KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bilal'in lisansı yetişmedi

11 Şubat 2013 | 11:28

3 yorum

7082 okunma

Bursaspor'da, genç orta saha oyuncusu Bilal Şeflek'in vize işlemlerinin yetişmediği ve lisansının çıkmadığı öğrenildi.

eşil beyazlılarda istifa eden teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın talebi doğrultusunda ara transfer döneminde kiralık olarak gönderilmek istenen orta saha oyuncusu Bilal Şeflek'in lisansının çıkmadığı öğrenildi. Devre arasında ilk olarak Giresunspor'la anlaşmaya varan ve antrenmanlara çıkan Bilal'in transferi, Karadeniz ekibinin kiralık sözleşmesini 1 buçuk yıl istemesi üzerine olumsuz sonuçlandı. Bilal'in menajeri aracılığıyla Fethiyespor ve Bugsaşspor başta olmak üzere birkaç takımla daha görüştüğü, ancak bu takımların da sözleşmeyi uzun süreli tutmak istemesi sebebiyle transferin son güne kadar sonuçlanmadığı öğrenildi.

TFF HUKUK KURULU KARAR VERECEK

Yeşil beyazlı kulübün genç oyuncunun menajerinden bilgi beklediği, ancak Bilal'in kiralık olarak anlaşamadığının kulübe son güne kadar bildirilmemesi üzerine vize işlemlerinin de yetişmediği ileri sürüldü. Lisansı çıkmayan ve A2 takımla antrenmanlara çıkan Bilal Şeflek'in durumunun hafta içerisinde yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu toplantısında netlik kazanacağı ifade edildi. Toplantıdan olumlu bir karar çıkmazsa Bilal sezon sonuna kadar resmi maçlarda oynayamayacak.

 

    • nesin ak  
    12 Şubat 2013 | 21:01
    bizim behiç ne oldu arkadaşlar bilen var mı?
    • SoyluBursa  
    11 Şubat 2013 | 13:54
    evet bu oyuncular genc ve biraz cahil oluyorlar.kulubun bunlari takip etmesi gerekir ama ayrica bunlarin menejerleri nasil boyle hatalar yapiyor anlamiyorum.kulubumuzde malum bu aralar gercekten cok sikintili gunler gecirmis,yogunluguda hoca arayisi ve uzguntulu gecmistir.gorememis olabilirler diye dusunuyorum ama alt yapi sorumlulari napiyor onuda anlamis degilim.neyse bir aksilik olmus belli,umarim duzelir.
    • bhdr  
    11 Şubat 2013 | 12:10
    Alt yapı da bu gibi sorunlarda biraz da suç oyuncuda oluyor . Biraz arkasını aramalı , talepte bulunmalı hatırlatmalı .

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR