KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bu adamlara dikkat!

11 Nisan 2015 | 09:19

3 yorum

5853 okunma

Gençlerbirliği Mesut Bakkal'la 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. El-Kabir kısa zamanda adından söz ettirirken Hleb, Landel, Guido Koçer, İrfan Can Kahveci ve Mervan Çelik'te göze çarpan diğer isimler.

Bursaspor camiası nefesini tuttu, çarşamba günü Başkent'te Gençlerbirliği'yle oynanacak çeyrek final rövanş maçına odaklandı. 1-1'in rövanşında turu getirecek skoru alarak Atatürk Stadı'nda oynanacak kupa finaline bir adım daha yaklaşmak isteyen yeşil beyazlılar'ı zorlu bir rakip bekliyor.

Gençlerbirliği, İrfan Buz'un görevden alınıp Mesut Bakkal'ın işbaşı yapmasından sonra farklı bir takım havasına büründü. Başkent temsilcisi, Bakkal'la çıktığı 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

4 GOL 7 ASİST

Kırmızı siyahlılar bu süreçte sadece 3-1'lik skorla İstanbul Başakşehir'e kaybederken ligde Sivasspor kupada da Bursaspor'la yenişemedi. Başkent ekibinin devre arasında yaptığı transferler ise takıma büyük güç kattı. Bu isimlerden ilki El-Kabir...

Faslı oyuncu şuan Süper Lig'in en çok konuşulan futbolcularından biri. 300 Euro bonservis ücreti ödenerek transfer edilen 27 yaşındaki oyuncu kısa sürede 4 gol, 7 asistlik bir performans gösterdi.

KALE VE SAVUNMALARI ZAYIF

Gençlerbirliği'nin diğer kozu Aleksandr Hleb...Mesut Bakkal'ın Konyaspor'dan da beraber çalıştığı 34 yaşındaki oyuncu 11 maça çıktı, 1 gol, 1 asistle oynadı. Ligin ilk devresinde Konya'da kadroya giremeyen Hleb, Başkent'te kendini bulmuş gözüküyor.

Yine devre arasında takıma katılan Michel Landel ile Guido Koçer, İrfan Can Kahveci, Mervan Çelik'te göze batan isimler. Gençlerbirliği'nin kale ve savunmada yaşadığı sıkıntılar ise Bursaspor'un çarşamba günkü maçtaki en büyük kozlarından biri olacak.

 Olay Gazetesi

    • mkpasali  
    13 Nisan 2015 | 00:44
    Renkdaslar bu besteler guzel ama takimi tempolu kosturacak ritmik bir seyler soylemek lazim
    • 1616  
    12 Nisan 2015 | 02:35
    uzaklarda aramam
    Çünkü sen içimdesin
    taht kurmuşsun kalbime
    en güzel yerimdesin

    Her an seni içimde
    ruhumda taşıyorum
    aşkınla sarhoşum ben
    çılgınca seviyorum..

    Karşılıklı beste bu.
    • green16-06  
    11 Nisan 2015 | 12:00
    -9
    Tarkanın seni versinler ellere şarkısını kapalıyla maraton beste gibi karşılıklı söylese on numara olur.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR