KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursaspor 61 - 65 İzmir BŞB.

28 Mart 2015 | 15:35

9 yorum

9663 okunma

Türkiye Basketbol 3.Lig 1.Play-Off turu ilk maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor ile Bursa Atatürk Spor Salonu’nda karşı karşıya geldik.

Bursa Atatürk Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye her zaman olduğu gibi taraftarlarımız büyük ilgi gösterdi. Karşılaşmayı Başkanımız Recep Bölükbaşı, Yönetim Kurulu üyelerimiz Sezer Sezgin, Kemal Kirevetözen, Sadettin Garip ve Enver Kumova, AR-GE Grubu Başkanımız Kemal Güler, Genel Müdürümüz İsmail Özdemir ile Portekizli futbolcumuz Filipe Josue de msabakayı protokol tribününden takip etti.

Baş Antrenörümüz Şemsettin Baş maça, Doğancan Tokmak, Ömer Ünver, Müfitcan Alp, İlker ve Mehmet Ali Yatağan, 5'i başlarken konuk takım Tamer Gürpınar, Oğzu Sefa, Tolga Kanmaz, Furkan Buğra Bingölbalı, Engin Elhan 5'i ile sahadaki yerini aldı.

Karşılaşmanın ilk basketini Bursaspor'umuz İlker Tunalı'nın boyalı alandan buldu. Konuk ekip ise bu baskete Tamer Gürpınar'ın 3 sayılık basketi ile karşılık verdi.

Karşılaşmanın ilk 5 dakikalık dilimi 8-3 üstünlüğümüz ile geçildi. Bursaspor'umuz uyguladığı sert savunma ile rakibine sayı atma şansı tanımadığı ikinci bölümde Ömer Ünver'in attığı 11 sayı ile farkı açtı ve ilk periyodu 20-9 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci periyoduna Melih Kapucu'nun attığı 3 sayılık basket ile başladık. BU dakikadan sonra her iki takımda karşılıklı sayılar buldu. Bursaspor'umuz dış şutlarda Oğuzhan Şan ile bulduğu sayılara konuk ekip Tamer Gürpınar ile karşılık verdi. Karşılaşmanın ilk yarısını Bursaspor'umuz 33-26 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ilk yarısında takımımızın sayı dağılımı şu şekilde oldu.

İlker Tunalı 2, Mehmet Ali Yatağan 1, Doğancan Tokmak 3, Ömer Ünver 13, Melih Kapucu 3, Müfitcan Alp 3, Oğuzhan Şan 6, Aykut Karçığı 2

İkinci devrenin ilk sayılarını konuk ekipten Güven Esmer faul çizgisinden buldu. Bursaspor'umuz ise Müfitcan Alp',n 3 sayılık basketi ile karşılık verdi. Periyodun ilk 5 dakikalık bölümünde Melih Kapucu'nun sayılarına rakip Güven Esmer ile yanıt verdi ve periyodun son 5 dakikasında 41-35 önde girdik. Geride kalan dakikalarda her iki takımda karşılıklı basketler buldu ve son periyoda takımımız 51-42 önde girdi. Bu periyotta Melih Kapucu 11 sayı üretti.

Karşılaşmanın son çeyreğine iyi başlamadık. Konuk takım Tamer Gürpınar ile bulduğu sayılar ile maçın bitimine son 6:38 dakika kala farkı ikiye indirdi. 53-51. Bu dakikada Başantrenörümüz Şemsettin Baş mola aldı. Molanın ardından Oğuzhan Şan ile basketi buldu. Periyodun son bölümünde konuk ekip Oğuz Sefa ile bulduğu kritik 3 sayılık basketler ile maça ortak oldu ve maçın bitimine 1 dakika maçta 62-61 öne geçen taraf oldu. Son bölümde Aykut Karçığı ile dış şutlar başarısız olunca konuk takım mücadeleden 65-61 galip ayrıldı ve seride 1-0 öne geçti.

Serinin ikinci maçı Salı günü saat:14:00'da İzmir Celal Atik Spor Salonu'nda oynanacak.

Karşılaşmanın en skorer ismi 23 sayı ile konuk takımdan Taner Gürpınar oldu.

MAÇMETRE

SALON: Atatürk Spor Salonu

HAKEMLER: Duhan Köyiçi, Yusuf Demir

BURSASPOR: Doğancan Tokmak 3 , Ömer Ünver 21 , Melih Kapucu 14 , Gökhan Keser, Aykut Karçığı 5, İlker Tunalı 2, Mehmet Ali Yatağan 1, Semih Akdemir, Ercan Karalar , Müfit Can Alp 7, Burak Burhan, Oğuzhan Şan 8

Baş Antrenör: Şemsettin Baş

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Taner Gürpınar 23, Berkay Dirier, Güven Esmer 22, Oğuz Sefa 14, Tolga Kanmaz, Orhun Güngören, Furkan Buğra Bingölbalı, Omay Yıldırım 1, Engin Erhan 5, Burak Bayar, Çağrı Yeşildağ, Batuhan Yeşilturna

Başantrenör: Mustafa Ağme

Periyotlar:

1.Periyot: Bursaspor 20–9 İzmir Büyükşehir Belediyespor
2.Periyot: Bursaspor 33 (13) – (17) 26 İzmir Büyükşehir Belediyespor
3.Periyot: Bursaspor 51 (18) – (16) 42 İzmir Büyükşehir Belediyespor
4.Periyot: Bursaspor 61 (10)– (23) 65 İzmir Büyükşehir Belediyespor

 Bursaspor.org.tr

    • 1963  
    30 Mart 2015 | 09:58
    Son dakikalarda 2 tane panyadan 3 luk attilar. Tamamen sans basketi ikiside.tabi mac o noktaya kadarda gelmemeliydi.
    • smulukovski  
    28 Mart 2015 | 19:15
    aykut la bu iş olmaz babasının pota sı sanki durmadan 3 lük atıyo girse bişey demiycem.
    • heyoleybursaspor  
    28 Mart 2015 | 17:40
    Zerre kadar inançsızlığa yer vermemeliyiz. İnşallah deplasmanda kazanıp rövanşta burada hem takım hem taraftar çok daha farklı olacaktır. Acıbadem zor diyorlar, eleniriz diyorlar. Biz salonu tıklım tıklım dolduralım bir şekilde bu takım üst lige yürüyecektir. İnanalım ve destek olalım hepsi bu.
    • bold  
    28 Mart 2015 | 17:10
    Tecrubesizlik mi desem, becerisizlik mi desem yoksa taktiksel yanlislik mi bilemedim. Avucunun icindeki bur mac ancak bu kadar sacma sapan verilebilirdi. Sonuc olarak bu takimin bu haliyle ust lige cikmasi zor bana gore.
    • sseko34  
    28 Mart 2015 | 17:03
    bu ne yaa son 1.5 dakikada maç veriyoz,josue elin yabancısı destek için maça geliyor,öbürleri idmandamıydı
    • kun aguero  
    28 Mart 2015 | 16:57
    Bu kadar iyi farklarla periyotları bitirip nasıl maçı verdiler hayret valla inş geçeriz turu eğer ikinci lige çıkarsak takım daha iyi toplanabilir para gelir yeni oyuncular gelir falan daha bi takım gibi olur ama lig atlamamız şart
    • geçtim  
    28 Mart 2015 | 16:46
    bu arada maça Josue de geldi onu da yazsaydınız keşke
    • basketsever  
    28 Mart 2015 | 16:36
    Tepeden inme antrenorle,menejer oyunculari ile anca bukadar.. Ancak Bursaspor bu turu gececektir kimsenin suphesi olmasin.Yarifinalde acibademe takilacaktir.Bursaspor.basketbol subesinin ici cok karisik yeni sezonda takim bozulabilir.Tepeden inme semsettin tum planlari,programlari alt ust etti.Olasi bir basarizliga tahammul malesef yok.Kendide birakip gidecektir para yok pul yok.Olan Engin sungur hoca ve projelerine ve kandirilan Bursaspor taraftarina oldu..
    • Batuhan KARA  
    28 Mart 2015 | 15:42
    Bu ne abi şok oldum resmen. Sen tüm maç galip git son periyot mağlup ol. Olacak şey değil.... ama olsun formayı terlettiler... daima arkandayiz Potanın Timsahları

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR