KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Bursaspor'a geldiğim için çok mutluyum"

31 Ekim 2013 | 09:22

4 yorum

6263 okunma

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum'un yardımcılarından İrfan Buz, Kayserispor maçındaki son dakika golü sonrası yaptığı sevinç gösterisini açıkladı. Buz,

Bursaspor Teknik Direktörü Daum'un Yardımcısı Antrenörü İrfan Buz, kulübün resmi televizyonuna konuştu.

Bursaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Buz, "Ben uzun zaman Almanya'da yaşadım. Fakat her zaman bir ayağım buradaydı. Nereden geldiğimizi çok iyi bilen insanlarız. Burada kendi kültürümüzü yaşamaya çalışıyoruz. Almanya'da da kendinizi Türk olarak kanıtlama açısından büyük bir mücadele veriyorsunuz. Onu yaptığınız ve oradaki insanlar bunu gördüğü zaman kabul edebiliyorlar. Almanya'da yabancı olmak problem değil ama bazen Türk olmak sıkıntı olabiliyor. Türkiye'yi çok seviyorum ve o yüzden Bursaspor'a geldiğim için çok mutluyum" diye konuştu.

"KAYSERİSPOR KARŞISINDA GOLÜ ATTIKTAN SONRA TARAFTAR VE TAKIMLA BİRLİK OLMAK İSTEDİM"

Bazen hırsının ve duygusallığının kurbanı olabildiğini belirten Buz, "Burada bu kadar büyük ve güzel tesislerin olmasına şaşırdım. Bursaspor'a yakışıyor. Öyle bir kulübe geldim ki bunu hissedebiliyorum. Bazen hırsımın kurbanı olabiliyorum. O tribünleri gördüğüm zaman coşa biliyorum. Kayserispor karşısındaki golü attıktan sonra o taraftarlarla ve takımla birlik olmak istiyordum. Hırslı ve duygusal olduğum için zaman zaman kendimi tutamıyorum. O yönden insanlardan özür diliyorum. Yanlış anlaşılması. Onları seviyorum. O yüzden taraftara koştum" açıklamasında bulundu.

"GELDİĞİMİZ DÖNEME GÖRE ÇOK BÜYÜK ADIMLAR ATTIK"

Takımdan övgüyle bahseden Buz, "Bence çok kapasiteli bir takımımız var. Geldiğimiz dönemi kıyasladığımız zamana göre çok büyük adımlar attık. Yetenekli futbolcularımız var. Çalışan ve inanan insanlar her zaman bir yere gelir. Bu kapasitedeki olan futbolcularla bir yere geleceğimize inanıyorum. Bunu başaracağımızdan eminim" şeklinde konuştu.

"TARAFTARIMIZ SABIRLI OLUP TAKIMIMIZA İNANMALI"

Son olarak taraftardan sabırlı olmalarını isteyen Buz, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bursaspor taraftarı bu zamana kadar bize büyük bir destek verdi. Onlardan sabırlı olup, takımlarına inanmalarını istiyorum. Biz kesinlikle gerekeni yapacağız."

 Olay Gazetesi

    • partizan  
    01 Kasım 2013 | 17:33
    3 transfer şart..bize masal anlatmayın..
    • eymen  
    01 Kasım 2013 | 00:43
    Enes'e bakarken hocayi gormedik yanlis bir sey mi yapti?
    • green  
    31 Ekim 2013 | 16:53
    kimdir abi bu yetenekli futbolcular bize de söyle de biz de bilelim. yöneticisi antrenörü ağız birliği etmişçesine çok yetenekli futbolcularımız var çok kaliteli oyuncularımız var deyip duruyor da bu yetenekleri gören yok. önliberon yok, forvetin yok, kanat oyuncun yok hala yetenekten bahsediyor. bu haftaya kadar bu takım sadece gs maçında tam, kayseri maçında da yarım futbol oynadı gerisi hikaye. bu şans her zaman böyle gitmez.
    • stiw hido  
    31 Ekim 2013 | 12:21
    -2
    dayı sabırlıyız ama inancımızda yok açıkçası bir forvet olmadan zor işimiz nereye kadar böyle gideriz meçhul valla

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR