KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursasporumuz 0 - 0 Eskişehirspor

FOTO GALERİ

13 Mayıs 2013 | 20:00

48 yorum

19974 okunma

Spor Toto Süper Ligin 33.haftasında Eskişehirspor ile golsüz berabere kaldık.

Stat: Bursa Atatürk

Hakem: Bülent Yıldırım

Bursaspor: Harun, Vederson, İbrahim, Ferdinand, Şener (Dk.82 Ömer ), Murat, Belluschi, Sestak, Ferhat (Dk:71 Tuncay), Batalla, Pinto (Dk.71 Basser)

Yedekler: Bekir, Serdar, Musa, Hakan

Eskişehirspor: Kayacan, Veysel, Servet, Diego, Dede (Dk.58 Seron), Hürriyet, Causic, Alper (Dk.86 Nuhiu), Tello, Necati (Dk.82 Özgür), Kamara

Yedekler: Sinan, Sezgin, Aytaç, Erkut,,

Sarı Kartlar: Pinto, Şener, Vederson, Ferdinand (Bursaspor), Servet, Hürriyet, Veysel, Nuhiu (Eskişehirspor)

 

    • Eskişehir'den:  
    15 Mayıs 2013 | 14:35
    Hiç bir Bursa deplasmanını kaçırmayan biri olarak sizlerinde bu maçtaki hassasiyetinizi gözlemledim. Camiaya yakışmayan, orada ne amaçla bulunduğunu algılayamamış tipler bizde de mevcut, sıkmayın canınızı.

    GERÇEK Bursaspor'lular DİK DURUŞ'umuza, DİK DURUŞ'larıyla karşılık verdiler.

    Bursa'da ki maçlarda, açık kale arkası; Eskişehir'de ki maçlarda da açık tribünün sağ tarafı olmasaydı, bugün daha farklı şeyler konuşuyor olacaktık.

    Bursaspor'u layıkıyla temsil eden tüm abilerime, kardeşlerime Eskişehir'den saygılar, Avrupa yolunda başarılar...
    • mkpaşalı  
    14 Mayıs 2013 | 16:34
    5 dakika daha dilinizi tutamadınız beyler.tribün tarihine geçecektik.
    teşekkürler delikanlı komşu eses.sahadaki birkaç sokak kabadayısının -hem bizden hem onlardan-yaptığı çirkefliğe ayak uydurulmasaydı yeni bir sayfa açmış olacaktık şimdi.İbrahim kaptanı ayakta alkışlıyorum,hiç kimsenin dolduruşuna gelip efendiliğini bozmadın. emre belözoğlu,ibrahim toraman gibi şahsiyetler sana bakıp o pazubandı taşımaktan utansınlar
    • atalay  
    14 Mayıs 2013 | 13:43
    Bursanin baskentten baska dostu yokmus ankaragucunun dusme ihtimali yuksekken kazandigimiz macta sevinc sarkilari soyleyerek adamlari kim kizdirdi elazig antep dostluk cagrilarina kim kufur etti hep rakipler suclu hep tesekkurler es es
    • uğur  
    14 Mayıs 2013 | 13:41
    Malesef taraftarımız her geçen gün kotüye gidiyor radikal başka soylüyor teksas başka şov yapçaz derken adamlar top çeviriyor hücüm ediyor hiç baskı yapmıyor taraftar rakibe bu byle olmaz arkadaşlar kendimize çeki düzen verelim
    • Suat  
    14 Mayıs 2013 | 11:04
    Kaleci Harun ve ibrahimi ayrıca tebrik ederim.omer Erdoğan'ın yolu acık olsun insallah
    • Rakasyon 16  
    14 Mayıs 2013 | 10:57
    Bursaspor taraftarı olarak eskişehirli taraftarlara çok tesekkür ediyoruz. Siz bizim üç beş kendini bilmeze bakmayın. Gerçekten büyük taraftarsınız. Siz yapacağınızın fazlasını yaptınız. Sizde Anadolu kulubü olarak şampiyonluğu çok hakediyosunuz. Bravo es es taraftarı...
    • green  
    14 Mayıs 2013 | 10:18
    11
    eskişehir taraftarını şahsım adına alkışlıyorum müthiş bir tavır sergilediler. bizim açık kaledeki bir takım kenidin bilmezler her maç olduğu gibi bu maçta ortalığı karıştırmaya yeltendi pes diyorum ayıptır arkadaş bu kadar mı zor insanca davranmak. yeni stadda misafir tribünü muhakkak bu tarz insanların olduğu bölgeden uzak olmalı ki her maç koltuk kırılmasın her maç ceza almayalım. eskiden efendilik diye bir kavram vardı tribünde şimdi serserilik prim yapıyor bu gidiş iyi değil. deplasmana gideriz adamlar alkışlarken bizimkiler küfür eder, kendi sahamızda oynarız rakip taraftar otururken bizimkiler ana bacı küfür sonra da şundan dost olmaz bundan dost olmaz diye masallar anlatırlar. hiç kimse kusura bakmasın herkesten dost olur ama bu halimizle bizden dost olmaz amigo mudur kimdir bu işi kontrol altına alsın artık. ben eskişehirli arkadaşlara tekrar teşekkür ederim kendi adıma.
    • Bursaspor  
    14 Mayıs 2013 | 09:51
    Bursanın başkentten başka dostu yok diyen arkadaş adamlar ne yaptı ne güzel anlamlı pankart actılar bızı alkışladılar adamların bi futbolcusu sahada terbiyesizlik yaptı o tribündeki adamlara küfür ettiniz açık kale koltuk fırlattı yazık ayıp bu kadar basitleşmeyin küfürü basit insan yapar saygı sevgi gerçek insanlıktır küfüre hayır ! ! !
    • Bursaspor  
    14 Mayıs 2013 | 04:36
    11
    Teşekkürler eskişehirspor pankart harikaydı o pankartı bizim akıl etmemiz lazımdı ama nerde bizde yaratıcı amigolar...Allaha emanet olun komşular adamsınız adam !
    • Forzaeses  
    14 Mayıs 2013 | 02:59
    13
    Arkadaşlar maçtaydım bu sizin açık kale arkasındakiler ortalığı çok kızıştırdı maçın son dakkasında oyuncumuz Nuhiu'nun o hareketi gerçekten çok ayıptı.Teksas'a teşekkür ederiz 1 kez bile küfür etmediler
    • Chuck  
    14 Mayıs 2013 | 01:31
    12
    Beyler tribün bitmiş, her şey bitmiş, bitmişiz.. Öncelikle acilen çözülmesi gereken bir şey var, şu maratona yakın olan 15-16 yaşındaki ergenlerden oluşan ne olduğu belirsiz grup acilen ortadan kaldırılmalı. Başkanımızı andığımız ilk 16 dakikada bile yerlerinde duramayan, maçın sonuna kadar bestelerde TEKSAS'a ters giden sürekli bütünlüğü bozan o grup. Resmen utandım bunların kapalı kale arkasında barınabilmesinden. Bunun dışında TEKSAS maçın son dakikasına kadar hiçbir şeyi sıkıntıya vermeden çok güzel bir maç çıkarıyordu ki sahada Eskişehirsporlu futbolcunun yaptığına Eskişehir'e küfür ederek cevap verene dek.. Ne gerek vardı bu olaylara? Adamlar "İstanbula değil kalbine yenik düştü" diye çok anlamlı pankartla gelmişler, tertemiz şampiyon ibrahim yazıcı tezahuratında kendi bestelerini yarıda kesip bizlere katılmış, maç başı ve devre arasında gösterilen belgeselde İbrahim Yazıcı'yı, maç başında da Ömer Erdoğan'ı alkışlamışlar.. ve sen es-es e de koy, es-es'i de s..eceğiz diye bağırıyorsun. ben kendi adıma es-es taraftarından özür diliyorum, böyle bitmemeliydi. Ayrıca Göztepe küme düştü, dün akşam bir taraftar bıçaklandı siteden hala bir başsağlığı ya da Göztepe'ye bir mesaj yok. Ne diyeyim ki ben daha.. ya tribüne giren çıkan artık kontrol edilmeli, ya da biz bitmişiz kardeşim.. özet olarak: teşekkürler ESES.
    • greenarmy  
    14 Mayıs 2013 | 00:33
    Şu tribünde ota boka küfür etmeyi bilen adamların yarısı bugün 2.ligde Tsc zamanlarında Teksasla karşılıklı söylediğimiz "Rengindir bizi yaşatan" tezahuratını bilmeyecek kadar bu kültüre,tribüne uzak insanlar..Şampiyonluk taraftarları apaçık..Bi defolun lan..
    • gazi üni  
    13 Mayıs 2013 | 23:59
    12
    ADAMLARIN BU KAÇINCI JESTİ? BU NASIL MİSAFİRPERLİK? YAKIŞMIYOR BİZE BursasporLULUK BU DEĞİL...
    • Zafer Mh Li  
    13 Mayıs 2013 | 23:35
    -12
    Bu akşam anladım ki
    Bursa nın Başkentten başka dostu yok !
    • berryroad  
    13 Mayıs 2013 | 23:16
    eskişehirli arkadaşlara maçın başından sonuna kadar göstermiş oldukları duruş ve olgunlukları için teşekkür ederim. bizim taraftara gelince çoğunluk olarak günün anlamına göre hareket edilmesine rağmen maalesef eskişehir taraftarının göstermiş oldupu saygıyı kendi başkanına gösteremeyecek kadar kendini bilmez acizler son dakikada yine bir çuval inciri berbat ettiler. inanın bunlarla aynı tribünde olmak utanç veriyor bazen. koskoca Bursa şehrinin imajını zedeleyen bu küfürbazlara artık prim vermemeli çanak tutmamalı. buüçlü meselesi de kesin olarak bitirilmeli artık sırf milletin anasına küfür etmek için bu tribünlere gelenler Bursasporlu falan olamaz.
    • Efsane BURSA  
    13 Mayıs 2013 | 23:15
    17
    Yazık günah be abi adamlar ne güzel pankart açtı. Tamam kardeş dost demeyebilirsinde. Tatlı rekabette olabilir. Ama tutupta onlar küfür etti diye ve başka birşeyler yaptılar diye sende yapma. Eses te anadolu takımı biraz alttan bile alamıyoruz. Bu tribün nereye gidiyor?
    • SAYHANS  
    13 Mayıs 2013 | 23:03
    Ne kadar kızsamda!!! Şehrimin ve takımımın güzel insanları, şapkayı, atkıyı bi önünüze koyun düşünün. 1-önce şimdiki stad, adı:Bursa Atatürk stadı, yıkacaz meydan yapacaz diyorlar:))daha önce yaptıkları meydanları hatırlayalım; kent meydanı, hal meydanı, doğankent fomara meydanı (ulan koskaca uludağı kapattılar yuh olsun be), arap parkı karşısı eski sgk meydanı, heykel sümerbank meydanı vs. Amaç:Atatürk adı kaldırılsın!
    2-yeni stad, bu stadı bedavaya yapmadılar, şimdiki stadı yıkıp bir mütahide verip apartman ve avm yapmazlarsa heykelde anırırım, adı: adına gelince koskoca demek isterdim ama kendisi söz verip racon kesen bülent arınç daha astı konumundaki recep altepeye söz geçirememiş olacak ki sonra düşünürüz diyebiliyor başbakan yardımcısı ve bakan arınç beyin sözünü yediriyor, gerçi alıştık siyaset gibi olmasın ama bunlar hep böyle:))yani bedava yapmıyor stadı bunu unutmayın,
    şimdi genç kardeşlerime söyleyeyim: kapitalizm ve emperyalizm böyledir işte dışarda 100 bin zenci osursalar boğacakları 100 beyaza söz dinletemez ve onların kölesi oyuncağı olurlar.nedenmi çünki 100 beyaz inanmış ve dava adamıdır da ondan asla taviz vermez ideal ve inançlarından.oysa 100 bin zenci çok daha kuvvetli ve istediğini alabilecekken, hiçbir ideal beslemediğinden,nasıl olsa kalabalığız sonra istediğimizi alırız diye düşünerek dağılır,sonra bi bakmışlar ..ötü kaybetmişler haberlari yok.şekil 1-a bknz. Merhum başkan ibrahim yazıcı cenaze töreni ve bülent arınç'ın raconu. Siz msj'ı aldınız mı?
    • Zafer Mh Li  
    13 Mayıs 2013 | 22:20
    -6
    Yemin ediyorum bizim taraftarmız çok saf çok temiz kalpli.
    Bugün yine anladım ki Kahpeşehirden bir cacık olmaz. 8taşa da böyle oynasaydınız ya ? Yerlerde yatmalar falan ayıp ayıp bu kadar belli etmeyin bazı şeyleri. Kaç para aldınız çok merak ediyorum..
    • Gurbetci Saban  
    13 Mayıs 2013 | 22:19
    -1
    Taraftarimiz yine superdi,rahmetli baskanimiza ve buyuk kaptan omere vedalari super oldu... kaptan son saniyede kafa vurusunu yapabilseydi macin kahramani olacakti belkide...defansta ibo yine inanilmaz oynadi,vedersondaki degisim inanilmaz sozlesmesi bu sezon bitti yeni bir sozlesme imzalanmali... pinto hep ayni bu cocugun kesin psikolojik problemleri var ne zaman ne yapacagi hic belli degil.... ferdi yede ayri bir tesekkur etmek lazim,esesli pisliklere eyvallah etmedigi icin....
    • Alacahırka Tsc  
    13 Mayıs 2013 | 17:17
    29
    üçlüde bile küfredenler ; iğrençsiniz, adam olan küfretmez , inanın tiksiniyorum bu üçlüden, ve kesinlikle katılmıyorum

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR