KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursaspor'da bitirmek istiyorum

16 Temmuz 2012 | 11:58

13 yorum

10157 okunma

Bursaspor'un golcü oyuncusu Turgay Bahadır, yeşil beyazlı ekibin Avusturya kampında açıklamalarda bulundu.

Sezona hazırlık çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Bursaspor'un forvet oyuncusu Turgay Bahadır, "Yeni sezonda ligde ve Avrupa kupalarında iddialıyız" dedi.

Açıklamalarda bulunan Bahadır, Avrupa kupalarında üç yıllık tecrübeye sahip olduklarını belirterek, "Üç yıllık tecrübemizi bu yıl daha iyi değerlendirerek önce guruplara kalmayı hedefliyoruz. Bursa'da 10 gün çalıştık. Avusturya'daki antrenmanlarla fiziki açıdan hazır duruma geldik. Zihinsel olarakta hazırlanmamız gerekiyor ve Avusturya kampında bu konuya da ağırlık verdik" diye konuştu.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) Bursaspor dahil bazı Türk takımlarına ceza vermesine ilişkin yorum yapmak istemeyen Bahadır, "Bunlar bizim elimizde olmayan şeyler. Türk futbolunda bu tür sıkıntıların olmasından herkes üzgün. Bursaspor'a verilen ancak itiraz üzerine kaldırılan ceza konusunda yorum yapmak istemiyorum. Bunlara sahadaki oyunumuzla yanıt vereceğiz" ifadesini kullandı.

TRANSFER KONUSU

Zaman zaman transfer teklifleri aldığını dile getiren forvet oyuncusu, Bursaspor ile iki yıllık sözleşmesi olduğunu anımsatarak, "Eğer ciddi bir transfer teklifi olmaz veya kulüp beni göndermek istemezse futbol yaşamımı Bursaspor'da bitirmek istiyorum" dedi.

Bursasporlu taraftarların kendisinden beklentilerinin büyük olduğunu bildiğini vurgulayan Bahadır, şöyle devam etti: "Geçen sezonda ailevi bazı şansızlıklar yaşadım. Annem kalp rahatsızlığı ve ameliyatı geçirdi. Bu nedenle tümüyle konsantre olamadım ancak bu yıl kendimi çok iyi hissediyorum. Yeni sezonda beklentilere gereken yanıtı vereceğim. Bursaspor taraftarları Türkiye'deki en iyi taraftar grubu. Avusturya'daki kampa yakın çevreden, Almanya ve Hollanda'dan kilometrelerce yol katederek geldikleri için kendilerine teşekkür ediyorum."

HAZIRLIK MAÇLARI

Kamp çerçevesinde CSKA Moskova ve Lokomotiv Moskova gibi Rusya Ligi'nin iki güçlü takımıyla hazırlık maçı oynadıklarına değinen Bahadır, "Bu iki takım karşısında da ilk yarıda çok iyi oynadık ve ilk yarıyı golsüz berabere bitirdik. Fakat, ikinci yarıda genç arkadaşlarımız oyuna girince oyun disiplini bozuldu, forvet ile defans arasındaki ilişki kurulamadı ve gol yedik. Skor çok önemli değil. Biz hatalarımızı görerek gidereceğiz" diye konuştu.

Bu maçlarda yaptıkları hataları, antrenmanlarda giderdiklerini belirten Bahadır, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın verdiği taktiği gereği gibi uyguladıkları için Sigma Olomouc karşısında 3-1 galip geldiklerini söyledi.

Turgay Bahadır, kamp bölgesinde antrenman imkanlarının üst düzeyde olduğuna işaret ederek" 19 Temmuz'a kadar Avusturya'daki çalışmalar yoğun bir şekilde sürecek ve Türkiye'ye yeni sezona hazır bir takım olarak döneceğiz" diye konuştu.

 

    • samet yavuz  
    19 Temmuz 2012 | 11:14
    bakalım geçen seneye göre ne değişicek bu sene
    • SAMET  
    17 Temmuz 2012 | 10:49
    tamam bitti turgay, yollar senin olsun.
    • txs  
    16 Temmuz 2012 | 20:01
    turgay kardeş annen kalp ameliyatı gecirdi gecmiş olsun Allah şifa versin eyvallah buna tamam ama bizde işle aileyi birbirne karıstırmamak gibi prensip vardır sahaya cıktıgında kafanda hiç bişey olmamalı bu sene bizi resmen kahrettin kanser ettin kacırdıgın gollerle ve yaptıgın hatalarla olmuyorsa zorlamamak gerekir bence sen Bursasporumuzda bitirmek yerine Bursasporumuzdan bir an önce ayrıl bu senin içinde bizim içinde en hayırlısı olcaktır
    • Piremirli  
    16 Temmuz 2012 | 19:43
    İsabet olur Turgay Kardeşim sana şimdiden Bursaspora yaptığın katkılardan dolayı tesekkürler. Allah gittigin takımın taraftarına sabır versin.
    • Mustafa  
    16 Temmuz 2012 | 17:17
    Bu sene Sestak ve Turgay Bahadır'dan çok şey bekliyorum ben..
    • Muhammed d  
    16 Temmuz 2012 | 15:12
    -2
    turgay sen bizle bitirmek istiyonda senin bizle bitirmeni biz istiyoz mu önemli olan nokda bu harcadığın goller oturarak aldığın paralarla mı hatırlayalım seni yoksa şampiyon kadroda mı sen karar ver bence daha fazla uzatmadan kendine göre bir kulup bul
    • Muhammed d  
    16 Temmuz 2012 | 15:11
    şikebahçeye inat ---- o dediğin rahmetli mususi veya imparator için yapılabilir ama sağlam kim tamam seviyoruz sayıyoruz karşılıklı sevgi saygı var ama bu adam çıkıp yönetim yoksa bende yokum demedi mi daha kim ertuğrul sağlam o dediğin için uzun yıllar gerekir o özveri ruhunu ortaya koyman gerekir lig düşerken 10 katı teklifde gelse ben Bursalıyım 2.ligdede oynarım demen gerekir yani anlıcağın saçma düşünmüsün kimsede yanlış anlamasın ertuğrul sağlamı kötülemiyorum ama abartılcak şeyler yapılmaz
    • Teksas_nl  
    16 Temmuz 2012 | 13:24
    Iyi guzel de kenarda oturup aldigin parada buyuk indirime gidersen tamam kal ama hem parami alirim hem rezil top oynarim olmuyor turgay kardes, tekke degil burasi bazilari oyle yapmak istese de
    • şikebahçeye inat  
    16 Temmuz 2012 | 12:39
    -10
    onlar alex in heykelini dikiyolarlarsa bizde sunları yapmalıyız
    Arkadaşlar texas trübünü sağlam texas olarak anilmali derim . Baba texas yikilmaz texas gibi anlam da çikiyor hem.

    bende heykel meydanina ertuğrul hocanin* timsaha* binmiş bir heykeli de yapilmali saygilar
    • soydaner  
    16 Temmuz 2012 | 12:38
    Yaşasın yavuz sultan selimlerin fatihlerin kanuniler osmangazi orhangazilerin torunu
    adam gibi adam ertuğrul sağlam
    padişahların ruhu hocamızda ortaya çıkmış bizi kişilikli top oynatan *ak günlere* çıkaran avrupa takımlarına kök söküren Türkiyede Bursaspor deyince ceket önü ilikleten sultanlar sultanı
    1. Ertuğrul sağlam hocamız seni sevmeyen Bursasprlu değild
    • turgay gol gol gol  
    16 Temmuz 2012 | 12:26
    o 2009-10 sezonu nasıl da inletmştik texas trübinlerini turgay gol gol gol şampiyonluk geliyor diye.turgay bahadır..türk futbolunun isimsiz kahramanı,turgay bahadır türk futolunun kıymeti bilinmeyen adamı turgay bahadır türk futbolunu medaı iftafı.yasasın ertuğrul saglam yasasın turgay bahadır oley Bursaspor(babaspor)
    • soyut  
    16 Temmuz 2012 | 12:20
    -3
    eski yazarlardan ak timsahlara katılıorum.turgay bahadır oynadığı maçlar çok gol atmasa da rakip defansı yıpratmak olsun her türlü ek işi yapmaktadır.bunu tvden izleyenler değil gerçek tribüncüler bilir.yasasın Bursaspoır yasasın ertuğrul hoca.bu sene gene şampiyonuz arkadaslar
    • ak timsahlar  
    16 Temmuz 2012 | 12:16
    -2
    seni çok seviyoruz turgay bahadır.mücadeleci ruhun ve futbolunla takıma enerji trübinlere renk katıyorsun.milli takımlarda görev alması gereken adamsın.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR