KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursaspor 3 - 0 Yeşilyurt

17 Aralık 2016 | 16:26

1 yorum

4834 okunma

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Ligi 12.haftasında Bursaspor'umuz, Yeşilyurt takımını Cengiz Göllü Spor Salonu'nda ağırladı.

Karşılaşma öncesinde sabah saatlerinde Kayseri'de meydana gelen hain terör saldırısında hayatlarını kaybeden Mehmetçiklerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Yaklaşık 100 taraftarın izlediği mücadeleyi Amatör Şubelerden Sorumlu Asbaşkanımız Sezer Sezgin de protokol tribününden takip etti.

Karşılaşmaya Dilara, Bahar, Elena, Selin Yurtsever, Ece, Selin Doğan altılısı ile başlayan Bursaspor'umuz ilk teknik molayal 8-5 önde girmesini bildi.

Setin ikinci bölümünde bir ara 8-8 eşitlik gelse de Elena, Bakar ve Selin ile sayılar bulan takımımız ikinci teknik molaya 16-13 önde girdi. Bu dakikalarda Yeşilyurt başantrenörü Uran Er yaptığı itirazlar nedeniyle sarı kart ile cezalandırıldı.

Setin son bölümünde etkili servisler ile sayılar bulan Bursaspor'umuz 25 dakika süren seti 25-19 kazanmasını bildi.

Mücadelenin ikinci seti karşılıklı alınan sayılar ile başladı. İlk teknik molaya konuk ekip 8-5 önde girmesini bildi. Setin ikinci bölümünde toparlanan Filenin Timsahları file üstü hakimiyetini ele geçirdi, Dilara ve Bahar Ekinci'nin bloklarıyla ikinci teknik molaya 16-13 önde girmesini başardı.Setin son bölümünde bir ara 20-20 eşitlik gelse de takımımız Bahar ve Dilara ile bulduğu sayılar ile 26 dakika süren ikinci seti 25-22 kazanmasını bildi.

Mücadelenin son setine ilk iki seti almanın vermiş olduğu moral ile iyi başlayan Filenin Timsahları ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. İkinci teknik molaya ise 16-8 önde giren takımımı son seti 25-13 maçı da 3-0 kazanmasını bildi.

Bu sonuçla takımımız ligdeki 9.galibiyetini elde etmiş oldu, Yeşilyurt takımı ise 4 galibiyette kaldı

MAÇMETRE

SALON: Cengiz Göllü

BURSASPOR: Dilara, Bahar, Elena, Selin Yurtsever, Ece, Selin Doğan (L. Müge) (Gizem, Emel, Buse )

Başantrenör: Emin İmen

YEŞİLYURT: Fatma, Burcu, Ecem, Hazal, Anna , Büşra

Başantrenör: Uran Er

SETLER:

1.Set: Bursaspor 25–19 Yeşilyurt (27 Dk.)

2.Set: Bursaspor 25 – 22 Yeşilyurt (25 Dk)

3.Set: Bursaspor 25–13 Yeşilyurt

SARI KART: Uran Er (Yeşilyurt)

 Bursaspor.org.tr

    • mkpasali  
    18 Aralık 2016 | 21:39
    Bozmadan devam edin filenin timsahlari

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR