KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Bir kupa daha kaldırmak istiyorum"

10 Ocak 2013 | 17:29

6 yorum

7208 okunma

Bursaspor'un Arjantinli futbolcusu Fernando Belluschi, yeşil-beyazlı kulübün önceden bir şampiyonluk yaşadığını hatırlatarak, bir kupa daha kaldırmak istediğini söyledi.

Arjantinli futbol Belluschi, kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu. Belluschi Bursaspor'da bir kez daha kupa kaldırmak istediğini ifade etti. Futbola ülkesinde başladığını anlatan yıldız futbolcu, "Ailem futbolla ilgileniyordu. Onlarında bu konuda bana katkısı oldu. Babam amatör olarak futbol oynadı. Evimizin önündeki sahada her gün maç yapardık. Babamın bu konuda bana çok katkısı oldu. 13 yaşında Newels takımına seçmelere gittim. O yaştan beri hep profesyonel olmak istedim. Newels takımıyla kazandığımız kupa hayatımda önemli yere sahip olacak. Önemi kazandığım ilk kupa olmasıydı. Diğer takımlarda da kupalar kazandım ama onun yeri başka" dedi.

"BURSASPOR'DA İYİ MAÇLAR ÇIKARTTIM"
Porto'da son zamanlarda oynama fırsatı bulamadığının altını çizen Belluschi, "Ben futbol oynamak istiyordum. Bursaspor'un benimle ilgilendiğini duydum. Bir takımın beni istemesi önemli bir durumdu. Bursaspor'a geldikten sonra hemen oynamaya başladım ve iyi maçlar çıkarttım. Porto'dan ayrılırken biraz üzgündüm. Orada çok güzel anılarım oldu. Şehre alışmıştım. Futbolda böyle şeyler bazen oluyor. Her futbolcunun oynamak istediği oynamak istediğim için ayrıldım. Bursaspor'a gelince havanın değişeceğini biliyordum" açıklamasını yaptı.

"TÜRK FUTBOLU İLE YUNAN FUTBOLU ARASINDA FARK VAR"
Türkiye futbolu ile Yunanistan futbolu arasında farklılıklar olduğunu dile getiren Belluschi, "Bursaspor'a gelmeden önce Türk futbolunun Yunanistan'dakine çok benzeyeceğini sandım. Arada çok fark var. Düşündüğüm gibi değilmiş. Her iki ülkenin taraftarları futbola yoğun ilgi gösteriyor. İki ülkede de taraftara kendimi çabuk sevdirdim, buda benim için iyi oldu" diye konuştu.

"BURSASPOR'DA ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM"
Türkiye'de ilk maçını Galatasaray'a karşı oynadığını söyleyen Belluschi, "O stadyumdaki tarafları görünce heyecanlandım. Evimizdeki ilk maçta bu durumu yendim. Oynadığım ilk maçta taraftarın desteği beni çok heveslendirdi. Bunun kıymetini bilip en iyi şekilde değerlendirmem gerekir. Bursaspor'un ilk defa kazandığı bir lig kupası var. Hiçbir şüphem yok ki şehrin ve taraftarların çılgınlığı çok güzeldi. Şampiyonluk günü olan o kutlamaları herkesin hak ettiğine inanıyorum. Takımda şampiyon olma hissinin artacağını ve en kısa zamanda bunu tekrar yaşatacağını gönülden inanıyorum" şeklinde konuştu.

 

    • erdogan  
    11 Ocak 2013 | 13:24
    iyi olur be dev yürek
    • PMB10  
    11 Ocak 2013 | 02:17
    Şampiyonluk bu sene zor olsada Fernando Türkiye Kupası bu sene bizim için ideal olacak.Hem Avrupa ya açılmak için hemde bu taraftarın özlemini gidermek için .
    • mtbkr  
    10 Ocak 2013 | 22:17
    en fazla bir sezon daha sonra bu adamda gider.
    • adıgüzel  
    10 Ocak 2013 | 20:07
    futbol oynamak isteyen futbolcuya hastayım helal olsun bu adama
    • Ölümüne Bursaspor  
    10 Ocak 2013 | 18:40
    Türkiye'de birdaha anadoludan şampiyon çıkmaz diyen bir hocan var. ama buna rağmen yapılan tüm haksızlıklara susan da bir hocan var belluschi.. yani biraz zor
    • gercekler  
    10 Ocak 2013 | 18:20
    gs macında 40bin kişiye oynadıktan sonra evinde 8bin kişiye oynayınca duruma alışman normal

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR