KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursaspor 3 - 0 Tepebaşı Gençlik

28 Ocak 2016 | 13:50

3 yorum

12133 okunma

Türkiye Bayanlar 3.Lig 3.grupta namağlup lider konumda bulunan Filenin Timsahları, ligin 12.haftasında 7 galibiyetle grupta 5.sırada bulunan Eskişehir temsilcisi Tepebaşı Gençlik Spor Kulübü'nü konuk etti.

Cengiz Göllü Spor Salonu'nda oynanan mücadeleyi Genel Müdürümüz Erhan Başoğlu, 100 kadar taraftarımız da takip etti.

Mücadeleye Şiirsel, İrem, Dilek Erken, Dilara Dağyar, Bahar Ekinci (L: Sedef Sazlıdere) ile başlayan takımımız mücadelenin dakikalarında tutuk bir görüntü sergiledi ancak file üstünde Yasemin Şahin'in blokları ile etkili oldu ve ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Setin ikinci bölümünde Dilek Erken ve Bahar Ekinci'nin smaçlarıyla takımımız üst üste sayılar aldı ve ikinci teknik molaya 16-6 önde girdi. Setin son bölümünde rakip servis karşılamakta zorlanınca takımımız üst üste sayılar buldu ve 18 dakika süren 25-9 kazandık.

İkinci sete de çok iyi başlayan takımımız Şiirsel'in file üstü hakimiyetiyle birlikte ilk teknik molaya 8-1 önde girdi. Takımımız setin ikinci bölümünde de Yasemin ve Bahar'ın etkili oyunuyla ikinci teknik molaya 16-2 önde girdi. Geri kalan dakikalarda etkili etkili oyununu sürdüren takımımız 18 dakika süren ikinci seti de 25-7 kazandı.

Son setin başında Tepebaşı etkili oynarken takımımız daha sonra toparlandı ve ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Daha sonra Yasemin ve Dilek Erken'in sayılarıyla takımımız farkı açtı ve ikinci teknik molaya 16-8 önde girdi. Son bölümde de hata yapmayan takımımız seti 25-11 maçı da 3-0 kazandı.

Takımımız ligin 12.haftasını da set vermeden galibiyetle kapatıp liderliğini sürdürdü.

MAÇMETRE

SALON: Cengiz Göllü

HAKEMLER: Seyhan Feyzioğlu, Ramazan Ünal

BURSASPOR: Şiirsel Altın, İrem Özgür, Dilek Erken, Dilara Dağyar, Bahar Ekinci (L: Sedef / Meyra) ( Yedekler: Buse Özden, Aycan Ulu, Nazlı Koç, Yasemin Şahin, Hale Kantarcıoğlu)

Başantrenör: Emin İmen

TEPEBAŞI GENÇLİK: Kardelen Özgüzelbaş, Eda Gülbahar, Gülay Nazlı, Bilge Sever, Esra konca, Asena Alper, Hazal Ünal, Gülnur Poslu, Hüma Karakaya, Ceren Başargan, Safiye Özkan, Elif Könkenti, Meldanur Özkan, Tuğba Kınalı

Başantrenör: Özkan Çimenli

SETLER:

1.Set: Bursaspor 25 – 9 Tepebaşı Gençlik ( 18 Dk )

2.Set: Bursaspor 25 – 7 Tepebaşı Gençlik ( 18 Dk )

3.Set: Bursaspor 25– 11 Tepebaşı Gençlik ( 20 Dk )

 Bursaspor.org.tr

    • Kaan kahveci  
    30 Ocak 2016 | 02:39
    12 maçıda set vermeden kazandık maşAllah. Sayfa adminleri bu alanda rekor nedir bir bilgi alabilirmiyiz.
    • Antibizans  
    29 Ocak 2016 | 01:56
    Bursasporumuz üç koldan gümbür gümbür geliyor
    • mavi  
    28 Ocak 2016 | 15:04
    Hadi kızlar

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR