KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursaspor 50 - 85 Banvit Kırmızı

01 Kasım 2014 | 15:08

1 yorum

12876 okunma

Basketbol 3.Lig B Grubu 3.haftasında Erkek Basketbol Takımımız, Bursa Atatürk Spor Salonu'nda Bandırma Kırmızı ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşmayı yaklaşık 300 taraftarımız izledi. Başkanımız Recep Bölkbaşı, Amatör Şubelerden Sorumlu yöneticimiz Sezer Sezgin,Federasyon Temsilcimiz ve Dış İlişkilerden Sorumlu yöneticimiz Ali Büyükkurt, Tesislerden Sorumlu yöneticimiz Enver Kumova da izledi.

Karşılaşmanın ilk sayılarını konuk ekipten Talat Alp Altunbey attı. Bursaspor'umuz bu sayılara Kaptan Ercan Karalar'ın 3 sayılık basketi ile karşılık verdi.

Karşılaşmanın ilk 5 dakikasını Bursaspor'umuz 10-7'lik skorla önde geçti.

Mehmet Ali Yatağan, Ercan Karalar, Melih Kapucu, Burak Burhan ve Oğuzhan Şan'dan oluşan ilk 5'i ile sahaya çıktı.

Karşılıklı atılan basketler ile ilk periyot 16-16 eşitlik ile tamamlandı. İlk periyodun en skorer ismi 5 sayı ile Bandırma Kırmızı'dan Rıdvan Öncel oldu.

Çekişme karşılaşmanın ikinci periyodunda da devam etti. Bursaspor'umuz Semih Akdemir ile hızlı hücumlarla bulduğu sayılar ile bir ara farkı 3 sayı lehine yükseltse de konuk takım Bandırma Kırmızı Cem Ulusoy'un pota altından bulduğu sayılar ile farkı kapattı. İkinci periyodu Bandırma Kırmızı ekibi 32-29 önde kapattı.

Üçüncü periyotta savunmada aksayan takımımız, rakibin isabetli dış şutlarına engel olamayınca 24. dakikayı 47-30 geride tamamladı. Hücumlardan üst üste boş dönen ve potasında sayılar gören Bursaspor'umuz, 26. dakikayı 23 sayı geride (53-30) noktalarken, periyodu da 63-42 mağlup bitirdi.

Dördüncü ve son periyotta 33. dakika 67-47 konuk ekibin üstünlüğüyle geçildi. 37. dakikayı 78-47 geride geçen takımımız, farkı eritemeyince salondan 85-50'lik skorla mağlup ayrıldı ve 3. maçında 2. yenilgisini aldı.

SALON: Bursa Atatürk

TEKNİK KOMİSER: Atıf Al

HAKEMLER: H.Meriç Akçay, Gülşen İbek

BURSASPOR: Mehmet Ali Yatağan (1), Ercan Karalar (6), Melih Kapucu (2), Burak Burhan (1), Semih Akdemir (2), Doğancan Tokmak, Ömer Ünver (5), Burak Muştucu, Müfit Can Alp (6), Faik Can Nurcan (5), Yusuf Yusuoğlu, Oğuzhan Şan (17), Alp Er Tunga Er (2)

BANDIRMA KIRMIZI: Cem Ulusoy (17), Rıdvan Öncel (21), Metehan Akyel (9), Talat Alp Altunbey (15), Haruncan Doğan (7), Kerem Özel (9), Haluk Türkyılmaz (2), Ruhat Bozyiğit, Yunus Emre Akçay, Taner Bayhan (3), Erkan Yılmaz (2) Süleyman Yavaş

PERİYOTLAR:

1.PERİYOT: Bursaspor 16-16 Bandırma Kırmızı
2.PERİYOT: Bursaspor 29-32 Bandırma Kırmızı
3.PERİYOT: Bursaspor 42-63 Bandırma Kırmızı
4.PERİYOT: Bursaspor 50-85 Bandırma Kırmızı

 Bursaspor.org.tr

    • eymen  
    01 Kasım 2014 | 20:25
    Oradaydim.ilk iki periyot basabas gecti .ucuncu periyotta hakemler takir takir dogramaya baslayinca bizimkilerde moraller bozuldu,pota altindan attiklari sutlari bile isabet ettiremediler.mac sonu moral destegimizi verdik ama onlara sunu hatirlatmak gerekiyor:
    Evlatlar;hangi sporu yaparsaniz yapin ustunuzde Bursaspor formasi varsa ve karsinizdaki iddiali bir takimsa hakemler daima rakip takimin oyuncusudur.sizin lehinize calmasi gereken faulleri rakip lehine calacaktir normaldir,sinirlenmeyeceksiniz,uc atacaksaniz onuc atacaksiniz.ve de yatip kalkip atis calisacaksiniz

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR