antrenman öncesi yaptığı açıklamada tüm ülkemizin Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Dini bayramı bitirip ardından bir milli bayram yaşamanın ülke adına güzel bir dönem olduğunu belirten Sağlam şöyle devam etti;
 
"Bir dini bayramı bitirip bir milli bayramı ve Türkiye Cumhuriyetinin 89. kuruluş yıl dönümünü kutlamak ülke adına güzel dönemler. Biz bu bayramlarımızın kıymetini bilerek ülke olarak barış, huzur ortamını ve yaşam standardımızı birlik beraberlik içinde daha iyiye çıkarmak adına iyi değerlendirmemiz gerekiyor.
 
Öncelikle Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi gazilerimizi ve bu ülkenin varolması adına çaba sarfeden herkesi saygıyla anarken şu anda ülkede yaşayan insanlar olarak kurulan Cumhuriyetin daha mamur bir hale gelebilmesi, ülkemizin dünya standartlarında yaşanabilir bir ülke olması için huzur içinde yaşamak ekonomik anlamda daha iyi işler yapmak adına hepimizin katkıyı koyması ve hizmet etmesi gerekiyor.
 
Bu gerçekler doğrultusunda ben tüm ülkemizin Cumhuriyet Bayarmını kutluyorum. Bundan sonraki dönem için de daha güzel günlerin barış içinde huzur içinde sağlık içinde yaşanması umuduyla hayırlı olmasını diliyorum." 

 


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR