KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Basketbolda hazırlıklar devam ediyor

20 Ağustos 2015 | 22:16

0 yorum

7735 okunma

Sabah saatlerinde Bursa Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen Potanın Timsahları, akşam saatlerinde Atatürk Spor Salonu'nda yaptığı antrenman ile sezon öncesi hazırlıklarını sürdürdü.

Başantrenörümüz Şemşettin Baş nezaretinde yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda teknik, taktik ve bireysel çalışmalar yapıldı. Antrenmana yeni transferimiz Oğuzhan Sungur da katıldı. Antrenmanı Amatör Şubelerden Sorumlu Yöneticimiz Halil Özyürek de izledi.

Antrenmanın sonunda basketbolcularımız Ay-Yıldızlı bayrağımız ile fotoğraf çektirerek son dönemde ülkemizde yaşanan terör olaylarını kınadıklarını, şiddet ve terörün biran önce son bulmasını ve saldırılar sonucu yaşamlarını kaybeden güvenlik görevlilerine Allah'tan rahmet, ailelerine de sabır ve başsağlığı dilediklerini ifade ettiler.

Şemsettin Baş: "Yoğun tempoda çalışıyoruz"

Başantrenörümüz Şemsettin Baş antrenman sonunda yaptığı açıklamda sezon öncesi hazırlıklarının yoğun bir tempoda devam ettiğini belirtti. Yeni transfer Oğuzhan Sungur'u uzun zamandan bu yana takip ettiklerini ve Bursa doğumlu sporcular ile yapılanmaya gittiklerini ifade etti.

Baş şu açıklamayı yaptı; "Yeni transferimizi uzun zamandır takip ettiğimiz bir çocuktu. Bursa doğumlu, Bursa'nın çocuğu. Sezon başından bu yana yapılanmamızın en önemli nedeni Bursalı çocuklarımızı toplamaktı. Antrenmanlarımız devam ediyor. Takım antrenmanlarımızı teknik taktik olarak devam ettiriyoruz. Bireysel eksikliklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Bu sene 11 transferimiz var. Haftada 10 idman yaparak çalışıyoruz. 2-3-4 Eylül'de TÜBAK turnuvasına katılacağız. 8-15 Eylül'de Çanakkale'de kampa gideceğiz. Daha sonra Ekim başında Bursa'da düzenleyeceğimiz turnuva ile sezona hazır girmek istiyoruz"

Oğuzhan Sungur: "Çok mutluyum"

Potanın Timsahlarının 11.transferi geçtiğimiz sezon Sakarya Büyükşehir Belediyespor'da 3 numara mevkiinde Oğuzhan Sungur oldu.

24 yaşındaki 1.95 m boyundaki Sungur, Bursaspor forması giyeceği için çok mutlu olduğunu belirtti. Transferi hakkında konuşan Oğuzhan şunları söyledi;" Öncelikle doğduğum, büyüdüğüm şehrin takımının formasını giyecek olmaktan dolayı çok mutluyum. Geçen sezon Sakarya Büyükşehir Belediyespor takımında forma giydim. Daha önceki yıllarda ise Finalspor ve Tofaş takımlarında oynamıştım. Geçen sezon Bursaspor'un en az 4-5 maçını canlı olarak izlemiştim. Taraftarlarımızın desteğini görmüştüm. Çok etkilenmiştim. Bursalı olduğum için Bursaspor'u her zaman destekliyordum. Bu sezon taraftarımızn desteği ile inşallah üst lige çıkacağız. Tüm maçlarımızı kazanmak için oynayacağız. Taraftarlarımızın her zaman iyi günde kötü günde yanımızda olmalarını bekliyoruz. Kendi aramızda konuşuyoruz ve taraftarlarımız aklımıza gelince tüylerimiz diken diken oluyor. Bu sezon onlara layık olmaya çalışacağız" dedi.

 Bursaspor.org.tr


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR