KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursasporumuz 2 - 0 Mordovia Saranks

VİDEO

11 Ekim 2014 | 20:23

5 yorum

6882 okunma

Takımımız, bugün akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde Rus ekibi Mordovia Saranks ile hazırlık maçı yaptı.

Anasayfa
Haberler
Hazırlık Maçı: Bursaspor 2 – 0 Mordovia Saranks

Hazırlık Maçı: Bursaspor 2 – 0 Mordovia Saranks
11/10/2014 19:35

Takımımız, bugün akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde Rus ekibi Mordovia Saranks ile hazırlık maçı yaptı.
Facebook'ta Paylaş
Hazırlık Maçı: Bursaspor 2 – 0 Mordovia Saranks

Spor Toto Süper Lig'in 6.haftasında evimizde oynayacağımız Eskişehirspor maçı hazırlıkları kapsamında takımımız bugün akşam saatlerinde Rusya Premier Lig ekiplerinden Mordovia Saranks takımı ile hazırlık maçı yaptı.

Müsabakayı Sinan Cem İyihuylu yönetti, İyihuylu'nun yardımcılıklarını Bora Aladağ, Ata Bayraktar, Ahmet Aslan ve Arda Kardeşler yaptı. Müsabakanın 4. hakemi ise Hidayet Yasir Çimen oldu.

İki takımında ataklarının olduğu mücadeleden takımımız 2-0 galip ayrıldı. İkinci yarının başlarında 53.dakikada ceza sahasında topla buluşan Belluschi düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımımızı 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra takımımız daha fazla pozisyon bulsa da bulduğu pozisyonları gole çeviremedi. Müsabakanın 87. dakikasında ceza sahasında yerde kalan Holmen'in pozisyonunda hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Fernandao atışı gole çevirdi ve karşılaşma 2-0 üstünlüğümüzle sona erdi.

Müsabakanın 29. dakikasında oyuncumuz Josue rakibinin formasından çekinde sarı kartla cezalandırıldı. 40. dakikada ise rakip oyuncu Lutsenko yaptığı faul sonucu sarı kart gördü.

Takımımız, yarın günü izinli olarak geçirecek ve Pazartesi günü yapacağı antrenmanla Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

 Bursaspor.org.tr

    • saLça  
    11 Ekim 2014 | 16:11
    Yönetim bozuntusu şu maçı ücretsiz olarak Atatürk stadına alsa bişi olacak sanki hem ta#311;ıma destek olunur hemde taraftar biraz olsun özlem giderirdi ama bu yönetimde bu kafa biyaat etme kültürüyle geldikleri için olumsuzluklardan protestolardan tepkilerden korktukları için cesaret edemiyolar gerci bizde taraftar olarak sağlam bi protesto yapamayızya oda ayrı bi acizlik
    • gorkem  
    11 Ekim 2014 | 14:10
    taraftara açık olsunda azıcık maç izleyelim
    • oliver twist  
    10 Ekim 2014 | 23:56
    Taraftara açık mı? Lütfen net bişey soyleyin, gelip takımı izlemek isitiyoruz. Yönetimden rica ediyoruz taraftara açık yapın.
    • Eser  
    10 Ekim 2014 | 21:06
    bu tip hazırlık maçları önümüzü görmek açısından çok faydalı olur rakip hiçte hafif değil rusya premier liginden zorlu bir lig bizim için iyi bir ölçü olur şenol hocaya güvenmeliyiz adam takıma sahip çıkıyor kimsenin şüphesi olmasın volkan a bu kadar tahammul etmese dahada iyi olacak ama vardır bi bildiği keser takımdan bence yakında kaybedilen puanların sebebi volkanın bencilliği takım kötü değil..
    • cinaralti  
    10 Ekim 2014 | 20:05
    YA Bursaspor TV Allah askina dogru durus yayinlayin maci basimiz
    donmesin tenis seyreder gibi mac izletmeyin

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR