KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursaspor 3 - 0 Arnavutköy Bld.

15 Mart 2016 | 17:00

0 yorum

9594 okunma

Bursaspor'umuz Voleybol Bayanlar 3.Ligi Yarı Final C Grubu ilk maçında Arnavutköy Belediyesi ile Ankara Beştepe Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi.

Yarı finallere namağlup olarak gelen Baş Antrenörümüz Emin İmen'in öğrencileri, Arnavutköy Belediyesi ile arasında oynanan mücadele çok çekişmeli geçti.

Karşılaşmaya her iki takımda karşılıklı sayılar alarak başladı. Setin ilk bölümünde Dilek Erken ve Dilara Dağyar'ın sayılar bulduk ancak ilk teknik molaya Arnavutköy Belediyesi 8-7 önde girdi.

Setin ikinci bölümü de karşılıklı sayılar ile geçildi. Bu bölümde tecrübeli kaptanımız Bahar Ekinci ve Dilara Dağyar'ın sayılarıyla ikinci teknik molaya 16-14 önde girdik.

Setin son bölümünde İrem, Dilek Erken ve Dilara ile bulduğumuz sayılar ile 29 dakika süren seti Bursaspor'umuz 25-19 kazandı.

Mücadelenin ikinci setine Arnavutköy Belediyesi etkili başladı ve Şerife Kavak ve Mihrican'ın sayıları ile bir anda takımımız 6-1 geriye düştü. Bayanlarımız bu dakikadan sonra oyuna ağırlığını koydu ve üst üste aldığı sayılar ile ilk teknik molaya 8-7 öne girdi.

Setin ikinci bölümüne iyi başlayan takımımız, Dilek Erken ve Yasemin ile sayılar buldu. Takımımız İkinci teknik molaya yedi sayı farkla 16-9 önde giren taraf oldu.

Setin son bölümünde Arnavutköy Belediyesi takımımıza karşılık verdi ve üst üste bulduğu sayılar ile farkı azalttı. 20-17 Bu dakikadan sonra takımımız Dilek Erken ile bulduğu sayılar ile 22-17 öne geçince Arnavutköy Belediyesi mola aldı. Setin geri kalan bölümünde rakibine sayı şansı vermedi ve 25 dakika süren seti 25-17 alarak durumu 2-0'a getirdi.

Maçın son setine takımımız çok iyi başladı. Dilara Dağyar ve Bahar Ekinci ile bulduğu sayılar ilk teknik molaya 8-2 önde girdi.

Bursaspor'umuz setin ikinci bölümünde de üstünlüğünü devam ettirdi Bahar Ekinci, Dilara Dağyar ve İrem Özgür ile bulduğumuz sayılarla ikinci teknik molaya 16-7 önde girdik. Setin son bölümünde de üstünlüğünü devam ettiren takımımız Yasemin Şahin, Bahar Ekinci ve Dilek Erken ile bulduğu sayılar seti 25-13 ve maçı da 3-0 kazandı.

Filenin Timsahlar bu sonuçla 3 puanın sahibi oldu ve yarı finallere iyi bir başlangıç yaptı. Takımımız yarın saat:17:00'da Ankara Beştepe Spor Salonu'nda Osmancık İsmail Burak Derindere takımı ile C grubundaki ikinci maçını oynayacak.

SETLER

1. set | Bursaspor 25 - 19 Arnavutköy Belediyespor

2. set | Bursaspor 25 - 17 Arnavutköy Belediyespor

2. set | Bursaspor 25 - 13 Arnavutköy Belediyespor

YARI FİNAL PROGRAMIMIZ

16 Mart 2016 Çarşamba

Saat:17:00 Bursaspor – Osmancık İsmail Burak Derindere

17 Mart 2016 Perşembe

Saat:17:00 Bursaspor – Tire Belediyesi

 Bursaspor.org.tr


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR