KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bogdan Stancu imzaladı!

19 Ocak 2017 | 16:40

12 yorum

9173 okunma

Bursaspor’umuzun Gençlerbirliği takımından transfer ettiği Romen oyuncu Bogdan Stancu Özlüce Tesislerimizde düzenlenen imza töreniyle kendisini Bursasporlu yapan imzayı attı.

İmza Törenine İkinci Başkanımız Ali Ademoğlu, Yönetim Kurulu üyemiz ve aynı zamanda pilot takımımız Yeşil Bursa A.Ş.'nin Başkanı Cem Öztürk ve Yönetim Kurulu üyemiz Yüksel Çolak ve Yusuf Arslan da katıldı.

İkinci Başkanımız Ali Ademoğlu imza töreninde yaptığı konuşmada transfer komitesine ve scout ekibine transfer çalışmaları için teşekkür etti.

ADEMOĞLU: "STANCU BURSASPOR'UN HEDEFE ULAŞMASINA KATKI SAĞLAYACAKTIR"

Bursaspor'da transferin bitmeyeceğini belirten Ademoğlu, Stancu'nun iyi futbolcu olmasının yanı sıra çok iyi de bir karaktere sahip olduğunu söyledi.

İkinci Başkanımız Ali Ademoğlu şu açıklamalarda bulundu; "Bursaspor'da bildiğiniz gibi transfer bitmez. Bursaspor her zaman taraftarına en saygın oyuncuları almak ister. Kariyeri yüksek oyuncuları almak ister. Sadece transfer olsun diye transfer yapmaz. Bildiğiniz gibi kardeş kulübümüz Ankaragücü'nden sevgili Onur'u aldık. Sloven Milli Takımı çok değerli defans oyuncusu Boban'ı aldık. Bugün yine gerek Avrupa'da ve Türkiye'de kalitesi tartışılmayan Stancu'yu da aldık. Stancu'nun üst düzey futbolcu olmasının yanı sıra iyi karakteri de önemliydi. Tercihlerimizin arasında iyi futbolcu olmasının yanında karakterli olması da var. Ankara'da yaptığımız görüşmede kendisi Bursaspor'a gelmek için çok gönüllüydü. Kendisiyle 2.5 yıllık bir anlaşma gerçekleştirdik. Bu zaman dilimi içinde inanıyoruz ki Bursaspor'a ve Türk sporuna önemli hizmetler verecektir. Bursaspor'un hedeflerinin gerçekleşmesinde bize destek olacaktır. Stancu'nun bonservisi için Gençlerbirliği kulübüne 750 bin Euro, futbolcunun kendisine bu sezon için 500 bin, önümüzdeki yıllar için ise sezonluk 900 bin Euro ödeyeceğiz. Bu transferde bizi çok iyi ağırlayan İlhan Cavcav başkanımıza da teşekkür ediyoruz. Kendisi, "Türkiye'de en çok değer verdiğim kulüp Bursaspor. Stancu'yu size vermek güzel" dedi. Bu transferin Bursaspor'a ve kendisine hayırlı olmasını diliyorum. Stancu'ya da başarılar diliyorum."

TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYOR

Basın mensuplarının başka transferler olacak mı sorusuna İkinci Başkanımız Ademoğlu, "Başkanımız, transfer komitemiz ve scout ekibimiz ile takım halinde çalışıyoruz. Bursaspor'da transfer bitmez. Şuanda çalışmalarımız da var. Gereksiz oyuncu kalabalıklığı veya ekonomik sıkıntı yaratmak yerine bize futbol anlamında tekrar dönüşüm sağlayacak oyuncular peşindeyiz. Bir veya iki transferimiz olabilir. Bakınız biz yarın gideriz ama Bursaspor kalıcı. Biz burada yaptığımız çalışmalarda hep Bursaspor'a nasıl katkı sağlarız. Mesele transfer yapmak değil. Nasıl kalıcı başarıyı yakalarızı düşünüyoruz. Biz bu transferlerin hesabını verebilecek miyiz? Ali Başkan ve yönetimi bu konuyu çok önemsiyor. İnşallah iki transfer daha gerçekleştiririz" yanıtını verdi.

STANCU " BANA OLAN GÜVENE KARŞILIK VERMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIM"

Rumen oyuncu Bursaspor'dan teklif geldiği an diğer bütün teklifleri aklından çıkardığını söyledi.

İmza töreninde Bursaspor'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren Stancu şu konuşmalarda bulundu; " Öncelikle Başkanımızın güzel sözleri için çok teşekkür ediyorum. Burada olmak benim için çok büyük bir mutluluk. Biliyorum ki Bursaspor her sezon büyük hedeflere oynar. Her sezon ilk 3-4 içine girmeye çalışır. Kupada final oynamaya çalışır. Dolayısıyla böyle bir kulübe gelmek benim için büyük bir gurur kaynağı. Bu sorumluluk benim üzerinde baskı yaratmayacaktır. Bu sorumluluk daha fazla çalışmamı sağlayacaktır. Benim transferim ile ilgili görüş gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Bana olan güveni geri ödemeye çalışacağım. Yurt içi ve yurtdışından ciddi teklifler vardı. Onları ciddi ciddi düşünüyordum ama Bursaspor'dan teklif gelince hepsinden vazgeçtim ve Bursaspor'u tercih ettim" dedi.

TARAFTARIMIZI ÇOK İYİ BİLİYORUM

Taraftarımızı yakından tanıdığını belirten Stancu, " Türkiye'de bulunduğum dönemde Bursaspor'a karşı hep zor maçlar oynadık. Burası zor bir deplasmandır. Hep iyi kadrolar kuran ve her sezon en iyi oyuncuları transfer etmeye çalışan bir Bursaspor var. Bu yüzden ilk teklif geldiğimde çok mutlu oldum. Bana düşen şey gün be gün çalışarak performans olarak hakkını vermek. Taraftarlarımızı biliyorum . Bursa halkı ve Bursaspor taraftarı futbolu çok seviyor. Hiçbir zaman Bursaspor'u yalnız bırakmıyor. 20-30 bin taraftar maçlara geliyor. İşler istedikleri gibi gitmediğinde tepkilerini açık bir şekilde dile getiriyorlar. Bu belki baskı olabilir ama ben buradan diyorum ki iyi günler bizim için yakın" dedi.

10 GÜN İÇİNDE MAÇ OYNAYACAK SEVİYEYE GELECEĞİME İNANIYORUM

Sakatlığı hakkında da konuşan Stancu, "Açıkçası sakatlığım düşündüğümden fazla süre futboldan uzak kalmamı sağladı. Yaklaşık 6.5 hafta sakatlıkla boğuştum. Şuanda antrenman için çok büyük açlığım var. Bugün de ilk defa takımla çalışabileceğim. Eğer şuan ki durumu sorarsanız %100 hazır değilim ama eminim ki 1 hafta 10 gün içerisinde en azından fiziksel olarak maç oynayacak duruma geleceğime ben kendim inanıyorum" dedi.

Bir medya mensubunun "Süper Lig'de birçok Teknik Direktörle çalıştın. Hamza Hamzaoğlu hakkında neler söylemek istersin?" sorusuna Stancu, "Hamza hocayı kişisel olarak tanımıyorum ama liginizin tanınan isimlerinden birisi. Galatasaray'da da çalıştı. Bursaspor' geldiği günden bu yana iyi bir performans gösterdiğini düşünüyorum. Telefon ile konuştuk. Beni defalarca izlediğini ve benim gibi bir oyuncu ile çalışmak istediğini bana söyledi. Benim burayı tercih etmemde kendisinin düşünceleri de etkili oldu. Bursaspor kadrosundan sadece Şamil'i tanıyorum. Kendisiyle Orduspor'da beraber oynamıştık" yanıtını verdi.

Bogdan Stancu Kimdir

28 Haziran 1987 tarihinde Romanya'nın Piteşti kentinde dünyaya gelen Bogdan Stancu futbola Arges Piteşti takımında başladı.

Daha sonra Argeş Piteşti A Takımında forma giyen Stancu sırasıyla Mioveni (Kiralık), Unirea Urziceni, Steaua Bükreş, Galatasaray, Orduspor ve Gençlerbirliği kulüplerinde oynadı. Sağ kanat ve forvet mevkiilerinde oynayan Stancu, Türkiye'de oynadığı 6 yıllık süre içerisinde 60 gole imza attı.

Stancu Romanya A Milli ve U21 Takımlarında da forma giydi.

 Bursaspor.org.tr

    • Mey Nur  
    20 Ocak 2017 | 23:50
    Hocam senin elinde Kubilay ve Çek Milli Takımının santraforu ve çok sevdiğin Sinan varken, kasada para yokken, banka kredisiyle idare edilmeye çalışılırken ve de takım KANATSIZKUŞ gibiyken her 2 kanat da bas bas S.O.S verirken 9 numara transferi yapıyorsan ortada ciddi bir sıkıntı var demektir..

    Necid bitti, sıra Kubilay’da…(M.Tamzok)
    • ilhan  
    20 Ocak 2017 | 01:44
    Verebileceği katkıyı da geçtim Sınır 750bin euro değil miydi?Neden 900 açıklama yapın!!!!!!!
    • çaycı kamil  
    19 Ocak 2017 | 23:32
    -4
    selam arkadaşlar ben boyalıcadan çaycı kamil. olay gazetesinden aldıgım bilgiler hamza hoca eski futbolcu murat akın 'ın yakın dostudur. belçikadan özelllikle beveren bölgesinden genç ve yetenekli topçular seneye bedavaya bize gelecek 2017-2018 sezonunda. hatta Maximiliano Caufriez , Niels De Schutter ve Alessandro Cerigioni ile söz kesildi. finansan fair play çerçevesinse 2020 ye damga vuracağız.
    • Şenol Uludağ  
    19 Ocak 2017 | 22:56
    Başkan senmi tırasfer yapıyorsun yoksa Hamza hocamı veya sikout ekibimiz yapıyor bence Hamza hoca yanlış çıkarsa sen kendi cebinden vercen parayı başkan çöp 6 adam alma 3 adam adam aynı para yani iyi adamal vizyon yok
    • ...  
    19 Ocak 2017 | 22:40
    -1
    Bursa Büyükşehir stadyumunda Hamza hoca bunu oynatır. Minimum 10 gol atar. Doğru transfer için teşekkürler hocam. Yeni kale texas arkanda
    • Avrupali Timsah  
    19 Ocak 2017 | 19:52
    Bu ne inat anlamak mümkün degil adamlar her yere oyuncu aliyor ama 8 numara yok kanat desen zaten unuttular belediyenin cöp kamyonuna döndü Hamza nin sayesinde..
    • timsah rafo  
    19 Ocak 2017 | 19:05
    gaza gelenlere bakın hele yılın transferiymiş g birliğinden kadro yapamayan sakat düz bir forvet için dipleri düşenler daha çok şakşak yaptıklarından üçlü çektirdiklerinden azar işitir.elindeki aynı tarz necidi geçen sene gol krallığını zorlamasına rağmen bu yıl sinan bakış kadar kullanmayan umut bulut aşığı hamza sizin savunduğunuz hatasız bulduğunuz adam yakında büküp büküp kazmaları monte edeceksiniz!ali ayın iyi niyeti de şeytani olarak değerlendirilecek önce eksi bastıklarınız sonra artı manyağı yapılacak.lan iki yüzlüsünüz be!
    • tankut  
    19 Ocak 2017 | 18:58
    devre arası transfer döneminde necidin özelliklerine sahip sırtı dönük oynayan üstüne bir de sakat olduğundan adana maçında ve maç eksiği de olduğundan diğer maçlarda da oynaması muhtemel gözükmeyen stancuyu almak için ya kötü niyetli olmak lazım(menajer kırışması)ya da cehaletin nirvanasına varmak lazım.buna onay veren hoca hoca mıdır tartışmıyorum bile.elindeki forvetlerin tümü kubilay sinan necid sırtı dönük düz topçular.miller gibi adam alabiliyorsan al almıyorsan iyi niyetliysen bırak kalsın!çünkü bakambu gibi fransa arjantin ümit milli bulacak zeka yok sizde!şu paralara dediğim adamları pekala getirirsin bakambu öyle gelmedi mi fransız ümit milliydi herif!sonra para yok bunu aldık derler yersen.

    sırf imzaladı diye topçu geldi diye sevinenler aklı devre dışı bırakmayın.ts maçında geciken transferlerin bedelini ödedik.erdem gibi sağ bekle çıktık halla pamuğu gibi attılar o bölgeyi.yıldız olacaktı erdem milli olacaktı eleştirince eksi yağmıştı hey gidi günler kahin miyim neyim?şimdi erdemi eleştirene artı basıyorlar.oldu canım gözlerim doldu.

    neyse nerede kalmıştık?kanatlar yok.8 numara ezelden yok.stoper yok.eldeki çöpleri çıkaramadık.o kadar kaliteliler ki bedava versek maaşını ödemiyorlar.takımın değeri düşmüş borç azaldı diye seviniyor enayi!borcun morcun azaldığı da yok alınan oyuncular avro üzerinden anlaşıldı babalar gibi tuzlu para alıyorlar.baya baya hatalı çöp adam aldılar.takım değerini düşürdüler.cucak adapte olmasa bile elden çıkmıştı hemencecik.bakın bunlar elinizde kaldığı gibi takım değerini de düşürüp maliyete maliyet bindiriyor.şark kurnazı almancı başkan deyince kızıp eksi veriyorsunuz!

    iyi niyetliyim arkadaşlar beni de başkan yapın yeteneksiz iyi niyetliler katlanıyorsunuz yetenekli iyi niyetliler neden katlanamıyorsunuz yapılan lan beni başkan vicdansızlar.öyle yanlış transfer de yapmam scout sağlam bende !twitterda akıyor maaşallah fransa arjantin ümit milli 4 adam getireceğim param yok ama vizyonum geniş!en azından kaynakları doğru kullanıp zarar ettirmem.eksikleri biliyorum.matematiğim süper olmayabilir ancak işi bilen matematik uzmanlarını tanıyorum karizmam cüneyt arkın kıvamında.destekleyin beni üçlü çektirin koy koy dolaştırın transfer için avrupa turuna teşvik edin beni!
    • Güzelsöz  
    19 Ocak 2017 | 17:40
    İnşallah katkı sağlar
    • boyalıcalı kamil  
    19 Ocak 2017 | 17:14
    -4
    yılın transferi olur Bursamız için. çok gol atacak çok canlar yakacak aslan parçası. transferde emeği geçen herkese tebrikler tam Bursaspora yakışır kalitede bir isim. ali ay başkan'a çok teşekkür ederiz. umarım hamza hoca maximum verimi alacaktır. Bursa büyükşehir belediye stadımızda başarılar.
    • diko  
    19 Ocak 2017 | 16:55
    11
    Tamam çok düzgün topçu ama bu para verilmez...
    • Ufuk Yılmaz  
    19 Ocak 2017 | 16:51
    18
    Stancu, Kubilay, Necid, Deniz...
    8 tane daha santrafor alsak olmaaaaz, kaliteli kanat şartttt!

    2 tane kanat hatta isimde vereyim kıy paraya Abdulrazzak Traore -Nakoulma

    Bi tane de çift yönlü 8 numara , kasimpasadan Castro mesela..
    Sonra yaslan arkana güle oynaya git Avrupaya..

    Maliyeti sıkıntı yapma bu adamlar bi hayli maç kazandıracak sana ..
    Borçlanın korkmayın ...
    Sportif Başarı geldiğinde hersey otomatik düzelecek yapın artık şu hamleleri.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR