KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Başkandan çirkin saldırı..

25 Temmuz 2015 | 11:10

yorum

19537 okunma

Recep Bölükbaşı'ndan Sönmez Medya muhabirine çirkin saldırı.Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı Almanya kampını takip eden Sönmez Medya grubunun muhabirini antrenmandan fiziksel şiddet uygulayarak ve küfür ederek atmaya çalıştı. Yaşananların büyümesini sağduyulu davranan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, futbolcular ve kulüp personeli önledi.

Futbol takımlarının attığı her adım, yaptığı her hareket haber konusudur. Saha içinde adrenalinin verdiği heyecanla kimi zaman sıkı mücadeleler, kimi zaman da tartışmalar yaşanabilir. Bunlar da gayet doğaldır ve haber konusudur. İki Bursasporlu futbolcunun da antrenman ortamında birbirleriyle tartışması haber niteliği taşımaktadır. Tıpkı dün Almanya’da Bursaspor kampında yaşananlar gibi. Bursasporlu iki futbolcu, antrenman sırasında birbirleriyle münakaşa etmiş, bu da doğal olarak tüm basın mensupları (TV kameramanları ve foto muhabirleri) tarafından görüntülenmiştir.

ÖNCE KÜFÜR SONRA ŞİDDET

Ancak Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı nasıl bir ruh hali içindeyse Sönmez Medya Grubu adına kampı takip eden Bursaspor muhabirine akıl almaz bir tepkide bulunarak haddini aşmıştır. Sönmez Medya grubunun muhabirine önce “Ne çekiyorsun sözleriyle başlayan, sonrasında da s…,g… buradan” diyerek küfür savuran, bununla da yetinmeyip işi fiziksel saldırı boyutuna taşıyan Recep Bölükbaşı Bursaspor Başkanlık makamına yakışmayacak bir üslup ve tavır sergilemiştir. Bölükbaşı olayda güçlükle sakinleştirilmiştir. Saldırının 24 Temmuz Basın Bayramı’nda olması da düşündürücüdür.

TEŞEKKÜRLER ERTUĞRUL SAĞLAM

Ancak yaşananların tek sevindirici yanı olaya sağduyu ile yaklaşan, tartışmanın daha da büyümesini araya girerek önleyen başta Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam olmak üzere, futbolcuların ve kulüp personelinin bir basın emekçisinin darp edilmesinin önüne geçmeye çalışmalarıdır. 41 yıldır Bursaspor’un iyi günde, kötü günde yanında olan Sönmez Medya grubu bundan sonra da Bursaspor’un yanında olmaya devam edecek, basın meslek ilkelerinden de asla ödün vermeyecektir. Ama bugün bir gazeteciye saldıran, küfür eden Recep Bölükbaşı, Bursa’nın en büyük markası olan Bursaspor başkanlık makamının ağırlığını bundan sonra nasıl taşıyacaktır.

 Hakimiyet Gazetesi

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR