KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bonservis sorunu çözüldü!

01 Ağustos 2014 | 12:32

73 yorum

27177 okunma

Fenerbahçe hem Baroni'yi hem de Holmen'i Bursaspor'a bedelsiz olarak veriyor.

Dün Aziz Yıldırım'la biraraya gelen menajer Ogün Erdem yeşil beyazlılara müjdeli haberi verdi. Yönetimin her iki oyuncuyu da ikna etmek için çalışmalara başlıyor.

Bursaspor'da Cristian Baroni ve Samuel Holmen harekatı dün resmen başladı. Yeşil beyazlı kulübün uzun süredir gündeminde olan her iki oyuncuyla ilgili Fenerbahçe'den dün müjdeli haber geldi. İki kulüp arasında köprü görevi gören menajer Ogün Erdem dün bu transferler için Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile bir araya gelerek anlaşma zemini aradı.

OYUNCULARI İKNA EDİN

Yıldırım'ın her iyi oyuncuyu da bonservis bedeli almadan Bursaspor'a vereceğini söylediği öğrenildi. Aziz Yıldırım, oyuncuların da ikna olması durumunda bu transferlere izin vereceklerini söylediği bildirildi. Yaşanan bu gelişme üzerine Bursaspor yönetimi önümüzdeki hafta başından itibaren her iki oyuncuyla da anlaşma zemini arayacak.

BARONİ ÖN PLANDA

Yeşil beyazlıların ilk olarak Cristian Baroni ile biraraya geleceği bildirildi. Teknik Direktör Şenol Güneş'in özellikle Baroni'nin transferi için ısrarcı olduğu, Holmen'i ise ikinci planda tuttuğu gelen haberler arasında. Bu arada Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Holmen'i isteyen İstanbul Başakşehirspor'a olumsuz yanıt verdiği öğrenildi.

 Olay Gazetesi

    • ENDSTRİYL TRİBÜN  
    04 Ağustos 2014 | 20:49
    tribünler safra taşlarından kurtulmadığı süre içerisinde daima hegomanya altında olacağız.Tribünler olmuş rant kapısı ne Bursaspor sevdasından bahsediyorsunuz...
    • FANATİK 16  
    04 Ağustos 2014 | 15:57
    iyi çözülmeler
    • leventhocaaa  
    04 Ağustos 2014 | 11:45
    batallayı geri isityoruz
    • AVDANCIKBOYALICA  
    04 Ağustos 2014 | 10:12
    arkadaşlar kulüpte 1 lira yok herhalde kimseyi almaya niyetleri yok.. bedava istiyolarsa bu adamlar hayatta gelmez... parasız hipodrom 1 deki maçları izleyip oyuncu bulmaya çalışsınlar dicem ama amatör sezonda henüz açılmadı ki kardeşim...bunlarda fıs çıktı.. yav yönetimde kimsenin parası olmazmı be birader. bu kadarmı düştü canım Bursasporum.. yazık ki ne yazık.. Ankaragücü gibi olcaz bu gidişle,, yada KOCAELİSPOR gibi...
    • emre sahin  
    04 Ağustos 2014 | 09:45
    Bu adam bize topcu vermez aziz yildirim Bursa camiasina ters zit kaldi ki bizim yonetimden de bil halt olacaga benzemiyor
    • uğur1023  
    04 Ağustos 2014 | 02:25
    Konu tribünlerden açılmışken biz futbolcuları çok şımarttık gerektiğinde tepki koymadık her yenilgide el bebek gül bebek yaptık.Sırf Bursalı diye şımarttığımız oyunculardaki havalar trilyonluk futbolcularda yok.Şimdi ne oldu unutuldumu gürcü takımına rezil olduğumuz yüz binlerce Bursasporluyu yerin dibine sokan futbolcular gram utanmışmıdır acaba??
    • escobar  
    03 Ağustos 2014 | 23:27
    14
    Bursaspor tribünlerinde revizyon şart artık.

    Bonzai kullanan, esrar çeken, tribünde devamlı kavga gürültü eden bir tribün mü olucaz? Yoksa, Sosyal-Kültürel faaliyetler yapan, kulübün yönetiminde ki tüm yanlışı-doğruyu konuşan ve futbol bilgisi üst düzey ve de daima birlik halinde tek yumruk bir tribün mü olucaz?

    Tabiki de madde kullanan insanı da anlıyorum, herkesin yaşamı ve kaderi bambaşka şeyler yaşatmış olabilir. Kimseyi yargılamamak lazım. Fakat, burası bir eğitim yeridir esasında. Ben hayatımda hiçbir yerde görmediğim, öğrenmediğim şeyleri tribün kültürü içerisinde öğrendim. Bu kültür daha düzgün şekilde mi sürdürülmeli? Yoksa aynı tas aynı hamam devam mı etmeli? Bu kararı verelim artık arkadaşlar...

    Herşeye gereken cevabı veririz istersek. Ne TFF, ne de başkaları kimse bizimle dalaşamaz. Ama yumrukla olmuyor artık, akılla fikirle organize olmakla oluyor artık bu işler...
    • escobar  
    03 Ağustos 2014 | 23:14
    Ayrıca, ben bir yanlış yorum yazdıysam; buyurun düzeltin arkadaşlar. Ben her dediğim doğru demiyorum ki. Öngörü yapıyoruz hepimiz. Herkes fikrini paylaşsa, yanlış bişey söylediysek doğru olan neyse onu yazsa; böyle saçma sapan muhabbetlere girmeye hiç gerek kalmaz.

    tuna34 , kardeşim ben kimseye sataşmadım. Aşağıda ki yorumlara bakarsan anlarsın. Adam gelmiş durduk yere bana sen beleşçisin diyor, boş boş yazıyorsun diyor. Dolu dolu yazın kardeşim, bende okurum sizi. Yeterki yazın
    • escobar  
    03 Ağustos 2014 | 23:10
    berryroad , Olayı çok güzel biçimde açıklamışsın çok teşekkür ederim.

    Ben genç biriyim yaşım 22. Hayatım da yanlış gördüğüm birşeye bu yanlış demekten geri adım atmaktan hiç çekinmem. Size yemin ediyorum, Bursaspora zarar verecek bir prinç tanesi kadar davranışım veya beleş bilet alma durumum olmadı. Ben sadece Bursasporluyum kardeşim, arkadaşımın yazdığı gibi, 1 ekmeği 3 kişi bölüşüp saatlerce deplasman yolu çektim. Cebimde 2 lira parayla Ankaraya maça gittim... Say say bitmez bunlar. Ben bunları anlatıp kendimi reklam etmem. Zaten benim yorumlarım da beleş bilet aldı bu diye önyargı yapacak birşey de yok, bu arkadaşlar neden böyle parladı ben hiç anlamış değilim. Yorum yazacak, fikrini söyleyecek olan buyursun yazsın kardeşim. Ben neyin primini yapacam burada? Beni gazeteci mi yapacaklar? Başkan mı yapacaklar? Ben bi taraftarım, fikrimi paylaşıyorum.
    • berryroad  
    03 Ağustos 2014 | 20:02
    Escobar kardesim yorumlarinin bir kismina katilip bir kismina katilmamama ragmen ilgiyle takip ediyorum. 36 yasindayim ve 7 yasimdan beri Bursaspor maclarina giderim yapmadigim deplasman da yok. Bu kadar zaman icerisinde gordugum sey su. Dusunmeyeceksin, kafa yormayacaksin, takimin anasini belleseler elestirmeyeceksin, futbolcu bir 90 dakikada 20-25 asgari ucretlinin maasini kazandigi halde kicini kaldirmasa da sen mac sonu tribune cagirip alkislayacaksin senden iyisi olmaz. Bedava kombine al hatta gs macinda bir suru Bursasporlu disaridayken gslilere karaborsa bilet sat, trbunde yanyana mac seyrettigin adamla didis hatta ona kufur et,ayik mac seyretme tam tribuncu olursun ama boyle fikir uretirsen, goygoy yapmazsan, kral ciplak demeye devam edersen senden haini olmaz kardesim. Maalesef bu is boyle hep boyleydi. Bunlar gibi tribuncu mu olacaksin yoksa simdi oldugun gibi yanlis gordugune yanlis deyip hain olarak mi anilacaksin tercih senin. Ben ikincisni tercih ediyorum kendi adima.
    • adalet mah  
    03 Ağustos 2014 | 18:27
    Yalan haberlere prim vermeyin.
    Yalan olmasa bu topçular bugüne kadar alınabilirdi.
    • ensar sar  
    03 Ağustos 2014 | 17:45
    pablo 10 a aynen katılıyorum baroni bizim işimize yaramaz ikici kazım vakası olur.
    • Tuna34  
    03 Ağustos 2014 | 16:48
    biz diyoruz tribunde birlik beraberlik olmali destek cikmaliyiz takima adamlar sanalda bile bir birlerini yiyolar tribunde napsinlar
    • slow and steady  
    03 Ağustos 2014 | 14:49
    Benim yorumum farkli ve üsluplu idi. Kendinizi hakli cikarmak için alet etmeyin lütfen. Saygi kazanmak istiyorsaniz üslubunuz iyi olsun. Kolay gelsin bol saglikli ve ttansferli günler
    • orkun gullek  
    03 Ağustos 2014 | 14:04
    Pab10 sen ne yaptin Bursaspor için. Tanımadan bilmeden sallayıp duruyosun millete. Bi tane düzgun yorum yazdığını görmedim daha şimdiye kadar
    • yasinon16  
    03 Ağustos 2014 | 13:56
    Ulan o corbaci dediğin adamla biz aç karnına deplasmana gittik 1 ekmeği 3 kişi bolusup kebap niyetine yedik be! Çamur at izi kalsın tabii yaa. Sizin gibi tiplerden Bursaspor arinmali
    • haknozgenc  
    03 Ağustos 2014 | 13:48
    Escobar nickli kişiyi tribünden tanıyorum. Çorbacı vs gibi sıfatları kullananlar sadece karalamak için kullanıyorlar ben bu çocuğun bir defa tribune belesten girdiğini görmedim kapalı kombinesini geçen sene beraber gidip aldik. İnsanlara yalan yere çamur atmayın
    • husopa  
    03 Ağustos 2014 | 13:48
    mert Can hocam geçen seneden daha kötüye gidiyoruz nasıl görmüyorsunuz?
    Geçen sene vojvodinaya gol attık deplasmanda en azından 2 tane o da batalla sayesinde. Bu sene köy takımına 210 dk gol atamadık nasıl daha fazla başarılı olacağız? Oyuncular parasını alıp hakkını veremiyorlar bu kadar net!

    Ayrıca fenerin artıklarından fayda bekleyenler bence 2 kez düşünsünler. Fenerin düşürülme ihtimaline karşılık adamlar İBB yi lağvedip başakşehir'i kurdular. Şimdi fenerdeki artıklar oraya gitmeyip de Bursaya mı gelecekti? Başakşehir fenerin yedek takımıdır mali olarak. Fener küme düşürülürse başakşehir üzerinden borsaya açılırlar bu devranı, bu endüstriyel futbolu döndürmeye devam ederler.

    Bize bizden başka kimsenin hayrı dokunmaz. Çünkü dik başlıyız. Ne terörist yandaşlarına ılımlı davrandık ne siyasi yandaşlara (taraftar olarak). O yüzden 6222 den sadece bize ceza verildi. Hala davası süren abilerimin kardeşlerimin Allah yardımcısı olsun. O yüzden terörist, holigan ilan edildik saha dışında daha maç bile başlamadan, rakipten hiç kimseye zarar vermediğimiz halde..

    Fener sahaya daldı, polis otosu devirip yaktı, güvenlik görevlilerini tekmelediler ne oldu? Adam sahaya davetiye vermeye fotoğraf çekmeye girmiş oldu. Ceza falan hak getire unuttular 6222 yi.

    1453 kartalları sahaya daldı maç tatil edildi ne oldu? kim? kaç kişi ceza aldı? koca bir sıfır.

    Şike davasında çağlayan adliyesi önünde polisle çatışanlar?? kaç kişi ceza aldı?

    Şu bir gerçek biz adamların düzenine çomak soktuğumuz, artık pastadan pay aldığımız için her fırsatta ellerinden geleni ardlarına koymuyorlar koymayacaklar.

    Şikecilerin işlerine gelmedi diye 58. madde değişti, 6222 yumuşatıldı, 5+3 dediler daha 5+3 denenmeden yine işlerine gelmedi diye 5+3+1 oldu.
    CAS, UEFA Dis.Kur. UEFA tahkim, 16.ACM, Yargıtay suçlu bulmasına rağmen kimse ceza aldı mı? kişisel olarak? hadi takımlara TFF zaten ceza vermiyor.

    Cezası onanan A.Y infazı gerçekleşti mi? Hala içeri girmediyse.. TFF ve TBF hükümlü ve maçlara girmesi yasak kişiye PFDK ya ve basketbolda disiplin kuruluna sevk edemiyorsa... Bu adamların yaptıkları yanlarına kar kalıyorsa...

    Kimse bize iyilik yapmaz. Fenerin artıklarından fayda gelmedi bundan sonra da beklemiyorum. Çünkü oyuncuları ligimizde çirkeflikleri tavan yapmış, faullerde,kartlarda hep kayrılmaya alışmışlar. Bize anca tatile gelirler.

    • teksaslı volkan  
    03 Ağustos 2014 | 13:45
    Böyle kendini adam sanıp başkasını devamlı sorgulayan tiplerden nefret ediyorum. Burda adam gibi yorum yazan 2-3 kişiden biri escobar adama catiyolar gelip. Sen ne yaziyon sanki de bide adam değilsin diyo ergen seni
    • haknozgenc  
    03 Ağustos 2014 | 13:11
    Pab10 sen kimsin adam sana mı soracak yorum yapmak için. Escobar iyi kötü yazıyor biseyler takip ediyorum senden izin mi alacak yorum yazacak olan gelip ahkam kesme burda

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR