KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursaspor 3 - 0 Rota Koleji

08 Şubat 2017 | 15:10

1 yorum

8898 okunma

Türkiye Voleybol Bayanlar 1.Ligi A Grubu 20.haftasında Bursaspor'umuz, İzmir temsilcisi Rota Koleji'ni Cengiz Göllü Spor Salonu'nda konuk etti.

Karşılaşma her iki takımın karşılıklı aldığı sayılar ile başladı. Bursaspor'umuz ilk bölümde Bahar ve Elena'nın sayılarıyla ilk teknik molaya 8-6 önde girdi. Setin ikinci bölümünde Elena ve Dilara'nın etkili smaçlarıyla farkı açan Timsahlar ikinci teknik molaya 16-10 önde girdi. Rota Koleji, son bölümde Dilara'nın etkili servislerini karşılamakta güçlük çekince 23 dakika süren ilk seti Bursaspor'umuz 25-12 kazandı.

Mücadelenin ikinci setinde de üstünlüğünü rakibine kabul ettiren Filenin Timsahları ilk teknik molaya 8-2 önde girdi. İkinci bölümde Rota Koleji biraz daha oyuna tutunabilse de Bursaspor'umuz Bahar, Emel ve Elena ile bulduğu sayılar ile ikinci teknik molaya 16-8 önde girdi. Son bölümde karşılıklı sayılar ile geçildi ve Bursaspor'umuz bu seti de 25-17 kazanarak skoru 2-0'a getirdi.

Son sette de oyundaki hakimiyetini devam ettiren Filenin Timsahları, Melis, Elena, Dilara ve Bahar ile bulduğu sayılarla bu seti 25-15 maçı da 3-0 kazandı.

Bayanlarımız ligdeki 15.galibiyetini alarak Play-Off için iddiasını sürdürdü.

Filenin Timsahları ligin 21.haftasında Pazar günü saat:14:00'da Salihli Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

MAÇMETRE

SALON: Cengiz Göllü

HAKEMLER: Baş Hakem: Şahin Kaya Yrd: Onur Bacak

BURSASPOR: Elena Litovchenko, Dilara Dağyar, Bahar Ekinci , Selin Yurt Sever, Melis Ece Yurtsever (L: Müge Ocakçı) (Emel Kaplan, Selin Doğan, Gamze)

Baş Antrenör: Emin İmen

ROTA KOLEJİ: Sibel Küçük, Daira Burkina, Ayşe Demir, Şevval Sürücü, Ecem Şahin L: Emine Şahin (Fulya Erol, Ecem Şahin, Pelin Katılmış, İrem Uçar, Selcan Partal)

Baş Antrenör: İlker Alkan

1.Set Sonucu: Bursaspor 25-12 Rota Koleji (Süre 23 Dk)

2.Set Sonucu: Bursaspor 25-17 Rota Koleji (Süre 27 Dk)

3.Set Sonucu: Bursaspor 25-15 Rota Koleji (Süre 17 Dk)

 Bursaspor.org.tr

    • bursabursa  
    08 Şubat 2017 | 22:01
    Tebrikler kızlar
    Seneye üst lige inşallah

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR