KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursaspor 81 - 52 Maliye Milli Piyango

22 Mart 2015 | 17:22

3 yorum

8192 okunma

Türkiye Basketbol 3.Lig'i B Grubu 22.haftasında 36 puanla 3.sırada giren takımımız, 35 puanla 4.sırada bulunan Maliye Milli Piyango takımını Atatürk Spor Salonu'nda konuk etti.

Bursa Atatürk Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye her zaman olduğu gibi taraftarlarımız büyük ilgi gösterdi. Karşılaşmayı Amatör Şubelerden Sorumlu Yöneticimiz Sezer Sezgin iel TFF Temsilcisi ve Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkanımız Ali Büyükkurt da takip etti.

Baş Antrenörümüz Şemsettin Baş maça, İlker Tunalı, Mehmet Ali Yatağan, Doğancan Tokmak, Ömer Ünver, Oğuzhan Şan, 5'i başlarken konuk takım Akif Bıçakcı, Murat Erensoy, Can Coşkun, Kemal Canbolat, Faik Can Nurkan 5'i ile sahadaki yerini aldı.

Karşılaşmanın ilk basketini konuk ekipten Murat Erensoy attı. Bursaspor'umuzun ilk sayıları ise İlker Tunalı'dan geldi.

Karşılaşmanın ilk 5 dakikalık dilimi konuk ekibin 5-4 üstünlüğü ile geçildi. Bu dilimde konuk ekipten Can Coşkun 4 sayı ile etkili bir performans sergiledi..

Periyodun ikinci bölümünde Bursaspor'umuz Ömer Ünver'in üç sayılık basketleri ile oyunda öne geçti.. İlk periyodu Bursaspor'umuz takımı 22-16 önde tamamladı. Bu periyotta Ömer Ünver attığı 6 sayı ile sayı yükümüzü çeken isim oldu. Konuk takımda ise Can Coşkun, 6 sayı attılar.

MÜTHİŞ SAVUNMA

İkinci periyoda fırtına gibi başlayan Potanın Timsahları Aykut Karçığı ve Melih Kapucu'nun basketleri ile farkı açtı ve ilk 5 dakikalık bölümde yaptığı sert savunma ile rakibine sayı atma şansı tanımadı ve periyodun bitimine 5 dakika kala 35-16'lık skora ulaştı. Periyodun son bölümünde de savunmadaki üstünlüğümüz devam etti ve ilk yarıyı 47-21 önde tamamladık.

İlk yarıda basketbolcularımız attığı sayılar ise şöyle;

İlker Tunalı 2, Mehmet Ali Yatağan 2, Doğancan Tokmak 4, Ömer Ünver 6, Ercan Karalar 8, Melih Kapucu 8, Müfitcan Alp 7, Gökhan Keser 1, Aykut Karçığı 9

Karşılaşmanın ikinci yarısına da çok iyi başlangıç yaptık. İlk 5 dakikalık periyotta Mehmet Ali Yatağan, Ömer Ünver, İlker Tunalı Doğancan Tokmak, Ömer Ünver'in attığı sayılar ile farkı açtık ve ilk 5 dakikalık bölümü 62-26 önde tamamladık.

Periyodun son bölümünde de sert savunmasını arttıran Potanın Timsahları Ömer Ünver'in müthiş üçlük performansı ile farkı iyice açtı. Ömer Ünver bu periyotta 5 üçlük basket buldu. Periyodun sonunda fark 36 sayı oldu ve son çeyreğe takımımız 71-35 önde girdi.

Baş antrenörümüz Şemsettin Baş son periyotta fazla forma şansı bulamayan oyuncularımıza şans verdi. Bu periyotta Aykut Karçığı'nın üç sayılık basketleri vardı. Maçın sonunda takımımız sahadan xxxx sonuçla ayrılarak normal sezonu 38 puanla 3.sırada tamamladı.

Takımımız, Play-Off'ta İzmir Büyükşehir Belediyespor ile eşleşti.

MAÇMETRE

SALON: Atatürk Spor Salonu

HAKEMLER: Barış Tunç, Can Mavisu

BURSASPOR: Doğancan Tokmak 8, Ömer Ünver 21 , Melih Kapucu 8, Gökhan Keser 1, Aykut Karçığı 15, İlker Tunalı 4, Mehmet Ali Yatağan 5, Semih Akdemir, Ercan Karalar 8 , Müfit Can Alp 7, Burak Burhan 4, Oğuzhan Şan

Baş Antrenör: Şemsettin Baş

MALİYE MİLLİ PİYANGO: Görkem Sönmez, Emre Özkan 3, Akif Bıçakcı3, Dorukhan Engindeniz, Gökhan Karabıyık, Eyüp Aydoğan 10, Coşkun Çakmak, Murat Erensoy 3, Can Coşkun 9, Kemal Canbolat 18, Emre Yavuklu, Faik Can Nurkan 6

Baş Antrenör: Ceyhun Tahmaz

Periyotlar:

1.Periyot: Bursaspor 22–16 Maliye Milli Piyango
2.Periyot: Bursaspor 47–21 Maliye Milli Piyango
3.Periyot: Bursaspor – Maliye Milli Piyango
4.Periyot: Bursaspor – Maliye Milli Piyango

 Bursaspor.org.tr

    • aokyayk  
    22 Mart 2015 | 19:01
    playofflar bu pazar ve sonraki çarşamba
    • Remzi dikenci  
    22 Mart 2015 | 18:21
    -1
    Playoff lar ne zaman
    • escobar  
    22 Mart 2015 | 17:51
    Bravo Bursasporuma. Dünden sonra bir nebze moral oldu bizlere.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR