KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bandırma Kırmızı 84 - 94 Bursasporumuz

30 Aralık 2018 | 21:50

0 yorum

8128 okunma

Türkiye Basketbol Ligi'nin 12. Haftasında deplasmanda Bandırma Kırmızı ile karşılaşan Bursaspor Basketbol sahadan 94-84 galip ayrıldı. Takımımız bu sonuçla 10. Galibiyetini aldı.

Takımımız karşılaşmaya, Dejan-Karlo ikilisiyle etkili başladı, 7-0 seri yakalayarak farkı çift hanelere çıkardı (16-5). Ancak son bölümde iyi bir seri ev sahibi Bandırma Kırmızı, farkın açılmasına izin vermeyerek maçın içinde kalmaya devam etti. İlk çeyrek 23-20 Bursaspor Basketbol üstünlüğüyle tamamlandı.

Potanın Timsahları ikinci çeyrekte üç sayı çizgisinden yüzdeli isabetleri ile farkı açmaya devam etti. Çeyreğin ikinci yarısında iyi reaksiyon gösteren Bandırma Kırmızı 03:10 dakika kala skora dengeyi getirdi (38-38). Kalan dakikaların skorda yakın seyrettiği çeyreği Bursaspor Basketbol 48-47 önde tamamladı.

11-0 ile üçüncü çeyreğe başlayan Potanın Timsahları, farkı tekrar çift hanelere çıkardı. Takımımız bu dakikalarda özellikle Recep ve Mehmet ile etkili oldu. Üçüncü çeyrek 72-56 Bursaspor Basketbol'un farklı üstünlüğüyle tamamlandı.

Son çeyreğe daha istekli ve arzulu başlayan ev sahibi ekip, Eray Akyüz ve Erkin Şenel ikilisiyle kaydettiği kritik sayılarla farkı eritmeye başladı. Ancak tecrübeli oyuncularının etkili oyunlarıyla Potanın Timsahları, son bölümde farkı tekrar açarak rakibini kendisine yaklaştırmadı. Karşılaşmayı Potanın Timsahları 94-84 kazanmayı başardı.

 Bursaspor.org.tr


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR