KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursaspor 3 - 0 Çiftlikköy Belediyesi

23 Kasım 2014 | 15:07

1 yorum

7698 okunma

3.Lig B Grubu 3.haftasında Bayan Voleybol Takımımız, Çekirge Spor Salonu'nda Yalova temsilcisi Çiftlikköy Belediyespor'u konuk etti.

Burhan Zümrüttaş'ın öğrencileri, karşılaşma boyunca rahat bir oyun sergiledi ve rakibini 3-0 ile geçerek ligde oynadıkları ikinci karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldılar.

Yaklaşık 200 voleybol severin izlediği mücadeleye Filenin Timsahları, İrem Özgür, Aylin Avcı, Yasemin Şahin, Zeynep Semra Kaya, Hale Kantarcıoğlu, Sıla Tanyeli Gencer (Libero: Betül Akdoğan) ile başladı.

Karşılaşmanın ilk setine her iki takımda karşılıklı sayı alarak başladılar. Bursaspor'umuz ilk teknik molaya 8-7 önde girdi. Setin ikinci bölümünde hücumda ve savunmada az hata yapan takımımız ikinci teknik molaya 16-11 önde girdi. Setin son bölümünde Zeynep'in etkili servisleriyle üst üste aldığı sayılar ile farkı açan voleybolcularımız 17 dakika süren ilk seti 25-15 kazandı.

İlk setteki rahat oyununu devam ettiren voleybolcularımız ikinci setin ilk teknik molasına 8-4 önde girdi. Setin bölümünde de rakibine üstünlüğünü kabul ettiren bayanlarımız ikinci teknik molaya 16-5 önde girdi. Setin son bölümünde serviste ve hücumda Yasemin ile sayılar bulunan Filenin Timsahları 18 dakika süren seti 25-12 kazandı.

Karşılaşmanın son seti karşılıklı alınan sayılar ile başladı. Bursaspor'umuz Zeynep ile file üstünden bulduğu sayılar ile ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Setin ikinci bölümünde Yasemin ve İrem'in aldığı sayılar ile farkı açan voleybolcularımız ikinci teknik molaya 16-9 önde girdi. Setin son bölümünde de hata yapmayan Timsahlarımız son seti de 25-12 kazandı. 3-0

MAÇMETRE

Salon: Çekirge

Hakemler: Ayhan Şensoy, Yrd. Hakem: Nevin mumcu, Çizgi Hakemleri: Serkan Gül, Gülseren Akyel

Bursaspor: İrem Özgür, Aylin Avcı, Yasemin Şahin, Zeynep Semra Kaya, Hale Kantarcıoğlu, Sıla Tanyeli Gencer (Libero: Betül Akdoğan)

Yedekler: Nurşah Anavatan, Buse Özden, Aslı Maden, Nevriye Paşaoğlu, Ezgi Akbaş

Antrenör: Burhan Zümrüttaş

Çiftlikköy Belediyesi: Beyza Mısır, Zehra Çilingir, Su Uslanmaz, Zeynep Nal Şekerci, Çağla Şeker, (Libero: Melis Altunok)

Yedekler: Yaren Demirtemel, Sudenur Ertan, Sinem Karakaya, Sultan Karakaya, Zeynep Mestanoğlu

Antrenör: Mihrican Deviren

Setler:

1.Set: Bursaspor 25- 15 Çiftlikköy Belediyesi ( 17 Dakika)
2.Set: Bursaspor 25 - 12 Çiftlikköy Belediyesi (18 Dakika)
3.Set: Bursaspor 25 - 12 ( Çiftlikköy Belediyesi (18 Dakika)

 Bursaspor.org.tr

    • saLça  
    23 Kasım 2014 | 16:41
    passo alıpta bu maça gelmeyenler utansın

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR