KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursaspor 3 - 1 Nilüfer Belediyespor

12 Ekim 2016 | 17:49

3 yorum

9738 okunma

Bursaspor Bayan Voleybol takımımız sezon öncesinde son hazırlık maçında Sultanlar Ligi'nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor ile Cengiz Göllü Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi.

Tecrübeli Baş Antrenörümüz Emin İmen'in öğrencileri , sezon öncesinde Bursa'mızın Sultanlar Ligi'ndeki temsilcilerinden Nilüfer Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Tecrübeli oyuncumuz Dilara Dağyar sakatlığı nedeniyle bu müsabakada forma giyemedi.

Güçlü rakibi karşısında başa baş bir oyun sergileyen Filenin Timsahları maça da iyi başladı. File üzerinden Bahar Ekinci, Emel Kapalna ve Litevchenko ile sayılar bulan takımımız ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Setin ikinci bölümünde toparlanan Nilüfer Belediyespor Ceyda, Neslişah ile sayılar bulmasına karşın ikinci teknik molaya Bursaspor 16-15 önde girdi. Setin son bölümünde Bahar, Litevchenko ve Selin Doğan ile sayılar bulan takımımız farkı açtı ve 20-16 öne geçti. Bu dakikada Nilüfer Belediyespor mola aldı. Molanın ardından takımımız Duygu'nun etkili servislerini karşılamakta güçlük çekince fark kapandı ve skor 21-21 oldu. Bu dakikada Baş Antrenörümüz Emin İmen mola aldı. Molanın ardından müthiş bir çekişmeye sahne olan müsabakanın ilk setini Bursaspor 28-26 kazandı.

Karşılaşmanın ikinci setinin ilk bölümünde Filenin Timsahları, Nilüfer Belediyesi'nin bloklarına takılınca ilk teknik molaya 8-4 geride girdi. Teknik molanın ardından Elena'nın etkili servisleri ile takımımız üst üste 4 sayı aldı ve skora denge geldi. 8-8 .. Bu dakikanı ardından etkili hücum eden Nilüfer Belediyesi üst üste sayılar buldu ve ikinci teknik molaya 16-12 önde girdi. Setin son bölümünde Dilek Erken ve Litevchenko ile sayılar bulmamıza karşın Nilüfer Belediyespor Janset, Ceyda ve Tatyana ile sayılar üretti ve seti 25-20 kazanmasını bildi.

Kaarşılaşmanın üçüncü setine Bursaspor çok iyi başladı. Emel Kaplan ve Elena ile sayılar üreten takımımız ilk teknik molaya 8-2 önde girdi. Setin ikinci bölümünde Nilüfer Belediyespor Tatyana ve Ceyda ile sayılar bulurken, Filenin Timsahları Elena, Emel ve Bahar ile sayılar buldu ve ikinci teknik molaya 16-11 önde girdi. Setin son bölümünde de etkili olan Bursaspor, Bahar, Emel ve Selin Yurtsever ile bulduğu sayılar ile farkı açtı ve seti 25-16 kazandı. 2-1

Mücadelenin dördüncü seti başa baş bir oyunla başladı. File üzerinden Elena ile etkili olan Bursaspor ilk teknik molaya 8-6 önde giren taraf oldu. Setin ikinci bölümünde Nilüfer Belediyespor Iryna'nın üst üste servisten bulduğu sayılar ile farkı eritse de Filenin Timsahları, Selin Doğan, Elena ve Bahar ile bulduğu sayılar ile ikinci teknik molaya 16-13 önde girdi. Setin geri kalan bölümünde hata yapmayan Filenin timsahları seti 25-20 maçı da 3-1 kazanmasını bildi.

Karşılaşmanın sonunda Rumeli Kardeşler Restoran'ında çalışan Bursaspor taraftarlarımız takımımıza sezon öncesinde süt helvası takdim ederek başarı dileklerini ilettiler.

Geçtiğimiz sezon namağlup olarak Türkiye Voleybol 1.Ligi'ne yükselen filenin timsahları Cumartesi günü saat:15:00'da Cengiz Göllü Spor Salonu'nda başkent temsilcisi Vakıfbank ile karşı karşıya gelecek. Müsabakanın biletleri maç günü salon gişesinden 5 TL ücretle satışa çıkacak.

MAÇMETRE

SALON: Cengiz Göllü

BURSASPOR: İlk 6: Bahar, Selin Doğan, Selin Yurtsever, Melis, Elena, (L: Dilek)

İrem Özgür (L), Meyra Beyhan (L) Dilek Erken, Buse Özden, Emel Kaplan, Gizem Koçak

Baş Antrenör: Emin İmen

NİLÜFER BELEDİYESPOR: İlk 6: Duygu, Ceyda, Janset, Tatyana, Chantava Dilara (L)

Berrak, Seda, Neslişah, Iryna

Baş Antrenör: Atay Doğu

SETLER

1.SET Bursaspor 28–26 Nilüfer Belediyespor (Süre 29 DK.)

2.SET Bursaspor 20–25 Nilüfer Belediyespor (Süre 24 DK.)

3.SET Bursaspor 25–16 Nilüfer Belediyespor (Süre 24 DK.)

4.SET Bursaspor 25–20 Nilüfer Belediyespor (Süre 21 DK.)

 

 Bursaspor.org.tr

    • isim soyisim  
    13 Ekim 2016 | 13:25
    -3
    bıletler pahalı 5 lıram en fazla 2 lıra verırım artanla sımtle ayran alıcam o yuzden yönetım dusursun
    • 1963YK  
    12 Ekim 2016 | 23:31
    İşte bu. 5 tl uygun bir fiyat. Basketbolda da aynı tarife uygulanmalı. Üst lige çıkınca da uygun bir biçimde fiyatta artış yapılmalı. Şimdi sırada bu maçları tüm Bursa'ya duyurmak gerek. Bunu belediyelerin tanıtıları (bilboard), yerel medya ve basın, sosyal medya ve taraftar siteleri aracılığıyla gerçekleştirebiliriz
    • 1963YK  
    12 Ekim 2016 | 19:17
    Güzeel. Formanın hakkını veriyorsunuz kızlar. Bilet fiyatları uygun tutulmalı. Tüm Bursa'ya haber salınmalı. Cumartesi voleybolda sezonu açıyoruz. Başarılar Filenin Timsahları.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR