KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Çin malı medya

23 Temmuz 2012 | 10:21

11 yorum

13650 okunma

Bursaspor'da bitmek bilmeyen medya sorumsuzluğu üzerine açıklamamızdır;

Bursaspor'da bitmek bilmeyen medya sorumsuzluğu üzerine artık bir şeyler söyleme zamanımızın gelip de geçtiğini düşünerek bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettik. Bursaspor'un ciddi anlamda medya eksikliği yaşadığını çeşitli platformlarda defalarca dile getirmemize rağmen kimsenin ne bir önlem, ne de bu işin başındaki müdür, sorumlu ya da birkimseyi uyardığı yok anlaşılan. Niyetimiz kimseyi haksız yere eleştirmek değildir, fakat bu sefer sert bir eleştiriyi hak ettiniz. Çok geriye gitmeden; 26 Mayıs 2012 tarihinden başlamak yeterli olacaktır.

Yer Antalya... Bursaspor'un ikiye ayrılmış medyasından TV olanı işinin ciddiyetinde; maçları naklen yayınlarken, görsel medyası maça yollanmadı! Basına düşen fotoğrafları ajans muhabirleri ve Bursa adına o dönemde yerel bir gazetede görev yapan gazeteci Sayın Cemal Ekentok çekti.

Avusturya'da geçen kamp döneminde herkesin takıma özlemi artmışken, yine ortadan ikiye bölük medyanın TV'si iş yaparken, fotoğraf makinalı çocuklar yine sınıfta kalıyorlar, antrenman başına 6 (altı) fotoğrafla tamamlayacaklardı neredeyse koca kampı. Biraz eleştirildiklerinde fotoğraf sayısı arttı. Aldığımız duyumlara göre internet bağlantı sorunu yaşanıyormuş, bu bahane edilmiş ancak bütün gün facebook, twitter gibi sosyal ağlarda dolaşanlar iş Bursaspor'a gelince internetin kesildiği bahanesini ortaya atmamalıdırlar. Aynı ülkede kamp yapan ülkemizin bazı diğer kulüplerinin medya kısmı neredeyse kusursuz çalıştılar. Bursaspor kampı ise kampa katılan futbolcularının fotoğraflarının anında paylaşıldığı değil, maç fotoğraflarının dahi yalnızca ilk yarıda çekildiği bir kamp olarak hafızalarda kaldı.

Burada çalışanların biz taraftarlar gibi düşünmesini istemek hakkımız olmayabilir, fakat Bursaspor taraftarının ne istediğini her Bursaspor kulübü mensubunun bilmesi gerekmektedir. Az sayıda fotoğrafla, kısa süreli video haberlerle bu işin yürümediğini ve yürümeyeceğini taraftar görmektedir.

Son olarak; U-15 Futbol takımımız Çin'de düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etmekte. Fakat yine bu bahsettiğimiz eksiklikler son sürat devam etmektedir. TV departmanı turnuvaya gönderilirken, Bursaspor.org'tan(resmi internet sitesi) hiçbir medya çalışanı Çin'e gönderilmemiştir. Bursa'da çıkmakta olan yerel bir gazete Çin'deki turnuva için kafileye dahil oluyor, bunun masrafları kim tarafından karşılanıyor bilmiyoruz. Adamlar her gün bir sayfa U-15 Futbol Takımımız'ın haberini baskıya yatiştirirken, Bursaspor'un kendi medyacıları maalesef bu işin altından kalkamıyorlar. Medya Departmanı Sorumlusu Sayın Orçun Olukçu'ya soruyoruz; neden bir medya departmanı çalışanı Çin'e giden kafilede yer almamış ve buna gerek duyulmamıştır?

Buradan Bursaspor yönetimine de sesleniyoruz; Bursaspor'un medya departmanında bir düzenleme yapılmalı, sorumlusu kim ise ya işine çeki düzen vermeli, ya da görevinde değişiklik yapılıp yerine sorumluluk sahibi biri getirilmelidir. Bursaspor'u çiftlikmiş gibi görüp at koşturanların bir an evvel kulubümüzden uzaklaştırılması en doğal temennilerimizdendir.

Teksas.org

 

    • abbasabi  
    24 Temmuz 2012 | 19:46
    Koskoca sosyal ağlarda gereken yapılmıyor eksiklikleri gidermek o kadar kolay iken oturdukları yerden mail atmak zorlarına gidiyor. Nereye Çin'e adam gidecek, adam tatil yapıcak mevsim yaz, Kim takar Bursaspor'u tamam eyvallah paranı kazanıcaksın ama birazda bu işi yaparken yüreğini koyucaksın ortaya.
    • King  
    23 Temmuz 2012 | 19:14
    Yonetim sabrimizi tasirma. Zaten transfer yaptiginiz yok su isi bari duzgun yapin
    • Kadir Aslan  
    23 Temmuz 2012 | 18:57
    helal olsun teksas. son 1.5 ayda sorumluluğu üzerine aldın. aksayan her noktaya parmağını bastın. umarım bundan sonrada böyle olur. oluruz... inşallah bizimde katkılarımız olur...
    • BSPOR  
    23 Temmuz 2012 | 14:07
    Taraftar muhattap bile bulamıyor.
    • egemen  
    23 Temmuz 2012 | 12:39
    Çine gidenler kimler ? Tursitik olarak gittikleri besbelli,asıl mesele o paraları kim karşılıyor,Kulüp mü ? Zaten Kulüp evlere şenlik Yönetiliyor,nerde alakasız adam Kulüpte görevli,adam kayırmacılık,işbilmezlik almış başını gitmiş,çiftlik dyecem ama çiftlikte bile bir düzen vardır...
    • Buğra taner  
    23 Temmuz 2012 | 12:20
    11
    Bursaspor reklam pazarlama müdürü beşiktaşlı,Bursasportv sorumlusu galatasaraylı,Bursastore müdürü galatasaraylı,sonra isler yolunda neden gitmiyor diye veryansin ediyoruz ama Bursasporda Bursaspor'lu olmayanlar için ne gibi yaptırımlarımız var? Diyeceksiniz ki yoneticiler uyuyormu,bence uyumuyor üste yazılanların hepsi birilerinin kulüp içindeki adamı,yönetim bunlara herturlu eksiklerine rağmen birsey yapamıyor. . . Kulüp müdürü cine gidiyor ama orada olması gerekenler götürülmüyor,bir yonetici bile buna sesini çıkaramıyor. Bursaspor çakallar tarafından hemde fb,gs,bjk li çakallar tarafından kuşatılmış biz hala transfer diyoruz,kombine diyoruz. . . Uyuyoruz beyler,görüyoruz ama ses çıkaramıyoruz ne yazikki.
    • efe nur  
    23 Temmuz 2012 | 11:00
    yeter çalışmayan yatan yönetici istemiyoruz.Bursaspor üzerinden prim yapanlar bu kulübten gitsinler Bursasporu artık Bursasporlular ve Bursalılar yönetsin
    • Teksas_nl  
    23 Temmuz 2012 | 10:57
    15
    Bursaspordan maas alanlarin kaci Bursasporlu? Sorunun kaynagi burada.
    • Deliahmet  
    23 Temmuz 2012 | 10:57
    guruptan turu kac takim atliyor?
    • Erdi Serbest  
    23 Temmuz 2012 | 10:51
    Çok iyi yazmışsın admin
    • yalovalı timsah  
    23 Temmuz 2012 | 10:33
    Evet işin komik tarafıda bu,u15 takımımızın şuan bütün internetteki haberlerde Keilor Park ve Interle yaptığımız maçı yayınlıyolar ama, kaçımız biliyordu toplam dört maç yaptığımız, ben size söyliyim arkadaşlar bizim takımımızın medyası bu işi yapamıcak.

    Keilor Park 0-2 Bursaspor
    Bursaspor 0-1 Inter
    Esperance de Tunis 0-5 Bursaspor
    Bursaspor 1-2 Santos

    PUAN DURUMU
    1 Santos 3 maç 9puan
    2 Bursaspor 4 maç 6puan
    3 Inter 3 maç 6puan
    4 Esperance de Tunis 3 maç 3 puan
    5 Keilor Park 3 maç 0 puan

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR