KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursaspor Dergisi 102. sayısı çıktı

15 Kasım 2016 | 12:08

2 yorum

6867 okunma

Kulübümüzün resmi yayın organı olan Bursaspor Dergisi'nin 102. sayısı bugün tüm Bursastore ve Yaysat bayilerinde satışa çıktı.

Bursaspor Dergisi'nin 102. sayısı çıktı... 104 sayfalık dopdolu içeriğiyle keyifle okuyacağınız dergimizin bu ayki sayısının konuları şöyle;

MERTER YÜCE: TARAFTAR HER ZAMAN HAKLIDIR!

Makine Mühendisliğinden terk, sörf tutkunu bir isim o...

Futbol mesleği ama asla hayatının önceliği değil...

Hayatın sadece futboldan ibaret olmadığını, yaşamın başka renklerinin ve ahenginin olduğuna inanan Merter Yüce ile sıra dışı bir söyleşi gerçekleştirdik.

Bursaspor'a transferini "Olabileceğim en iyi yerdeyim" diye yorumlayan Merter, hiç düşünmeden teklifi kabul ettiğini söylüyor. Taraftarın kendisine nasıl bir itici güç olduğunu üzerine basa basa anlatırken, "Tepkileri yadırgamıyorum. Çünkü bana göre taraftar her zaman haklıdır. Onlar stada iyi şeyler izlemeye geliyorlar" diyerek tribünlere hayranlığını dile getiriyor.

Merter Yüce ile gerçekleştirdiğimiz bu keyifli röportaj yeni sayımızda...

İLYAS KOCAEFE: 2. ŞAMPİYONLUK YAKIN

Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu üyemiz İlyas Kocaefe, 3. dönem yöneticiliğini yaptığı Bursaspor'un yakın zamanda yeniden şampiyon olacağını söyledi.

Takımın bu ruha sahip olduğunu, camianın da desteğini artırması halinde bunu başarabileceklerini ifade eden Kocaefe, "İlk 5'i bu performansla garanti görüyorum. Ama ilk 5'in içindeki takımlarla oynayacağımız maçlardan alacağımız sonuçlar da bizim bu sıralamada nerede olduğumuzu gösterecek. Ben inanıyorum" diye konuştu.

En büyük hayalinin Bursaspor'u Avrupa'da şampiyon görmek olduğunu ifade eden Kocaefe, camiamıza önemli mesajlar verdi.

ÖZHAN PULAT: BURSASPOR'UN DNA'SINA UYGUN OYUNCU İZLİYORUZ

Bursaspor'umuzun Scouting departmanı artık "Futbol İzleme Komitesi" tanımını çoktan sollayıp geçmiş durumda...

Özellikle yurt dışındaki sistemleri inceleyerek hummalı bir çalışma ortaya koyan ekip, sadece maç izleyen ve hareket alanı kısıtlı olan yapıyı, bir sistem haline getirdi.

Detayları Özhan Pulat, yeni sayımızda anlattı...

DİLARA DAĞYAR: İŞİMİZİN EN ZOR YANI KADIN OLMAK!

O 'yenilgisiz şampiyon' apoletli bir isim...

Geçen sezon sadece 3 set vererek namağlup şampiyon olan voleybol takımımızın bu başarısının mimarlarından biri...

Süper Lig'i elinin tersiyle itip, koşa koşa Bursaspor'a gelen ve "Artık burası 2. evim" diyecek kadar kendini Bursa'ya ait hisseden Dilara Dağyar ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Geçen sezondan da söz ettik, bu yılki hedeflere de değindik...

Hatta voleybolda son yılların 'makyajsız maça çıkmam' akımını da konuştuk, kadın olmanın zorluklarını da...

Tecrübeli başantrenörümüz Emin İmen'in "Kadın takımı çalıştıran hocalar cennetliktir" özdeyişinden yola çıkarak, voleybolda kadın olmanın fotoğrafını çeken Dilara, ilginç tespitlerde bulundu.

Yeni sayımızda...

FURKAN EMRE ÜNVER: AĞACIN TEPESİNE ULAŞMAK İÇİN YILDIZLARI HEDEFLİYORUM

Bu sezon Pilot takımımız Yeşil Bursa'nın başarısı için ter döken genç yeteneğimiz Furkan Emre Ünver büyük hedeflere ulaşmak için sabırlı olmanın ve çok çalışmanın temel nokta olduğunu söylüyor.

Genç yaşına rağmen futbol dünyasının büyüsüne kendini kaptırmadan sağlam adımlarla ilerleyen Furkan Emre Ünver, "Ağacın tepesine ulaşmak için yıldızları hedefliyorum" ifadesiyle de bunu ortaya koyuyor. Ayrıntılar yeni sayımızda...

AYAKÜSTÜ SOHBET: YUNUS ÇANKAYA

Başarılı basketbolcumuz Yunus Çankaya, sıra dışı sorularımıza sıra dışı cevaplar verdi...

O'NUN 11'İ

O'nun 11'i köşemizde bu ay başarılı futbolcumuz İsmail Konuk var...

Yeni sayımızda ayrıca, Başkanımız Ali Ay ve Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu'nun gündem yazıları, A Takımımızın maçlarının tüm ayrıntıları ve istatistiki bilgiler, Pilot Takımımız Yeşil Bursa'dan güncel haberler, Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Ersoy Soydan'ın "Bursasporlu ya da Bursalı olmak üzerine" başlıklı makalesi, Gelişim Liglerimizin puan durumları, basketbol, voleybol ve amatör branşlarımızdan haberler ile daha pek çok ayrıntı bulunuyor...

Harun Tekin posteri hediyeli

 Bursaspor.org.tr

    • KUTAY 1963  
    15 Kasım 2016 | 20:58
    Bencede tek düze futbol haberleri olmamalı daha zenginleştirilmeli yani daha çok röportajlara yer verilmesi lazım
    • 1963YK  
    15 Kasım 2016 | 16:12
    -3
    Bursaspor camiasında bir tane voleybol, bir tane basketbol yorumcusu, eleştirmeni, köşe yazarı yok mu yani? Hep basit, aynılaşmış, beyin fırtınasına yer vermeyen boş futbol haberleri. Bursaspor camiası bu kadar sığ kalmamalı.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR