KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Başkan'dan Abramovich açıklaması!

14 Ocak 2015 | 11:41

26 yorum

27717 okunma

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Rus milyarder Abramovich'in Bursaspor'u satın almak istediği yönündeki dedikodulara açıklık getirdi.

Kendilerine gelen hiçbir belgenin olmadığını ifade eden Bölükbaşı, "Öyle bir şey yok" dedi. Bölükbaşı, Şenol Güneş'in 'Messi'yi istiyorum' talebine ise esprili bir dille cevap vererek, görüşmelere başlandığını söyledi.
Bursaspor Kulüp Başkanı Rus milyarder Abramovich'in Bursaspor'u satın almak istediği yönündeki iddialara cevap verdi. Her gün yeni bir haberin çıktığını söyleyen Bölükbaşı, "Şimdi bu nereden çıktı? Öyle bir şey yok" diye konuştu.
Konuya espri ile yaklaşan Bölükbaşı, "Alırsa herhalde ben de başkanlığa devam ederim. Bu konuda elimize ulaşan, kulağımıza gelen bir şey yok. Onun için bir şey söylemem mümkün değil" şeklinde konuştu.
Bölükbaşı, 'Eğer böyle bir talep gelirse, kararınız ne olur' sorusunu ise, "Önce bir teklif gelsin, kararımızı sonra verelim" diye cevapladı.

"ŞU ANDA MESSI İLE GÖRÜŞÜYORUZ"
Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, "Bizim mali olarak sıkıntılarımız bulunuyor. Tabii ki önceliğimiz oyuncu satmadan takviye yapmak. Amacımız oyuncu alınacaksa bizi bozmasın. Hem borcu arttırmaması hem de oyun kalitemizi etkilememesi lazım. Yoksa teknik adamlar kadrolarında en iyisini görmek ister. Mesela benim için oyuncu söylemiyorsun diyorlar. Tamam söylüyorum, hadi Messi'yi alın. Alabilecek misiniz" şeklindeki açıklamalarını değerlendiren Bölükbaşı, konuya esprili bir dille yaklaştı. Messi ile görüşmelere başlandığını söyleyen Bölükbaşı, "Şu anda Messi ile görüşüyoruz. Hoca bana liste vermedi. Akşama Antalya'da olacağım. Hoca ile oturup konuşacağız. Hoca Messi'yi istiyorsa başım üstüne. Şenol Güneş ne diyorsa o" dedi.

BAŞKAN ANTALYA YOLCUSU
Ara transfer döneminde ismi sık sık anılan genç yetenek Ozan Tufan'ın transferinin hatırlatılması üzerine Bölükbaşı, "Ozanla yüz yüze görüştüm. Bu akşam da Antalya'ya gidiyorum. Hepsini çok özledim. Futbolcular ile aramda güzel bir diyalog var. Sevgi var, saygı var. Herkes ile yüz yüze görüşeceğim" açıklamasında bulundu.
Recep Bölükbaşı'nın bu akşam Antalya'ya giderek teknik heyet ve futbolcular ile bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi. Başkan Bölükbaşı ile Şenol Güneş, takımdan ayrılacak ve gelecek oyuncular konusunda bir toplantı yapacak.

 

    • Yediyol  
    19 Ocak 2015 | 11:22
    Eyvallah Alekey...

    az düşünmek lazım düşünün yıldız olucak adam Chelsea'den yetiştirilmek üzere BursasporUMUZA gelecek burda kendisini göstermek isteyecek ve takıma kat ve kat daha fazla yararı olcak... bizdeki iyi adamlar direk avrupa yolcusu olacak Chelsea ye gidecek iki kulüp pilot olacak birbirine!!!!!!
    • Yediyol  
    19 Ocak 2015 | 11:22
    Eyvallah Alekey...

    az düşünmek lazım düşünün yıldız olucak adam Chelsea'den yetiştirilmek üzere BursasporUMUZA gelecek burda kendisini göstermek isteyecek ve takıma kat ve kat daha fazla yararı olcak... bizdeki iyi adamlar direk avrupa yolcusu olacak Chelsea ye gidecek iki kulüp pilot olacak birbirine!!!!!!
    • Avrupali Timsah  
    17 Ocak 2015 | 11:49
    simdi anlasiliyor yavas yavas nicin yönetim bu kadar sakin ve kendinden emin
    saniyorum Timsah Arena artik nasil dolacak diye degil nasil kombine alabiliriz onu düsünecegiz..Hem nicin Bursaspor u tercih ediyor Abramovich diyenler su anda sampiyon olan takimlar arasinda en az borcu olan Bursaspor,,Taraftari en cok deplasmana giden de Bursaspor..Moskava takiminda kadroya giremeyenler mesela Emenike gibi bizim ligte yani Bursasporda rahatlikla ilk 11 de oynayabilir..Adam sürekli Istanbul a geliyor eeee Bursa da hemen yakininda...Daha buna benzer bircok kriterler var adamin danismanlari mutlaka arastirmistir..Yani Chelsa ya cok benziyor Bursaspor...Insallah kisa zamanda BASARILAR bakimindan da Chelsa gibi oluruz..
    • ercan sar  
    15 Ocak 2015 | 16:45
    rusya sport 2 kanalında yayınlandı Bursaspor şirket olup %55 hisse abromoviç alacağı söylendi haber kesin
    • Alekey  
    15 Ocak 2015 | 12:34
    Sevgili Taraftar kardeşlerim,
    Abramovich, hatırlayanlar varsa, bizim 1.Lige düştüğümüz sezonda bizi almak istiyordu. Uefanın sitesinde o dönemde bu haber yayınlanmıştı. Adam İnkar etmiyor yani, Bursaspor'u istediğini.. Bazı arkadaşlar sormuş, Neden Bursaspor diye? Bunu o yıllarda gazetecilerde sormuştu. Abramovich gazetecilere, TARAFTAR'ından dolayı istediğini söylemişti. Adam Türkiye'de yatırım yapmak istiyor ama ne GS için, ne FB için, ne Bjk için ne de Trabzon için deli paralar vermek istemiyor. Aldığı takımda da para kazanbilmek adına Taraftar DEsteği olsun istiyor. Şu an en uygun maliyetle ve taraftar kapasitesiyle biz ön plana çıkıyoruz. Biz bir derneğiz, Doğrudur. ama sanmayın ki A.Ş. olamıyoruz. Sadece 1 gün içerisinde bu iş halledilebiliyor.

    Ve bu takım şehrin takımı'dır diyen arkadaşlarım. Bursaspor'un kaç tane hissesi var elinizde??? Bırakın A.Ş. olsun ve bu takım halka açılsın.. Bizde Hisse senedi alarak Hem takımımıza Ortak Olalım, Hem Maddi Açıdan Destek Olalım, Hem de İşte Şimdi Şehir Takımı Oldu diyelim. Yediyol Kardeşimizin verdiği Osmanlı Örneği de Güzel'dir.

    BÜYÜK DÜŞÜNMEK LAZIM ve DESTEK OLMAK..
    • tsc  
    15 Ocak 2015 | 10:10
    Arkadaşlar duyduğuma gore yenişehire çimento fabrikası yapiyomus abramovic
    • Yediyol  
    15 Ocak 2015 | 09:45
    İLK baş yorumları okudum :)

    Arkadaşlar bu olay doğrudur, kaynak sağlam. Açıkcası ilk söylediklerinde ''ya bi bitmediniz hıamınaa'' dedim...

    Şimdi bu olayın + sını ve - sini düşünmek gerekir tabi en doğru karar yine Bursasporumuzun geleceği için ... Biraz düşünsen aldığı zaman hayalinizde bile olmayan futbolcular gelebilir dünya yıldızı statüsünde...

    E bi taraftanda Milli gurur yapıp 'elalemin dölü gelip takımı aldı'' da diyebiliriz...

    Herşey bi kenara Abramoviç gerçekten %55 ini dahi alsa kulübümüzün statüsü direk artacak maddiyatımız şuan Türkiyedeki hiç bir kulübun ulaşamayacağı noktalara gelecek...Almadı dersek mali olarak eksilerde olup eski tas eski hamam olucas...

    Tff nin çıkardığı bu yabancı sayısı kuralından dolayı böyle bi talepleri var adamların ve bu kaçırılmaz bi fırsat bence...

    Yorumlarda ''Bursasporumuz Halkın takımı, biz a.ş olmak istemiyoruz, yazıklar olsun sizin gibi taraftara, Bursasporumuz şirket takımı değil vs vs..'' diyen kardeşlerim size şu olayı şu şekilde özetleyim benzetmeyle

    OSMANLI DEVLET-İ ALİYESİ KURULURKEN Bİ BEYLİKTİ ... ALPLERİ VARDI SAVAŞÇI Bİ BOYDUK... OSMANGAZİ İLK DEVLET OLMA YOLUNDA İLERLERKEN YANINDAKİ SAVAŞÇILARI SİZCE DEMİŞMİDİR 'YA NE GEREK VAR KAYI BOYU OLARAK KALALIM BEYLİKTİK NEDEN DEVLET OLUCAS!!!'' YA DA YANINDAKİ İSTEMEYEN SAVAŞÇILAR DİĞERLERİNİN İSTEKLİ GÖRÜŞÜNE ŞU ŞEKİLDE Mİ CVP VERMİŞLERDİR '' YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ SAVAŞÇILARA '' EĞER BÜYÜYECEKSEN RİSKLERİ GÖZ ÖNÜNE ALICAKSIN...

    ve sevgili kardeşlerim senelerdir A.Ş olması gerektiğini savunmuyomuyuz bi yerlere gelebilmemiz için , varın siz düşünün sağlıklı şekilde

    HERŞEY YALAN OLSADA BursasporUMUZ GERÇEK................
    • öck16  
    15 Ocak 2015 | 09:21
    Bu haber bana asparagas gibi geliyor eğer doğruluk payı varsa kimse fakir edebiyatı duygu sömürüsü falan yapmasın kardeş payında ki Sezainin de dediği gibi sat sat sat ..... :)))
    • berryroad  
    15 Ocak 2015 | 08:33
    birisi bana abramoviçin dünyada bu kadar takım varken abramoviçin neden gelip de dünyanın en sıradan liglerinden birinden bir takım almak isteyebileceğini açıklarsa sevinirim. boş laf masal.
    • aJk  
    15 Ocak 2015 | 07:44
    Arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtayım bilenler olduğu gibi bilmeyenlerde vardır yıllardır Bursaspor kongre üyesiyim. Bu haberi duyduğumda ilk önce asparagas bir haber olarak geldi ve inanmadım bu akşama kadarda inanmıyordum..

    Ama bir dostumun verdiği bilgiye göre başkan yayınlasada bu konu gizli tutuluyor ve ilk resmi maçımızda olay doğrulanacak diye duydum. Zaten dernek statüsündeyiz şuan ama aş. olma yolunda ilerliyoruz. Ve aldığım habere göre bu olayın önceliği 2 hafta önceye dayanıyor 2 haftadır bazı divan kurulu üyeleriyle konu görüşülmüş ve onlarda ikna edilmişler. İlk resmi maçta anlaşılırsa olay doğrulanacak ve aş. olacağız sonra ise dünyada ses getireceğiz..

    Bu aldığım duyum sağlam kaynaktan ve anlaşılırsa ortaya çıkacak. Ben ilk başta karşı çıksamda mantıklı düşününce harika hayaller kurmamıza sebep oluyor ve inşallah olur diyorum.. 1 hafta 10 gün içinde durum netliğe kavuşacak haydi hayırlısı artık.. İnşallah olurda 3 büyütülmüşlere derslerini verir cümle aleme hodri meydan yaparız çocuklarımız barcalarla munihlerle reallerle aşık atacak takım olur tüm nesil otomatikman Bursasporlu olur..
    • ınegollu osman  
    14 Ocak 2015 | 23:52
    baskanım Bursalı zengınlerden kendını begenmıslerden kurtuluruz Bursaspor dusmanlarından
    • teksas  
    14 Ocak 2015 | 22:50
    11
    İnşallah abramoviç muhabbeti doğrudur.ozaman ben üç büyütülmüşleri tutanları görücem.
    • cinaralti  
    14 Ocak 2015 | 22:41
    -4
    bi de Karakoz Hacivata soralim
    sen ne dersin karagozum bak hacivat celebi bizim karnimiz tok
    boyle matavalara .
    • emektar teksas  
    14 Ocak 2015 | 21:04
    10
    keske alsa takimi buyuk baskan diye susmam
    • tavan yaptik!!!!  
    14 Ocak 2015 | 19:26
    -2
    vay be ne takim misiz biz... gecen sezon zlatan ibrahimovic i aldik yetmedi simdi bide messi yi aliyoz!!! ;)))

    sen abramovice sor bakalim Bursaspor u taniyormu ;))
    • bb  
    14 Ocak 2015 | 17:13
    -23
    Bursa Halkın takımı dır şirketlerin değil, biz bu yüzden Bursasporluyuz!
    • brstxs  
    14 Ocak 2015 | 17:00
    -24
    yazıklar olsun sizin gibi taraftara be. gidin manchester city'yi tutun. bu mu sizin Bursasporluluk ahlakınız
    • pffffff  
    14 Ocak 2015 | 15:58
    17
    herşey güllük gülistanlık "Messi" espirileri dönüyor!!! Maşallah maşallah...
    • green boys  
    14 Ocak 2015 | 15:49
    14
    Abramovich abramovich daleo dale daleooo
    • kero  
    14 Ocak 2015 | 15:12
    24
    Abramovic almak istesin her şey kılıfına uydurulur bu ülkede.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR