KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Biletlere ilgi az

23 Kasım 2012 | 09:30

83 yorum

29283 okunma

Yarın MP Antalyaspor'la karşılaşacak olan Bursaspor'da dün satışa çıkan biletlere fazla ilgi olmadı.

Saat 10.00'dan itibaren Biletix Çağrı Merkezi ve Atatürk Stadı gişelerinde satışa çıkan biletlerden yaklaşık bin tane satıldığı bildirildi.

Bugün ve yarında satışına devam edilecek olan biletlerin fiyatları şu şekilde: VIP 1.sıra: 275 TL, VIP 2.3.4.5.6 sıra: 150 TL, Kapalı: 75 TL, Maraton: 30 TL, kapalı kale arkası: 20 TL, açık kale arkası ve misafir tribün: 10 TL.

 Olay Gazetesi

    • partizan  
    25 Kasım 2012 | 20:40
    -1
    2 maçı üstüste kazanamayan,golcü diye takozdan medet uman,koca bir transfer sezonunda yan gelip yatıp adam gibi bir tane kaliteli oyuncu alamayan,transfer komitesi sorumlusu diye herkesin ortasında kısa donla dolaşıp camianın imajını ele güne rezil ederek borcunu ödemeyi reddedip alacaklılarıyla otel lobilerinde sinkaf kavga şişman birini yetkilendiren,komisyoncu sakalcıları oyuncu alımında görevlendiren,transfer yetkisini mafya bağlantılı bir kuaför eskisine teslim edenlerle,gol attıktan sonra kronik bir hastalık gibi geriye çekilip oyunu kendi sahasında kabul ettiği halde kontrataktan gol yiyen bir takım ve kulüp için bu taraftar sayısı bile fazladır..tribünler efendim neden dolmuyormuş serzenişi artık bize küfür gibi geliyor..sorun bu taraftar için hayır para falan da değildir..sorunun nerede olduğunu başta sağlam efendi ve silikliklerinden adlarını dahi bilemediğim yöneticiler aynaya baksınlar görsünler..tabi aynada bişey görebilirlerse..büyük Bursaspor taraftarı takımına ve yönetime karşı inanılmaz bir saygıyla ördüğü içindeki sabır ve merhameti bir yana koyup gerçek sorumlulara gereken uyarıyı yapmadığı müddetçe bu takım artık sıra takımı olmaya adaydır..
    • Mert İst  
    24 Kasım 2012 | 20:26
    Sizlere sesleniyorum.İstanbulda yasiyorum bu sene 2 tane de olsa Bursa'ya mac izlemeye gittim..2,5 milyonluk sehirde son 4 yildir ilk 5'e oynayan takimin seyircisi stadi bos birakiyor ben bunu kabul edemiyorum. VE ACİKCASİ BU SİTEYE GİRİP DE YORUM YAPAN BİRCOK KİSİDE DE BULUYORUM SUCU. HER ONUNE GELEN BU FİYATLAR NE, KİMSE MACA GİTMESİN, YOK YONETİMİ BOYKOT EDELİM, BİRAZ AKİLLANSİNLAR, TARAFTARİN ONEMİNİ GORSUNLER DİYE DİYE MİLLETİN AKLİNA GİRDİ HERKES..YAZİLANLARDAN ETKİLENDİ BUTUN TARAFTAR. BUTUNLESECİGİNİZE MİLLETİ KİSKİRTİYORSUNUZ. 7-8 BİNLE SAMPİYON MU OLUNUR ALLAH ASKİNA YA. BİLETLER DE UCUZLADİ, TAKİM DA İYİ OYNAMAYA BASLİYOR. LİDERLE 5 BES PUAN VAR ARADA YA İNSAF!!!!
    • babadan emanet  
    24 Kasım 2012 | 18:12
    Suan sizlere staddan yazmaktayim stad bosyazıklar olsun ne diyim amabiz busekildede yeteriz.
    • tsc  
    24 Kasım 2012 | 18:06
    -5
    herkes yeni stadı beklior bence.:) şahsen bende öle.bıktım bu külüstür teneke stadyumdan.
    • 16TeamsaH16  
    24 Kasım 2012 | 16:58
    BABADAN EMANET Allah rahmet eylesin kardeşim. Mekanını cennet eylesin. Seninle burada konuştuktan sonra fikrimde değişmeler oldu. Sana teşekkür ederim. Umarım yazdıklarını burada ki herkes okur. Bundan sonra ki son sözüm #ParçalaTimsahım dır.
    • Dağlı  
    24 Kasım 2012 | 16:50
    Millet 5 lira verip kahvede maç izliyor ama 5 lira daha verip hem statta izleyeyim hem de takımıma maddi ve manevi destek olayım demiyor.
    • Teksas_nl  
    24 Kasım 2012 | 14:53
    Barcelona kadrosunda zilon tane alt yapı oyuncusuyla çıkıyor maça. Sen de koy birkaç tane altyapıdan yetişme çocuk, bak bakalım tribünler nasıl doluyor. Kadroda 10 tane yabancı var gerisi de ordan burdan toplama. Arma dışında Bursasporu simgeleyen nesi var bu takımın? Vederson mu?
    • BABADAN EMANET  
    24 Kasım 2012 | 14:21
    Sende son yazdıklarında çok haklısın kardeşim,şimdi yan komşumla (esnaf) bunları konuşuyorduk sanki bizi duydunda yazdın gibi oldu,2 sene önceki sekiztaş maçını konuşuyorduk nice suçsuz,50 yaşını devirmiş karısınınz,çocuğunun yanında joplanmış cefakar Bursaspor taraftarını konuşuyorduk,GEÇEN FENER MAÇINDA ÇIKAN OLAYLAR SONRASINDA gelen golün şaşkınlığını ben maç sonuna kadar atamadım benimde içimden birdaha maça gelmeyeceğim dediğim çok oldu fakat yapamadım be kardeşim her seferinde vicdanım beni yanlız bırakmadı,etrafımın bana bir sözü var SEN MAÇA GİTME DİYORLAR BİRGÜN BI STRES VE Bursaspor AŞKINDAN DOLAYI KALP TIKLAYACAK KALACAN DİYORLAR ama oldun ben yine geliyorum tüm olumsuzluklara rağmen birde şöyle düşünmek gerek eyer DÜRÜST TARAFTAR OLARAK BIRAKIRSAN,AHMET BIRAKIRSA,MEHMET BIRAKIRSA,BEN BIRAKIRSAM ORTALIK çakallara kalmayacakmı azınlıklar ozaman çoğalmayacakmı bu sebeple sende gel kardeşim bir kişi bir kişidir,KÜSMEYİN BU TAKIMA SON OLARAK BURADA BENİM YAZILARIMI OKUYANLAR BİLİR BİLMEYENLER İÇİN TEKRAR YAZIYORUM.
    BENİM BABAM KANSERDEN 10 SENE ÖNCE VEFAAT ETTİ,HASTALIĞININ SON SENESİNDE BİR GALATASARAY MAÇI VARDIR HANİ 5-0 LIK BABA ZATEN ÇOK AĞIR AYAĞA KALKAMIYOR NEYSE TOPRALAYAYIM MAÇTAN EVE GELDİM BANA SORDU MAÇ KAÇ KAÇ DİYE ADAMA STRES YASAK ASLINDA HERŞEY YASAKTI (DEDİM 5-0) DALGA GEÇME DEDİ,BABA VALLADA BİLLADA 5-0 DEDİM VE O AYAĞA KALKAMAYAN ADAM SALONUN ORTASINDA 2 TAKLA ATTI BUNU HAYATIMIN SONUNA KADAR UNUTMAM Kİ BU ADAMLAR NE ŞAMPİYONLUK GÖRDÜ NEDE BİR BAŞARI AMA ONUN GİBİ BursasporLULAR BAŞARIYA DEYİL ŞEHRİNE OLAN AŞKLARI YÜZÜNDEN KALICIYDI.BİZLER BursasporLULUĞU ONLARDAN ÖĞRENDİK BU SEBEPLE BAHANELER BİZE VIZ GELİR TIRIŞ GİDER BİZ AĞBİMLE HER MAÇ YERİMİZİ ALIRIZ VE BABADAN EMANETE İYİ BAKMAYA ÇALIŞIRIZ HERKEZE SAYGILAR.
    • Bahane  
    24 Kasım 2012 | 14:17
    Pahalı diyenler lütfen başka bahane bulsunlar. Her gün sigaraya 6 7 lira veriyorsunuz ayda 5 paket az içseniz ortalama olarak günde 2-3 tane az sigara içseniz paranız cıkar. Hani paranız yok ya. Su takım 3 mac kazansın 17.haftadaki gencler macı gene full çeker . Hani biz tuttugumuz takımı sampiyon yapmıstık sampiyon takımı tutmamıstık neredeyiz o zaman ? Ayda 20 lirayı çok gören varsa bu takım iyi işler yapınca sevinmesin !
    • kamil özgür  
    24 Kasım 2012 | 14:10
    amigo nerde beyler haberiniz varmı
    • 16TeamsaH16  
    24 Kasım 2012 | 14:02
    -2
    BABADAN EMANET Kardeşim, yazdıklarında çok haklı olduğunu söylemek isterim, Ben Ozan'la Bursaspor'u aynı kefeye koymadım. Hiç bir zaman da koymam. Sadece Ozan'da değil kim olursa olsun. Bu isimler gelip geçicidir. Bursaspor tek kalıcıdır. Benim stada gelmeme sebebim, bilet fiyatı değil. Şu durumda var stada gittiğim zaman her maç ta kavga var. Kavga her stadda oluyordur ondan da şüphem yok. Ama hapı cigarayı alan adam stada geliyorsa burada da bir problem vardır. Çünkü ne yaptığını bilmiyor zaten adam. Buna alıştım geldim gittim destekledim. Hala daha desteklerim. Bursaspor'um golünü attığı zaman balkona çıkıp bağırırım. Galip geldiğinde yenildiğinde berabere kaldığında hiç farketmez. Onurla gururla Bursaspor formamı üzerimde taşırım her maç günü. Ama kardeşim, bir yerlerde hata var bir yerlerde yanlış var. Neden çözülmüyor. Çözümden önce asıl yanlış nerede o bile bilinmiyor...
    • BABADAN EMANET  
    24 Kasım 2012 | 13:53
    16TEMASAH16 KARDEŞİME İKİ ÇİFT SÖZÜM VAR.

    Kardeşim benim senin BursasporLULUĞUNDAN hiç bir şüphem yok fakat maça gelmemek için göstermiş olduğun bahane bence çok basit kalıyor,OZAN diyorsun da sakın beni yanlış anlama fakat OZAN senin neyin oluyor bir akrabalık filan varmı?
    Sana şimdi esas soruyu soruyorum Bursaspor SENİN NEYİN OLUYOR?
    Ozanla BursasporU nasıl aynı kefeye koyup değerlendirme yapabiliyorsun anlamış deyilim,dünyanın bütün klüplerinde çok büyük topçular çıkmıştır ve büyük başarılara imza atmıştır fakat o büyük başarılara dahil olan topçununda davranışları başarısıyla doğru orantıda olmalıdır ve olmayan topçuda sayısız klüpten gönderilmiştir ama esas olan yine tutulan klüp,arma,takım değeridir.
    TWENTE maçına gelince (BARCELONA GİBİ BİR TAKIM MİLYON DOLARLARI HARCAYIP HER MAÇINA 90000 KİŞİ OYNAYIP,KLÜBÜNDE SAYISIZ YILDIZI BULUNDURURKEN DAHİ ZAMAN ZAMAN BAŞARISIZLIKLAR YAŞIYORSA SEN TWENTEYE ELENMİŞSİN ÇOKMU SORARIM SANA?
    Bizim her yıl avrupada boy göstermemiz takımımızı avrupa arenasında değerini artırmakta ve tecrübe kazandırmaktadır galatasaray uefa şampiyonluğunu çıktığı ilk yıldamı kaldırdır sorarım sana?Nice yenilgiler,nice hüsranlar sonunda tecrübelenip başarıya koştu.
    Hayatta BAŞARININ TEK SIRRI VARDIR OZA GEÇMİŞİNDE BULUNAN UNUTAMAYACAĞIN ENGİN TECRÜBELERDİR BİZDE BU TECRÜBELERDEN BİR KAÇINI YAŞADIK BİR KAÇ SENEDİR DUA edelimde devamı gelsin ve emin ol bir gün bizde aynıTÜRKİYEDE ŞAMPİYONLUK NASIL HAYALSE AMA BAŞARILDIYSA AVRUPADADA BAŞARIYA KOŞACAĞIZ,SAYGILAR.
    • Bursasporum  
    24 Kasım 2012 | 13:30
    kaç gündür hastayım bırak maçı yerimden zor kalkıyorum..Senin için 3 gün daha yatarız hasta yatağımızda Bursasporum..
    • 16TeamsaH16  
    24 Kasım 2012 | 13:23
    -7
    Ozan İpek'e yapılan yanlışın düzeltilmemesinden dolayı taraftar stada gelmek istemiyor bende buna dahilim. Bilet ücreti zaten uygun daha ucuzu olmaz. Biz Bursasporuz bununda unutulmaması lazım. Ayrıca Twente maçından kaynaklanan da taraftar azalması var. Umarım en kısa zamanda bu süreçten de çıkarız.
    • murat  
    24 Kasım 2012 | 13:09
    abi ne twenteymiş yaa siz nasıl taraftarsınız yazık size yazık ? neymiş twenteye yenildik maça gelmiyoruz böyle saçmalıkmı olur. en büyük taraftar takımın en kötü olduğu anda bile onu destekleyen taraftardır.. siz bu kafayla tutmayın bu takımı gelmeyin trübüne 5 bin kişi olalım biz bize olalım yeterli ..
    • BABADAN EMANET  
    24 Kasım 2012 | 13:09
    Sabah biraz geç kalktım,YA ALAH BİSMİLLAH DEDİM giydim o muhteşem formamı koyuldum yola,demin dükkana geldim direk açtım bilgisayarı heyecanla biletler ne durumda diye ve bu MANŞET BİLETLERE İLGİ YOK, Valla içimden öyle küfretmek geliyorki ama emin olun o stada bahanesi olmayıpda gelmeyenler KÜFRE BİLE LAYIK DEYİLLER,ben onlara sadece YAZIKLAR OLSUN EMİ KÖKÜNÜZEDE YAZIKLAR OLSUN DİYORUM.
    • birkan bilir  
    24 Kasım 2012 | 12:00
    niye kimse anlamak istemiyor tepki verenlerin tepkisi bilet fiyatlarına değil bu fiyatlar zaten birkaç seneden beri aynı o zaman pahalı gelmeyen fiyatlar şimdimi pahalı gelecek hayır, insanlar kandırıldı twenteyi burda 3-1 yenince biz bu kadroyla yine zirveye oynarız dediler ama o bir kere olur sonra iş patlayınca ertuğrul hocayı attılar taraftarın önüne başkan çıkıpta bir açıklama bile yapmadı. bırakın bu bilet zırvalarını gerçekleri konuşun.(bu arada ben maça gidiyorum kimse bana sallamasın)
    • Furkan kurtuluş  
    24 Kasım 2012 | 11:53
    2de abimin nişanı var saat 6 da bitiyor yetişip direk maçtayım nasipse
    kupalar için sevmedik ki seni Bursaspor'UM
    • fırat  
    24 Kasım 2012 | 11:51
    imkanı olmayıpta gelmeyene yazıklar olsun gidin istanbul takımı tutun şerefsizler takım havaya girmiş geçen hafta yenmiş biletler desen çok pahalı kazık değil kardeşim hiç ekonomin yoksa sigaradan içkiden kıs git açığa 10 tl nedir ki kardeşim açıkçası BursasporLUYSAN takımını seviyorsan geleceksin!
    • ölümüne bursaspor  
    24 Kasım 2012 | 11:44
    hava güzel maç güzel burasasporum herşeyden güzel. haydi ark.lar sevgilimizle buluşuyoruz

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR