KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursaspor yağmur altında çalıştı

03 Kasım 2012 | 10:59

0 yorum

4601 okunma

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında sahasında konuk edeceği Kasımpaşa maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde, yağmurlu havada yaptığı çalışmayla sürdürürken, sakatlığı geçen Tuncay Şanlı takımlara çalışmalara başladı.

Yeşil-beyazlı ekip, teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Antrenman öncesi Sağlam, futbolcularıyla mini bir toplantı gerçekleştirdi. Isınma koşularıyla başlayan antrenman 5'e 2 pas pres çalışması devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise orta sahada iki kale ile maç yapıldı. Kaleciler ise, antrenör Öztürk Tanrıbilir yönetiminde takımdan ayrı çalıştı.

TUNCAY'DAN İYİ HABER

Bursaspor'da sakatlığı geçen Tuncay Şanlı takımla çalışmalara başladı. Gaziantepspor maçının son dakikasında sakatlandıktan sonra sırasıyla, Sivasspor, ve Fenerbahçe maçlarında forma giyemeyen yıldız futbolcu Trabzonspor maçı öncesi de antrenmanda sakatlanmıştı. Sakatlığını tam olarak üzerinden attığı gözlenen milli futbolcunun, teknik direktör Sağlam'ın görev vermesi halinde Kasımpaşa maçında oynayacağı öğrenildi.
Yeşil-beyazlılar, yarın basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürecek.

 


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR