KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Başkandan gündeme dair açıklamalar

04 Şubat 2015 | 16:07

16 yorum

8008 okunma

Başkanımız Recep Bölükbaşı, Bursaspor TV'de yayınlanan Spor Gündemi programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

aşkanımız Recep Bölükbaşı, Bursaspor'un başarılarıyla gurur duyduklarını ve hayal ettikleri Avrupa'da söz sahibi bir Bursaspor oluşturabilmek için çok çalıştıklarını ifade etti.

BURSA BAŞARIYI HAK EDİYOR

Bursaspor'un başarısı çok güzel bir duygu. Bursaspor'un başarılı olması bizi kıvandırıyor. Gurur veriyor. Benim başkanlıktan sonra hep hayallerim vardı. Başarılı, Avrupa'da söz sahibi bir Bursaspor hayal ettik. 8 aydır çok güzel bir çalışma içerisindeyiz. Bundan 1 yıl önce aynı kadro vardı. Bir iki takviye yapıldı ancak sıkıntılar oldu. Taraftar bölündü, başarısız sonuçlar alındı. Herkes üzüldü. Kongre sonrası görev bizlere teveccüh edildi. Geçmiş dönemlerdeki yöneticilik tecrübelerimizle eksikliklerin neler olduğunu biliyorduk. Geldiğimizde onları yapmaya çalıştık. Ekonomik yönden de sıkıntılı dönemdeyiz. İnşallah bunların hepsi sona erecek. Bursa kenti ihracatıyla, sanayisiyle marka şehir. Bursaspor da Bursa'nın incisi. 2009-10 sezonunda şampiyon olmuş, daha sonra sürekli Avrupa Kupaları'na gitmiş, iyi sonuçlar almış ve camiasını mutlu etmiş bir kulübüz. Her zaman yukarılara liderliğe oynamalıyız. Çünkü lider bir takımız. Biz Türkiye'nin en büyük şehir takımıyız. Bunu Bursa hak ediyor. Bundan sonraki çalışmalarımız bu doğrultuda olacak. Yıldızlarımızı nasıl oluşturabiliriz? Önümüzdeki dönem stadyumumuz olacak. Bana göre Türkiye'nin en güzel ve muhteşem stadyumu olacak. Avrupa'da ödül aldı. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe'ye çok teşekkür ediyorum. İnşallah orada da markamızı daha da yükselteceğiz. Hem taraftarımızı mutlu edeceğiz hem de iyi futbol oynayarak Türk futboluna yıldızlar yetiştirerek katkı yapacağız.

FERNANDAO VE JOSUE İÇİN GİRİŞİMLERDE BULUNUYORUZ

Ben tüm oyuncular ile devre arasında görüştüm. Futbolcularımızla Antalya'da 4 gün beraber olduk. Orada da görüştük. Bizim bir kulağımızda taraftarımız da. Çünkü onların görüşleri bizim için çok önemli. Biz bu koltukta vekaleten duruyoruz. Onların istekleri doğrultusunda yapabildiğimiz sürece karar vermeye çalışıyoruz. Fernandao, çok değerli bir futbolcu. Şuanda ligimizde gol kralı. Bizim için gurur kaynağı. Transfer teklifleri aldığını biliyorum ancak burada çok mutlu. Neden mutlu? Bir insan ancak mutlu olduğu yerde başarılı olabilir. Çok profesyonel, ahlaklı bir insan. Devre arasında hem menajeri hem de ailesi ile görüşmek üzere Yönetim Kurulu'ndan bir arkadaşımızı Brezilya'ya gönderdik. Çok memnun kaldılar. Devam etmesi konusunda görüştük. Sanırım 1-2 hafta içerisinde menajeri gelecek. Hem menajeri ile görüşeceğiz hem biz daha sonra Brezilya'ya giderek kulübü ile görüşeceğiz. Josue takımımıza katkı yaptı. Taraftarımız da çok sevdi. Bursa'da kalmak istiyor. Ailesi de burada kalmak istiyor. Biz de onu Bursa olarak beğendik. Onunla ilgili menajerliği ile görüştük. İki hafta içerisinde Porto kulübü ile görüşmeye gideceğiz. Bursaspor'a kazandırmak istiyoruz. Son iki maçta 18 kişilik kadroda yer almaması soruluyor. Hocamız istediği futbolcuyu kadro alır veya almaz. Bunda büyütülecek bir durum söz konusu değil. Bursaspor'da kalmak isteyen futbolcularımıza kapımız açık.

KADROMUZU BOZMAK İSTEMİYORUZ

Transfer dönemi bitti. Paraya da ihtiyacımız vardı ama bizim verdiğimiz bir söz vardı. Taraftarlarımız bize "Takımı bozmayalım seneye 2-3 takviye ile şampiyon oluruz" diyorlar. Biz de aynı düşüncedeyiz. Futbolcularımızı da satmadık. Ozan Tufan ve Şener için teklif yapıldı. 7. 750 Milyon Euro + 3 futbolcuydu. Kabul etmedik. Şener Özbayraklı bizim evladımız gibi. Şener'in bana vermiş olduğu bir söz var. Başkan sen ne istersen ben onu yaparım. Adam gibi adam Şener. Zamanı gelince Şener de gereğini yapar. Önemli olan insanların vermiş olduğu sözler ve niyetler. Geçmiş yıllarda çek senet, protokol yoktu. Sözler verilirdi. Ben verdiği sözü tutmaya çalışan bir insanım. Şener ve diğer arkadaşlarda bizle beraber. Çünkü düşüncemiz bir. Bu yüzden başarılıyız. Onlarda bazı şeylere sabrediyorlar. Sonuçta bir ekibiz. Hocamız da aynı şekilde. Gece gündüz burada çalışıyor. Belinden rahatsızdı izin yapmadan çalıştı. Çok şanslıyız. Olması gerekenler oluyor. Biraz sabır gerekecek. Onu da yaparsak bizi kimse tutamaz. Hayaller hedefe yönelmeli. Bursaspor her sezon şampiyon olacaktır. Bunun gönülden istiyor ve söylüyorum. Olmaması için bir neden yok. Sadece birlik ve beraberlik gerekiyor. Geçen hafta Divan Kurulu'nda satmayacağımız kararını söylemiştik. Yalnız Ozan Tufan'a son gün güzel bir teklif geldi. Hem Divan da söz verdik hem de futbolcunun biz de kalma isteği çok daha fazlaydı. Burada mutlu olan bir insanı da kopartmak da hoş olmazdı. Taraflar böyle istedi. Ben Divan'da söz vermiştim. Fakiriz ama gururluyuz. Belluschi bizim çok sevdiğimiz bir futbolcu. Antalya'da da görüştüm. Bir sıkıntı yok. Kalmayacağım diye dediği bir şey yok. Burada mutluyum dedi. Daha üst liglerden teklif gelirse o zaman düşünürüm dedi. Ozan İpek bizim şampiyon futbolcumuz. Kendisinin Eskişehirspor ve Konyaspor'a transferi söz konusuydu ama gerçekleşmedi. Sözleşmesini değiştirdik. Maç başına ücret almayı kabul etti, kendisine güveniyor. Takımla birlikte çalışmalarını sürdürecek. Onurcan Piri kulüp bulmak istemedi. Yeşil Bursa'ya gitmek istemedi. Biraz faullü hareketleri var. Biraz uzakta düşünmesi lazım. Bursaspor'da disiplin ve kurallar var. Ben dahil herkes bu kurallara uyacak. Bazı şanslar futbolculara verilebilir. Bir futbolcu çok yıldız olabilir ama herkes haddini bilecek. Hiç kimse Bursaspor'dan büyük değildir. Camia, Bursaspor'a sahip çıkacak. Belki geçmişte olmadığı sahipliği yapacak. Belediye başkanlarımız, sivil toplum örgütlerinin çoğu yanımızdalar. Stadyumumuz ile ekonomik sıkıntıyı zaman içerisinde çözeriz diye düşünüyorum. Bursaspor şöyle bir silkinse borçları bitirir. Ben sabahları gelirken Özlüce'de tüm birimleri gezerim. Sıkıntılar varsa çözeriz. Önemli olan iyi yönetebilmek, sabırlı olabilmek. Şuanda güzel işler yapıyoruz. Çalışanlar olsun, yönetim olsun, taraftarlar olsun. Biz kulağımızı kabarttık.

LÜTFEN CEZA ALACAK EYLEMLERDE BULUNMAYALIM

Galatasaray maçının ardından temsilci raporu geldi. Yine savunmamız isteniyor. Ceza alırsak 75 bin TL ödeyeceğiz. Bu sezon basketbol şubemizi açtık. Çok da güzel oldu. Taraftarlarımız salona ilgi gösteriyorlar ama her maçta 10 bin TL para cezası alıyoruz. Taraftarlarımızdan rica ediyorum. Konfeti de ceza oluyor. Bursaspor şuanda zirveye oynuyor. Bize yakışmıyor. Biz Fair-Play ödülü almış taraftarız. Taraftarımıza seslenmek istiyorum. Zaten paramız yok, bu tür ceza alacak işler yapmayalım. Neden bu cezaları ödeyelim. Eğer taraftar başarı istiyorsa, lütfen stadyumu doldursunlar ve kötü tezahürat yapmasınlar. Busrastore'dan alışveriş yapsınlar. Galatasaray maçında deplasman tribününü görünce çok duygulandım. Eski günlerdeki gibiydi. Birlik olursak, bizi kimse tutamaz. Yarın öbür gün birkaç ceza daha yediğimizde tribün kapatması verilecek. Neden bunlara çanak tutalım. Şuanda Türkiye'nin en iyi futbol oynayan ekibiyiz. Bizi izleyen otoriteler de bunları söylüyor. İzlerken zevk alıyoruz. Küfür de etmeyelim. Önümüzde Karagümrük maçı var. Liderlik maçı . Bilet fiyatlarını da düşürdük. Taraftarlarımız bu güzel atmosferden dolayı kombine satışı olmasını istedi. Bir forma kampanyası düzenledik. Şuanda 15 bin rakamına ulaştık. Bursaspor camiası 1000 kişi midir? Biz burada şeffaf olacağız. Yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz. Gerekirse gece de çalışacağız.

YENİ STADYUMU İYİ KULLANACAĞIZ

Yeni stadyumumuz ile ilgili protokolü bekliyoruz. Orada birçok ticari alan var. Şuana kadar 4 tane loca sattık. Şimdi iş adamlarımıza sesleniyorum. 66 tane loca var. Çok da ucuz. İki yıllığına 200 bin dolar gibi fiyatı var. Sayın Valimiz, Emniyet Müdürümüz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İlçe Belediye Başkanlarımız, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, sivil toplum örgütleri, basınımız ve taraftarımız ile birlikte olursak o zaman bizi kimse tutamaz. Stadyumumuz da bitiyor. Ben iddia ediyorum; bakın o zaman kaç puan farkla şampiyon olacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız bizimle sürekli irtibat halinde. Benzinlik ile ilgili birkaç tane daha düşüncemiz var. Şuanda paramız yok. Geçtiğimiz dönemde alınan araziyle güzel bir çalışma yapıldı. Hiç yokken elimizde 30 Milyon TL gibi bir değerimiz oldu. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe'ye ne kadar teşekkür etsek az. Bu sezon 2800 dolayında kombine bilet satıldı. Bursa için çok düşük bir rakam. Yeni stadyumun tamamı olan 43 bin kombine satışı bekliyorum. Eğer büyük takım olacağız diyorsak bu ancak taraftarımız ile olur. Hedef 43 bin kombine rakamı. Bu rakamı yakalayabilmek için herkesin satın alabileceği bir fiyat uygulaması yapacağız. Yeni sezon kombineleri için protokolü bekliyoruz. Kombineler ile ilgili çalışmalarımız başladı. Stadyumu tamamlamak için Büyükşehir Belediye Başkanımızın çok büyük gayretleri var. Bitsin diye hep uğraşıyor. Stadyumu da zamanında bitirecektir. Anahtar teslim stadyumu kulübümüze teslim edecektir.

GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ

Altyapımızdan çocuklarımız çok yoğun bir şekilde geliyor. Geçtiğimiz gün 13 futbolcumuza profesyonel imza attırdık. Orası bir cevher. Altyapımızdan Sorumlu yönetim kurulu üyemiz Ali Turan arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. Gece gündüz orada. Mesut Ünal Hocamız ekibiyle güzel çalışmalara imza atıyor. 13 tane profesyonel imza atmak Bursaspor'un gururudur. Şimdi bu futbolcuları nasıl değerlendireceğimize kafa yormamız gerekiyor. Türkiye'nin en büyük altyapısıyız. Bir ilk imza attık. Bursa'da olan Futbol Okulu'nu 8 il ve ilçeye yaydık. Dün 300 öğrenci Bursa'da bir araya geldiler. Bursaspor'un geleceği için atılan adımlar hepsi. Tüm illerde birkaç tane futbol okulu olsun. Bu konuda Futbol Okulu Koordinatörümüz Hakan Cenkçiler'e ve diğer hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza ve ailelerine çok teşekkür ediyorum. Minik çocuklarımız ile bir arada olmaktan dolayı çok mutlu oldum. U21'den U12'ye kadar takımlarımız var. U6, U8 ve U10 çalışmalarına başlıyoruz. Türkiye'de ilk olacak. Vakıfköy Tesislerimiz meraydı. Bursaspor'a devredildi. Yıldırım Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Hem Vakıfköy Tesislerimizin çehresini değiştirdi hem de bu katkıları verdi. Bir yer daha var. O araziyi de alabilirsek İlköğretim okulu kurmak istiyoruz. Bunlar proje. Bunları yaparken herkes bizlerin yanında olmalı. Bursaspor kalıcı. Hedefimiz iyi Bursasporlular yetiştirebilmek. Geçtiğimiz günlerde "Onun formasını da SEN AL" adlı projemizi hayata geçirdik. Bu kampanyada gelir hedefimiz yok. Bu projenin fikrini Bursasporlu Eğitimciler Hareket Derneği'nin başkanı ve yöneticileri bizlere ilettiler. Onlara çok teşekkür ediyorum. Onların fikirlerini geliştirdik. Buradaki hedef Bursaspor bilincini oluşturmak. Sokaktaki çocuklarımız hedefti. Şuanda 16 bin formada kaldık. İlgi azaldı. Bu hedefi yükseltmeliyiz. Formasız kimse kalmasın istiyoruz. Yeni stadyumumuz 45 bin kişilik. Oradaki hedefimiz yalnız futbolseverler olmayacak. Taraftarlarımız, çocuklarıyla, aileleri ile birlikte tatil günlerini orada geçirecekler. Stat dolduğunda herkesin yeşil-beyaz olmasını istiyoruz.

GENÇLERİMİZ İÇİN STRATEJİ GELİŞTİRMELİYİZ

Bizim pilot takımımız Yeşil Bursa A.Ş.'yi ikinci lige yükseltmemiz lazım. U21 den gelen futbolcu A Takıma gidemediği zaman ortada kalıyor. İkinci ligde İnegölspor'umuz var. Orhangazi, Nilüfer Belediyespor'da 3.ligde. Bizim tüm kulüplerimiz ile aramız çok iyi . Kendileri ile protokol yapacağız. Komşularımız var. Balıkesir, Bandırma, Bilecikspor. Bu takımlara da aktarabiliriz. Şimdi inşallah bu girişimleri yapacağız. Gençlerimiz gümbür gümbür geliyorlar. Hepsini oynatma şansımız olmuyor. Muhammed Demir ve Eren Albayrak geçtiğimiz yıllarda futbol oynamak istedikleri için aileleri ile birlikte görüşerek Bursaspor'dan ayrıldılar. O dönemde sahip çıkılmadı deniliyor ama bana göre yanlış. Bizim bir strateji uygulamamız lazım. O kadar çok sökük var ki onları dikmek zaman alacak. Bizim de eksiklerimiz olacaktır. Biz de insanız sonuçta.

14 NİSAN'DA DURUŞMA VAR

Geçtiğimiz ay hiç istemediğimiz bir olay yaşandı. UEFA'dan 1 yıllık men cezası geldi. Geri çevirebilmek için gerekli çalışmaları yaptık. Nisan ayında duruşma istemiştik. Nisan ayının 14'ünde duruşma yapılacak. Kendimizi ifade edeceğiz. İnşallah o cezayı geri çeviririz. İkincisi ile ilgili daha soruşturma yapılmadı. Denk bütçe ile ilgili çalışmalarımızı yaptık. Stadyum gelirlerimizi, benzinliğimizi dosyaya koyduk. Daha öncede bunun gibi doneler gönderilmiş ama bu sefer bizden besleyici belgeler istediler. Belediye meclisinden çıkan kararı gönderdik. Mart sonuna kadar yapacağımız bazı çalışmalar var. Kasamızda para olması lazım. Benzinliği sattığımızda bir miktar para olacak. Futbolcu satmadık. Loca satışlarından gelen paralar ile bu denk bütçeyi sağlayacağız. Önümüzdeki yıl için şimdiden önlem almalıyız. Kırmızı çizgiye girmemiz lazım. Şuanda girdik. Yapacak bir şey yok.

ANONİM ŞİRKETİ OLMAMAMIZ BANA GÖRE EKSİKLİK

Şirket olan kulüpler sermaye artırımı ile bu sıkıntıyı atlatabiliyor. Bizim A.Ş. olmamız bana göre eksiklik. Genel Kurul kararı gerekiyor. Böyle bir çalışma için müsaade istememiz lazım. Bir dahaki dönemde Bursaspor A.Ş. olmalı. Dernek ayrıca durmalı ama Bursaspor şirket olmalı. Şuanda TFF, Bakanlık ve Kulüpler Birliği'nde sürekli borçlar hakkında istişareler ediyorum. Kulüpler Birliği Yasası olacak. FIFA artık şirketlerin sermaye artırımını da kabul etmeyecek. Olmayan para için hileye gerek yok. Biz transfer yapabilirdik. Şuanda borcumuz var. Kendi futbolcularımıza para ödeyeceğiz Altyapıdan takviye yapacağız. Hocamız da bu görüşte. Kendisi "Para vereceksek neden transfer yapalım" dedi. Hocama çok teşekkür ediyorum. Ekibine çok teşekkür ediyorum. İnşallah Allah bozmaz. Böyle devam ederiz.

ŞENOL HOCA TAM BİR BABA

Şenol Hocamız tılsım gibi değdi takıma. Çok çalıştı. Dün basın mensubu arkadaşlarımıza da söyledim. Biz bir aileyiz. Tekniğin babası da Şenol Hoca'dır. Bunların hepsi emektir. Ekibini çok çalıştırıyor. Allah razı olsun. Adam gibi adam. Dünya üçüncülüğüne imza atmış bir kişi. Kendisini rahmetli başkanımız İbrahim Yazıcı da istemişti ama o dönem olmamıştı. Ben hiçbir hoca ile görüşmeden Şenol Hoca ile görüştüm. Tam bir baba, tam bir öğretici. Benim ağabeyim. Kendisinden çok şey öğreniyorum. Teknik ekibi de çok iyi.

SÜRPRİZ FORMAMIZ OLACAK

Yapılan sözleşme gereği 2015-2016 sezonunda da PUMA ile çalışacağız. Sıkıntılarımız vardı onları çözdük. Kampanya ile sorunlar çözüldü. Yeni formalar ile ilgili görüşüyoruz. Ben kendim gördüm. Çok güzel tasarımlar var. Bir tanesi sürpriz. Hem Bursa'mızı hem de stadyumumuzu yansıtacak. Taraftarlarımız biraz merak etsinler.

TAKIMDAKİ A MİLLİ OYUNCU SAYISI ARTACAK

Futbolcularımızın hepsine transfer teklifi geldi. Milli Takım'a bugüne kadar 4 futbolcu verdik Beşinciyi de bekliyorum. Hatta altıncıyı da bekliyorum. Emre ve Şener de gidebilir. Daha çıkış yapamadı Bekir Yılmaz da gidebilir. Şamil en cefakar, en ağabey futbolculardan bir tanesi. Aziz Behich Asya şampiyonu oldu. Civelli öyle profesyonel ki takıma sahip çıktı. Soyunma odasına girdiğimde futbolcularımız dinlenmeden ikinci yarıya çıkalım diyorlar. Volkan Şen kendini aştı. Bakambu genç. Bir sonraki sezon çok daha farklı olacak. Josue bizim haylaz çocuğumuz. Öyle kabul edeceğiz. Hırçın ama iyi çalışan bir oyuncu. Bizleri seviyor. Birşeyler yapmak istiyor. Traore, Kayseri Erciyesspor'da Edinho'ya gol paslarını atan bir oyuncuydu. Fernandao şuanda bana göre Türkiye'nin değil, Avrupa'nın forveti. Enes Ünal üzerinde Şenol Hoca çok duruyor. Holmen de oynamak için çok hırslı.

ÜYELİKLER GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Şuana kadar 650 üyemizin başvuruları kontrol edildi. 150 tane daha var. Daha önceden 800 civarı üye yapmıştık. Formlarda eksiklerinin olmaması gerekiyor. Bunlar ile ilgili arkadaşlarımız sürekli çalışıyorlar. Bursaspor'un mevcut 3-4 bin üyesi var ve bu rakam çok az. 16 Mayıs şampiyonluk tarihimizde 16 bin üyemiz olsun istedik. Ona bile rağbet yok. Ben bugün varım, yarın yokum. Benim üyelerim de yok. Gelsinler üye olsunlar. Bursaspor'un ne kadar çok üyesi olursa, o kadar güçlü olur. Aralık sonu itibariyle 2014 yılı aidat ödemeleri sona erdi. Borcu olan üyelerimizin cep telefonlarına mesaj gönderdik, gazete ilanı verdik, web sayfamızda yayınladık ama 250-300 üyemizin üyeliği aidatlarını ödemediği için askıya alındı. Geçen yıldan askıda bulunan üyelerimizin de bu genel kurulda üyelikleri düşecek. Yönetim Kurulu kararı ile üyelik yapıyoruz. Şubatın 20'sine kadar herkes getirsin. Gündeme alacağız. Bazı kişilerin üyeliği yapılmıyor gibi söylemler var. Böyle bir düşüncemiz kesinlikle yok. Beni sevmiyor diye kimsenin Bursaspor'a üyeliğini engelleyemem. Burası benim değil. Vekaleten buradayız. Kimsenin kafasında soru işareti olmasın. Biz gereğini yaparız.

NİLÜFER'DE CAFE & RESTAURANT AÇACAĞIZ

Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey'e çok teşekkür ediyorum. İzmir yolu üzerinde bize çok güzel bir yer veriyorlar. Hem kafe, restaurant hem de Bursastore noktası yapacağız. Ayrıca Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde bir alan da tahsis edilecek. Biz kendimiz için bir şey istemiyoruz. BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve DOSAB Başkanı Feridun Kahraman ile oturup konuştuk. Ben Bursaspor adına kendilerinden otobüs istedim. Şuanda DOSAB'ın hediye ettiği otobüsü kullanıyoruz. Daha önceden BTSO'nun vermiş olduğu otobüs şuanda basketbol, voleybol ve altyapımızda çalışıyor. Onlar eskidi. Bursaspor'un büyüklüğüne yakışır bir otobüsümüz olmalı. Kötü otobüsler ile çocuklarımızı deplasmanlara göndermek istemiyoruz. Üzülüyorum. Dışarıdan otobüs tutuyoruz. Bu konuda gelişmeleri bekliyoruz.

 Bursaspor.org.tr

    • ınegolluler  
    05 Şubat 2015 | 14:30
    buyuk baskan bız yanındayız senın
    • cinaralti  
    04 Şubat 2015 | 23:16
    seversiniz sevmezsiniz hersey Bursaspor icin dedimi demedimi ?
    • TC Utkan Baştürk  
    04 Şubat 2015 | 21:54
    10
    Saygılarımızla Başkanım,size tüm ekibinize şükranlarımı sunarım
    • Barış Ts  
    04 Şubat 2015 | 21:01
    12
    Ooooleeeyyyy ooooleeeyyyy oooooleeeyyyyy diyeeee başlayıppppp Şeeenoooollll GüüüüneeeeŞşşşşş diye dewam eden desteği duymak için seksenbeşinci dakikayı beklemeden 61 de bağırsanız çok sevinirim.Eksi atmayın bu yorumumaaa
    • pala  
    04 Şubat 2015 | 19:24
    ağzından bal damlıyor başkanım
    • antibizans  
    04 Şubat 2015 | 18:49
    15
    Rahmetli Yazici'dan sonra camianin oksuz kalmadigini gormek buyuk mutluluk.tesekkurler sayin baskan,tesekkurler Senol hoca ve tum teknik kadromuz,tesekkurler tum oyuncularimiz.var mi bu alemde boyle bir ekip?!!
    • harbi teksas  
    04 Şubat 2015 | 18:41
    -13
    baskan uye formlarini verdik bekliyoruz kendi yandaslarini uye yapiosun biz bekliyoruz
    • Mustafa D.  
    04 Şubat 2015 | 18:41
    18
    çok aklı başında ve iyi niyetli açıklamalar kimse kusura bakmasın ama şu anda olabilecek en iyi başkan, hoca ve futbolculara sahibiz birazda şapkamızı önümüze koyup düşünmeliyiz kaç forma aldık kaç kombine aldık bu şehir ve takım bizim ucuz bahaneler arkasına sığınıp takıma zarar vermemeliyiz
    • ugur k.16  
    04 Şubat 2015 | 18:10
    12
    Yemin ederim okurken gözümden yaş geldi helal olsun gerçekten tebrik ediyorum
    • chuck  
    04 Şubat 2015 | 17:57
    forma konusunda puma markası benim içime bir huzursuzluk düşürüyor.. genelde her sene aynı açıklamalar, tasarımlar çok güzel, sürpriz formalar var vs.. ama sonuç? sonuç her defasında fiyasko. bu puma'nın son şansı olsun, ayrıca artık Bursaspor'a ait özel tasarımlar istiyoruz. aynı tasarımı renk değiştirerek 4-5 kulübe veriyorlar farklı ülkelerden..
    • kralkan16  
    04 Şubat 2015 | 17:32
    Her şeyin daha da güzel olacağına inanıyorum. Bu tılsımı bozmamak lazım. Lâkin Civelli gibi bir canlı bombayla oynamak her zaman riskli.. Serdar'ın yanına hava toplarında hakimiyeti yüksek sağlam bir savunma oyuncusu şart
    • Zafer Mh Li  
    04 Şubat 2015 | 16:51
    22
    Eğer şu kadroyu önümüzde ki sezona koruyabilirsek var ya Timsah Arena da bizi kimse durduramaz. Ve o stada öyle bir forma yapılsın ki timsah logolu vs tüylerim diken diken oldu be :)
    • bar  
    04 Şubat 2015 | 16:50
    13
    Başkanım bize gurur veriyor,yeni stada böyle takım yakışır.ALLAH ın izniyle onları TFF bile kurtaramıcak.
    • enq  
    04 Şubat 2015 | 16:43
    18
    hatasız kul olmaz. herkes hata yapabilir fakat birlik olmalıyız. adam doğru konuşuyor.
    • Alekey  
    04 Şubat 2015 | 16:31
    20
    Başkanım Şiir gibi konuşuyorsun. Sen anlattıkça insanın içine huzur doluyor. İnşallah bu planların hepsi gerçek olur. Önümüzdeki sezon yeni stad bize çok ayrı bi hava katacak..
    • Umut16  
    04 Şubat 2015 | 16:22
    21
    Hayırlı olsun başkanım seneye 3-4 takviye ile yeni stadyumda şampiyonluğa ambargo koyarız

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR