KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Beyaz Mazi forma ile sahadayız

30 Mayıs 2015 | 12:48

3 yorum

5713 okunma

Spor Toto Süper Lig 34.haftasında bu akşam evimizde oynayacağımız Torku Konyaspor maçımızın eşgüdüm toplantısı Bursa Atatürk Stadyumu'nda yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri Yüksel Gürüz, Hakan Yapan ve Bayram Koman'ın, başkanlığında gerçekleşen toplantıya kulübümüz temsilen Genel Müdürümüz İsmail Özdemir katıldı.

Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda takımımızın müsabakaya "Beyaz Mazi" forma, beyaz şortuyla, kalecimizin ise sarı formasıyla çıkması kararlaştırıldı. Misafir takım Torku Konyaspor ise yeşil forması ve şortuyla sahada olacak.

Bursa Atatürk Stadyumu'nun kapıları seyirci girişine saat 17.00'da açılacak. Maç saatinde Bursa'da havanın bulutlu ve sıcaklığın 19 C olması bekleniyor.

Cüneyt Çakır'ın yöneteceği karşılaşma, saat 19.00'da başlayacak. Mücadele LİGTV2 ve www.bursaspor.org.tr (yazılı) canlı olarak yayınlanacak.

 Bursaspor.org.tr

    • antibizans  
    30 Mayıs 2015 | 18:23
    Avrupaya avrupaya
    avrupaya avrupaya
    avrupaya avrupaya
    Bursaspor
    • TEXAS AVRUPA  
    30 Mayıs 2015 | 13:35
    Insallah Finaldede bu formayi giyeriz
    • HerkesStada  
    30 Mayıs 2015 | 12:57
    Bu maça neden gitmeyelim arkadaş?Neden 25 bin kişi dolu stad oynamayalım bu maçı?Gelmeyenlerin kendine sorması gereken soruları sormak istedim onlara..
    1-Bursasporumuzun tarihi şampiyonluğuna tanıklık eden Bursa Atatürk Stadyumu'nda ev sahibi olarak oynayacağımız son maç.Sorsana kendine ne anıların var orda diye.Stad yıkılırken ne hissedeceksin?
    2-Maç Cumartesi akşamı saat 19:00da.İş güç bahanesi de yok.Neyi bekliyosun?
    3-Sezon boyu yok passolig yok e-bilet diyerek yalnız bıraktığımız takımımızın son maçta arkasında sağlam bi destek olarak orda olmayalım mı?Bu takım bu sezon en azından bi alkışı haketmedi mi?
    4-Bir ya da iki paket sigara fiyatına bilet alma fırsatınız varken neden bilet almsassın bu maça?
    5-O atmosferi bu takımla birlikte son kez yaşamak istemez misin bu stadta?
    Fener maçında tribünleri dolduran taraftara sesleniyorum.Demek ki passolig varken de bu stad dolabiliyormuş.Alın biletlerinizi.Sonuç ne olursa olsun ayakta alkışlayalım bu takımı.Son kez yüksek sesle Bursaspor diye bağıralım bu stadta. Geç de olsa üstümüze düşen görevi yapalım.Unutmayalım ki bitane Bursaspor var!

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR