KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursa yenilgiye rağmen sokaklara döküldü

17 Mayıs 2012 | 07:36

9 yorum

9976 okunma

Bursaspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nı Fenerbahçe’ye kaptırmasının ardından binlerce yeşil beyazlı taraftar, son 3 yılda elde edilen başarıyı ve final sevincini Bursa caddelerinde kutladı. Kent merkezinde kupa sevincini yaşayan Fenerbahçeli bir grup ise, öfkeli teksaslıların saldırısına uğradı.

Fenerbahçe karşısında hüsrana uğrayan Bursaspor’un taraftarları, şehirde kupayı almışcasına kutlama yaptı. Ellerine aldıkları yeşil beyazlı atkılar ve bayraklarla sevinç gösterilerinde bulunan taraftarlar, otomobillerle şehri turladı. Kentin muhtelif yerlerinde toplanan kalabalık, ilk olarak Heykel’deki Atatürk Anıtı’na yürüdü. Muhtemel bir olay yaşanmaması için polisin geniş güvenlik tedbirleri aldı.

Cumhuriyet Caddesini takiben Kent Meydanı’na kadar yürümeye devam eden taraftarlar, Fenerbahçe aleyhine tezahüratlar yaparak takımına destek çıktı. Zaman zaman trafiği kapatıp timsah yürüyüşü yapan taraftarlar meşale yakmayı da ihmal etmedi.
Öte yandan; merkez Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde kupa kutlaması için şehri turlamaya çıkan bir araçtaki kişiler Fenerbahçe bayrağı açtıkları için saldırıya uğradı. Tezahüratlar eşliğinde araca saldıran taraftarlardan biri gözaltına alındı.

 Olay Gazetesi

    • alp  
    17 Mayıs 2012 | 21:57
    bence hoca istanbul bld maçında 3 milyonu almak için iyi kadro çıkardı
    • zaferbursa  
    17 Mayıs 2012 | 17:34
    -2
    kaos sana katlılyorum...Bursasporun sadece taraftarı bizansa ve 8taşa karşı...yönetimimiz ve teknik heyet kupada fenere yatarak,,ligde 8taşı avrupaya göndererek bizans yalaması olduklarını gösterdiler...işleri güçleri palavra...ertuğrul her maça yedek çıkıp son maça üstelik kupa finalinden önceki maça tam kadro çıkarak kime hizmet ettiğini herkese göstermiş oldu...8taşın yerinde antep olsaydı ertuğrulun çıkarcağı kadro yavuz,,hakan,,serdar,,stepanhov,,wederson,,,svensson,,,musa,,,mehmet sak,,ismail haktan,,turgay,,bangura olurdu büyük ihtimal...ama 8taşın avrupası tehlikeye girince tutuştu sayın ertuğrul sağlam...Bursada kendinsini seven kitleyi kalkan gibi kullanarak boyundan büyük işler yapmaya devam ediyor...şampiyonluğun krediside biryere kadar!!
    • kaos  
    17 Mayıs 2012 | 16:36
    -4
    eee ibb maçına as kadro çıkıp oyuncuları yorup maça konsantre edemezsen böyle olur 3 eleme oynarız bjk de direk gider bizden kolay. ekmeklerine yağ sürdük yani göya bjk ye tavrımız var bırakın Allah aşkına taraftar atıp tutuyo bizans bilmem ne diye ama yönetim resmen yalıyo onları. bjk olsa 10 kere verirdi maçı. ki vermene gerek yok ya bata,pinto bilmem ne son maç ne işleri var kadroda oynat gençleri yeniyosada onlar yensin yenilirselerde bjk uğraşsın bakalım ama yapamadılar niye acaba ??
    • serdo  
    17 Mayıs 2012 | 13:19
    Aşağıdaki satırlar bjk'ye ait bir taraftar sitesinden:
    "Geçen babamla da tartıştım bu konuyu. Şimdi Bursa kupayı alamadığı için sezonu erken açacak diyorlar. O durumda Bursa'nın çıkıp ben Beşiktaş ile son maçı yapmak istiyorum deme hakkı olmaz mı? Yani 2 hakkı elinde bulunduran takım daha avantajlısını seçmez mi? Fener Şampiyonlar ligine gittiği için kupa hakkından vazgeçiyor. Madem lig hakkı kupa finalinden önemli Bursa'nın son maçı bizle yapmak istemesi gibi bir durum söz konusu olabilir. O durumda o final maçını biz kazanırsak değişen bir şey olmaz ama Bursa kazanırsa biz gidemeyiz yerimize Eskişehir veya Karabük gider ki onunj içinde bir maç yapılmış olur. Sonuç olarak kupa finalistinin daha fazla eleme oynaması bana mantıksız geldi..."
    Bu sözlere katılmamak elde değil...
    • alp  
    17 Mayıs 2012 | 13:13
    bjk niye 2 eleme biz 3 eleme oynucaz bide bejeke ile mac yapmamız gerekmez mi simdi.. yonetimi takip etcem bu konuda ne diyecekler yada susacaklar mı _?
    • isim soyisim  
    17 Mayıs 2012 | 12:45
    wlla ne diyim. cok büyük hayak kırıklığına oynadım.sezonun belkıde en onemlı macında bu kadar ezik bu kadar tutuk futbol beni çok sasırttı bide cok formda dedıgımız zaman. bire bir futbolcuları elestırmek yanlıs dun takımda 1 tane gosterecegımız adam yoktu.maca cok kotu hazırlanılmıs anlasılan. AMA ŞUNA ÇOK SEVİNDİM TARAFTARIMIZIN BÜYÜKLÜĞÜNÜ HERKES GÖRDÜ.BUNDAN SONRA ONA GÖRE KONUSURLAR ARTIK
    • abdullah,  
    17 Mayıs 2012 | 10:34
    Bursaspor olarak hakkımız yeniyor yönetimimizde konuya sessiz kalıyor.final oynayan biziz bizim sayemizde avrupaya giden takım eziktaş ama 3 eleme oynayan biziz bu konunun üstüne gitmek lazım.uyuma Bursa
    • kurtbasanlı  
    17 Mayıs 2012 | 09:33
    -1
    saglık olsun taraftar gorsunler
    • YUNUS  
    17 Mayıs 2012 | 07:44
    BİRİSİ BANA ALEX VE BARONİ'NİN BU KADAR RAHAT OLMASININ SEBEBİNİ SÖYLERMİ? ADAMLAR ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA GEZDİLER. HİÇ Mİ KİMSE GÖRMEDİ? HADİ HOCA GÖRMEDİ,TOPÇULARDA MI FARKINA VARAMIYOR SAHA İÇİNDE? TARAFTARIMIZI ÖN PLANA CIKARTARAK BU SORUMSUZLUK ÖRT BAS EDILMEYE CALISILMASIN. TARAFTARIMIZIN DURUMU BELLI ZATEN TURKIYE'DE TEK! AMA BU OYUN ANLAYISIYLA KUPAYI KAYBETMEK ÇOK KOYDU...

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR