KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Cezaya büyük tepki!

28 Ağustos 2015 | 16:08

yorum

14033 okunma

Taraftarlarımız, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Gaziantepspor ile oynanan maçta çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle verilen cezaya tepki gösterdi.

Bursaspor taraftarlarına verilen cezanın tüm şehitleri ve şehit ailelerini incittiğini anlatan Selim Kurtulan, bu kararı "akıl tutulması" olarak nitelendirdiklerini ve anlamakta güçlük çektiklerini ifade etti. Kurtulan, maç öncesi Siirt'teki hain pusuda Bursaspor taraftarı Bahadır Aydın'ın şehit edildiği haberinin geldiğini anımsatarak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kardeşimizin şehit edilmesi acımızı ve öfkemizi artırmıştır. Dolayısıyla kimse bizden her gün asker ve polisimizi şehit eden vatan hainlerine şiir yazmamızı, ahlak kuralları çerçevesinde protesto yapmamızı beklemesin. Teksas tribünü olarak bu vatanın bölünmez bütünlüğü için mücadelemiz her platformda sürecektir. Federasyon, eğer terörü lanetleyenleri cezalandıran bir kurum olacaksa isminin başındaki Türkiye ibaresini kaldırmalıdır. "

PFDK'nın bu kararını mahkemeye taşıyacaklarını ve haklarını hukuk yolu ile de arayacaklarını ifade eden Kurtulan, "Futbolu yönetenler ülkemizin geçtiği bu kritik süreçte şiddeti ve terörü destekleyen bu gibi kararlar alarak yangına körükle gitmemelidir. Aksi takdirde bu bedelin altından hiçbiri kalkamaz" açıklamasını yaptı.

 Teksas.org

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR