KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

BTSO Başkanı Burkay'dan destek

26 Ağustos 2013 | 21:44

8 yorum

6499 okunma

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Burkay, Bursaspor'un ligin 5.büyüğüne yakışır şekilde kalıcı gelirlere kavuşacağını söyledi.

Burkay, BTSO'da "250 Büyük Firma" araştırmasının sonuçlarını açıkladığı basın toplantısında Bursaspor'la ilgili soruları cevapladı. Gazetecilerin, Bursaspor'un 5. büyük olmasına rağmen forma reklamı bulunmadığını hatırlatması üzerine Burkay, bunun ilerleyen günlerde mümkün olabileceğinin sinyalini verdi.

"4 KULÜBE VERİLEN REKLAMLARIN BURSASPOR'A DA VERİLMESİ GEREKİR"

Bursaspor'un çok önemli olduğunu dile getiren Burkay, "Bursaspor kentin moralini yükselten en önemli kurumlardan bir tanesi. Orada da yeni yönetim göreve geldi. Bursalılardan yeni yönetime mutlaka destek olunmasını istiyorum." diyerek, şunları söyledi:

"Taraftarların da Bursaspor'a destek olmasını istiyorum, çünkü fikstür de zor, anlayışla yaklaşması gerektiğini düşünüyorum. Bursaspor, Türkiye'nin en büyük 5 kulübünden bir tanesi. Şampiyonluk yaşayan 4 kulübe verilen imkanların, verilen reklamların, Bursaspor'a da verilmesi gerektiğine inanıyorum."

"5. BÜYÜKE YAKIŞIR FORMA REKLAMLARINA KAVUŞACAK"

Kendisi ve BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk'un Bursaspor Başkanı ile görüştüğünü ifade eden Burkay, takımın forma reklamı konusunda başkanla görüştüğünü de belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu anlamda bizim başkanımızla görüşmelerimiz oldu. Önümüzdeki dönemde Bursaspor, 5. büyük olmasına yakışır forma reklamını alacaktır. Kulübün en önemli gelirlerinden birisi forma reklamıdır tabi ki. Bursaspor, Türkiye'nin 5. büyük olmasına yakışır gelirlere sahip olacaktır. Önümüzdeki günlerde gelişmeler olacak."

 

    • ŞİPTAR  
    27 Ağustos 2013 | 09:38
    Bence forma reklamı btso da olabilir, Bursadaki büyük firmaların patronlarıyla bir görüşme yapılır : sütaş- tofaş- reno- bosch- farba- delphi- özdilek-mako- yeşim ... Gibi bul 20 firma adambaşı versinler 250 bin tl olsun 5 milyon tl tüm yıl boyuncada o firmaların reklamları dönsün stada da özlüce de vakıfköyde btso şehirdeki bilboardlara bu 20 firmanın bir arda olan logolarını koysun Bursasporumuza destek veren 20 firma desin biz de bilelim btso nun arkasındaki 20 firmayı 250 bin e güzel bi reklam bence...
    • volkan  
    27 Ağustos 2013 | 08:53
    şuda bır gercek bızanslılarla trabzon harıc dıger takımlarda anadoluda forma reklamı cogu takımda yok bız Bursasporuz ınsallah Bursadakı fabrıkalardan bı sponsor cıkar bu adamı tanıyrum dedıgını yapar yakında sponsor gelıyor
    • finalist  
    27 Ağustos 2013 | 01:45
    Bir zamanlar Vestel Manisa vardı. Kardemir Karabük, Torku Konya, Sanica B.Elazığ, Kayseri desen 2 takımıda sanayicisi destekliyo. Ramis köfte bile Akisarı sırtlıyo.Hiç biri Bursaspor gibi başarılı olamıyor.Bursa daki kapasite hiç bi şehirde yok. Kim nederse desin Bursaspor u bu günlere taşıyan TARAFTAR dır.

    Bunun gibi daha ne örnekler var. herkes anladı Şehrinin reklamı en iyi Takımla olucağını bitek bizim sanayicimiz anlamadı. Bizde bu sanayi varken bizim hersene şampiyonluğu bırak Avrupada ses getirmemiz. UEFA kupasına oynamamız lazım. Türkiyede dünyaya en çok ihracat yapan sanayimiz var diye öğünüyoruz. Ama Bursaspor a kuruş katkıları yok.

    Yazık çok yazık. Hiçmi yüreğiniz cız etmiyor. Bu şehir bunumu hakediyo. Bu kadar vicdansızlık olmaz. Askari ücretli Bursaspor sevdalıları kadar olamadınız yazıklar olsun.
    • yüksel inan  
    27 Ağustos 2013 | 01:43
    VOLKAN ŞEN DÖN YUVAYA BursaPOR YÖNETİMİNDEN İSTEĞİMİZDİR VOLKAN ŞEN İ NE PAHASINA OLURSA OLSUN BU TAKIMDA GÖRMEK İSTİYORUZ VOLKANI BU TAKIMA GERİ İSTİYORUZ
    • Ölümüne Bursaspo  
    27 Ağustos 2013 | 00:43
    dön yuvana volkan şen
    • volkan  
    26 Ağustos 2013 | 23:05
    eyy gidi volkan şen adaş ağlayarak oyunu terkettin bu taraftarı bırakıp gıttınn
    • hüseyin+  
    26 Ağustos 2013 | 21:54
    hadi hayırlısı celal sönmezden pek ses çıkmadı.Bu seferki başkan 2 ayda Bursaspor ile ilgili demeç verdi inşallah destek de gelir şehrin sanayicileri destek olmakta geç bile kaldılar. çünkü bu patronların firmalarında çalışan emekçilerimizin sayesinde stadımızı dolduruyoruz bir bütün oluyoruz. Bursaspor kazanamdığında o emekçilere de yansıyordur hangi patron emekçisini mutsuz,düşük performanslı görmek ister? dolaylı yoldan etkiliyor aslında şehrin önde gelenlerini.
    • BS16  
    26 Ağustos 2013 | 21:52
    16
    İcraatı görelim..Bu sözlere karnımız tok..Göz görmeden gönül katlanmıyo maalesef.Bizim dilimizde tüy bitti söylemekten.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR