KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Bursaspor'u tebrik ediyorum"

18 Kasım 2012 | 21:58

3 yorum

7861 okunma

Karşılaşmanın ardından Mersin İ.Y. Yardımcı Antrenörü İsmet Savcılıoğlu ve futbolcular Murat ile Mustafa Keçeli'nin açıklamları şöyleydi.

Mersin İdman Yurdu yardımcı antrenörü İsmet Savcılıoğlu maçın ardından yaptığı açıklamada bugün sahada istedikleri oyunu yansıtamadıklarını söyledi. Savcılıoğlu şöyle konuştu; "İlk yarının sonlarına doğru yediğimiz golle devreyi 1-0 yenik kapadık. İkinci yarıda oyuna biraz denge getirdik. Ancak penaltı golünden sonra oyundan koptuk. İstediğimiz futbolu oynayamadık. Bursaspor’u tebrik ediyorum” dedi.

Mersin İdman Yurdu’nun tecrübeli savunma oyuncusu Mustafa Keçeli ise  “Bugün ne defansif ne de ofansif anlamda bir şey üretemedik. Yapacak bir şey yok. Artık önümüzdeki 5 maça bakacağız. Toplayabildiğimiz puanları toplayarak ikinci yarıda ligde kalmak için mücadele edeceğiz” dedi.  

Güney ekibinde mücadeleye yedek olarak başlayan Murat Erdoğan karşılaşmayı yöneten hakem Bülent Yıldırım’ın yönetiminin maçın kalitesini düşürdüğünü söyledi. Erdoğan, “ Maçın dışında genel olarak bir şey söylemek istiyorum. Futbola olan ilgi de ciddi bir kayıp var. Hakemlerde bu şekilde kararlar vererek zaten azalan ilgiye. Hiçbir zaman kötü niyet aramadık. Bu işin ayrı boyutu. Hakem kalitesinin daha iyi olduğu zaman izleyenler daha kalite maçlar izleyecekler.. Kötü niyet aramıyoruz ama kalite düşütü. Umarım bu olay en kısa sürede düzelir.

 

    • mcrsuleyman  
    19 Kasım 2012 | 10:05
    -11
    kim ıyı oynadı aksam futbolmu ızledıkki sahada mersın lıgten dustu zaten hakemın verdıgı 2 penaltı olmasa son dakıka bunlar golbıle atarlardı bıze.bu kadar tutarsız nasıl oluyor oyuncular anlayamıyorum trabzonu yen kasımpaşaya yenıl bjk kucaga al gel mersını zor yen onemlı olan 3 puan aldık.sırada antalya var onlarıda yenersek bir nebzede olsa yukarılara tutunucaz
    • Belluschi  
    19 Kasım 2012 | 00:06
    Edicen tabi
    • ramazan efe türkmen  
    18 Kasım 2012 | 22:03
    Bursasporu kutlayan mersin i.y.nu tebrik ediyorum onlarda iyi oynadılar

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR