KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

''Bursaspor'dan helalleşerek ayrıldım''

04 Ocak 2013 | 20:45

1 yorum

8431 okunma

Takımımızın alt yapısında uzun süre kaleci antrenörlüğü yaptıktan sonra Kayserispor'la anlaşan Recep Atılgan,

Yeşil beyazlı camiada daha önce Gheorghe Hagi ile birlikte görev aldıktan sonra Bank Asya Ligi'nde de kaleci antrenörlüğü görevinde bulunan Recep Atılgan, Bursaspor'da çok mutlu ve huzurlu olduğunu, ancak kariyeri açısından yapılan teklifi kabul ederek önemli bir adım attığını söyledi.

Perşembe gecesi anlaşma yaparak bugün de Antalya'ya giderek Kayserispor'un kampında ilk kez kalecileri çalıştıran Recep Atılgan, "Bursaspor camiasında herkesten helallik aldım. Birbirimize kırılmadan dostça ayrıldık" dedi. Atılgan, transferi ve geleceği ile ilgili olarak şunları söyledi:

SAĞLAM SEVİNDİ

"Kayserispor'un kaleci antrenörüne ihtiyacı varmış. Teknik direktör Robert Prosinecki'nin 2 aydır bu konuda arayışı varmış. Daha önce birlikte çalıştığım Tolunay Kafkas ile Gökhan Geylani beni önermişler. Araştırma yapıp olumlu referanslar almışlar. Bir günden kısa bir süre içersinde olaylar gelişti. Bana teklif gelir gelmez Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, yardımcısı Mutlu Topçu, kaleci antrenörü Öztürk Tanrıbilir, alt yapıdan sorumlu yöneticimiz Necmettin Kocaman ile Gençlik Geliştirme Programı Sorumlumuz Faruk Korkmaz ile görüştüm. Kayserispor'dan transfer teklifi aldığımı söylediğimde çok sevindiler.

KARİYERİM İÇİN ÖNEMLİ

Özellikle Necmettin Kocaman'ın sözleri beni çok mutlu etti. Bursaspor alt yapısında yıllardır Ahmet Kuzualtı ile birlikte çok sayıda milli kaleci yetiştirdik. Şimdi ben Süper Lig'de kaleci antrenörlüğü yapacağım. Bu benim kariyerim açısından çok iyi olacak. Daha önce Bursaspor'da Hagi döneminde kısa süreli kaleci antrenörlüğü yapmıştım. Sonra yeniden alt yapıya dönmüştüm. Teklifi söyleyip, herkesin onayını alıp helallaştıktan sonra teklifi kabul ettim. Kimsenin kalbini kırmadan Bursaspor'dan ayrıldım. Bursaspor'a ligin ikinci yarısında başarılar diliyorum."

 bursadabugun.com

    • nicolas  
    05 Ocak 2013 | 20:08
    bize esas transfer olarak kayserinin menajeri süleyman hurma gelmeli öyle bi adam olsa

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR