KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Balazs Dzsudzsak imzaladı

VİDEO

17 Ağustos 2015 | 14:49

107 yorum

41612 okunma

Rusya’nın Dinoma Moskova takımından transfer ettiğimiz yıldız futbolcu Balazs Dzsudzsak kendisini Bursasporlu yapan imzayı attı.

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği imza töreni Özlüce Tesislerimizde yapıldı. İmza töreninde Dzsudzsak ile birlikte Futbol Şube Sorumlumuz Necmettin Kocaman, Mali Asbaşkanımız ve İdari Menajerimiz Hüseyin Gedik yer aldı.

Futbol Şube Sorumlumuz Necmettin Kocaman yaptığı açıklamada çok değerli bir transferi gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Kocaman sözlerini şöyle sürdürdü; " Şuanda bir dünya yıldızını kulübümüze kazandırmış olmanın mutluluğunu ve heyecanını yoğun bir şekilde yaşıyoruz. 28 yaşındaki Macaristan futbol takımın kaptanı futbol hayatına Bursaspor'da devam edecek. Kendisi daha önce PSV, ANZHI ve Dinamo Moskova takımlarında forma giydi. Kendisiyle 4 yıllık sözleşme imzalayacağız. Macaristan futbolunun son dönemlerinde yetiştirdiği en büyük yetenek olarak gösterilen Balazs Dzsudzsák 69 milli maçta 16 gol attı. Umarım gollerine Bursaspor'umuzda devam edecektir.

UZUN YILLARDIR BEKLENEN YILDIZ TRANSFERİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Taraftarlarımızın ve camiamızın uzun zamandır istediği yıldız transfer özlemini bugün son buldurduk. Transferlerimiz devam edecek. Şuan için bütün olumsuzluklara rağmen taraftarlarımızı mutlu edecek bir takım kurduğumuzu düşünüyoruz. Timsah Arena'nın tarihi bir sezon için biz hazırız. Taraftarlarımızın stadyumumuzu doldurmasını istiyoruz. Bu önemli ve çok değerli transferimiz Bursaspor ve Balazs Dzsudzsák için hayırlı olsun.

"TÜYLERİM ŞUANDA DİKEN DİKEN OLDU"

Macar yıldız futbolcu Balazs Dzsudzsak ise taraftarlarımızın göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ederken sözlerine Selamün Aleyküm diyerek başladı.

Dzsudsak imza töreninde şöyle konuştu; " Buraya gelen herkese teşekkür ediyorum. Gördüğünüz gibi şuanda benim tüylerim de diken diken oldu. Yeni stadımıza ve Bursaspor'da ilk maça çıkmak için sabırsızlanıyorum. Herkese söz veriyorum. Yüzde yüz performansımı, kalitemi herkese göstereceğim. Bu kalabalık karşısında söyleyecek bir kelime bulamıyorum. Buraya gelen herkese tek tek teşekkür ediyorum.

Buraya geldiğimi zamandan itibaren bana yönetim kurulu üyelerimiz, başkanımız, teknik direktörümüz ve diğer futbolcu arkadaşlarım bana yakınlık gösterdi. Bu yüzden bu masada otuyorum. Frikiklerim ve uzaktan attığım şutlarım ünlü. Bursaspor'da da bunu göstereceğimden şüphem yok. Herhangi bir takma ismim yok. Ama burada yapılan tezahürat yapmasından duygulandım. Bunları kendilerine bırakıyorum. Benim için şarkı ve beste yaparlarsa mutlu olurum."

Mali Asbaşkanımız Kemal Güler ise "Bir dünya yıldızını Bursaspor'a kazandırdığımız için son derece mutluyuz. İnanın ki bu yıldızı Bursaspor'a kazandırmak hiç zor olmadı. Bunun için başkanımız çok büyük özveri gösterdi. Yalnız bir tek dünya yıldızı ile kalamayacağız. Önümüzdeki hafta takımımızı tamamlayacağız. Bizlere biraz daha sabır gösterin lütfen. Biz de sizler gibi Bursasporluyuz ve Bursaspor'a yakışan transferi yapacağız" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • hayal ötesi  
    19 Ağustos 2015 | 00:15
    aldım kombinemi sonunda..
    • 1963greenarmy16  
    18 Ağustos 2015 | 12:41
    KOMBİNE ALAN ve ALACAK olan ARKADAŞLAR, yeni stada geçtiğimizde kombine aldığınız koltuk numarasını telefona veya bir kağıda yazın kayıt edin. Şu an neredeyse başlıca tribün gruplarının olduğu bloklar doldu sayılır. Bu tribün gruplarının olduğu yerden kombine alan arkadaşlar lütfen yerinizi o küfür eden ve taşkınlık çıkartan ergenlere kaptırmayın gerekirse güvenliği çağırın. Bu şekilde aramıza çürük elmaların girmesini engellemiş olur ve aynı zamanda küfürü azaltıp gereken düzeni sağlayarak Bursasporumuza zarar vermeye çalışan azınlık grupları da susturmuş oluruz. KÜFÜRE HAYIR diyebilelim ki tribünde aileler maç izleyebilsin. RAKİP TARAFTARA SAYGI diyebilelim ki yeni statta gerçek Bursaspor taraftarını gösterelim, aynı şampiyonlar ligindeki M.UNİTED maçı gibi. PROFESYONEL TRİBÜN anlayışı yaratalım ki daha fazla atkı,forma ve bayraklarla birlikte adımızdan bahsettirelim.
    Passo.com.tr'den saydığım yaklaşık satılan kombine sayıları.
    1.Kategori (VIP Tri. 1.Kat) : 256
    2.Kategori (VIP Tri. 2.Kat) :
    3.Kategori (Kapalı Tribün) : 1,149
    4.Kategori (Maraton Alt) : 2,780
    5.Kategori (Maraton Üst) : 1,109
    6.Kategori (Güney - Teksas) : 2,153
    7.Kategori (Kuzey-Açık Kale): 1,092
    Toplam : 8,539
    Bursaspor Passolig Kart Sayısı: 46,043
    • adalet mah.  
    18 Ağustos 2015 | 10:34
    Stadda küfür etmeyelim.
    Küfür acizlik ve zayıflıktır.
    Biz bu takımı şampiyon yaptık.
    Rakiplerimize saygı duyalım.onları selamlayalım.
    Bu bize saygı olarak geri dönecektir.
    Meydanı istanbula bırakmayalım.
    Buyılda staddayız kombinemizi aldık.
    • Caneration  
    18 Ağustos 2015 | 09:55
    Şu anda yaşı 15-20 arasında olanları anlarım aslında.İyi kötü futbolu takip etmeye başladıkları yaşlara şampiyonluk denk geldi ve hep ona göre kıstas biçiyorlar, ama yaşı 30 ve üzeri olanların o günleri unutmuş olmalarını hiç anlamıyorum.Küme düşmemizin bir öncesi evvel de kümede kalmayı son haftada kurtardığımızı,oyuncularımızın kümede kalmayı gözyaşları içinde kutladıklarını falan hep unuttuk.Tabi ki kötü dereceleri kendimize kıstas almayacağız, ama o günleri de unutmamamız gerekli.O gün tribünleri dolduran taraftarlar sezonun 10. veya 14. bitirilmiş olmasına bakmadan yine tribünlere koşuyordu.Bursaspor Cehennemi deniyordu.Öyle veya böyle Bursa'ya gelen takımlar takımdan olmasa bile taraftar baskısından korkuyordu.Milli takımın en kritik maçları (Almanya-Hollanda gibi) Bursa Atatürk Stadı'nda oynanıyordu.Hep Bursa taraftarının baskın tavrından dolayı ve şimdi hayalimizde olmayan Milli zaferleri hep Bursa'da yaşadık.Bu taraftarın önünde.Şimdi bir nesil değişti ve tribüne gitmemek ve milletin gitmemesini sağlamak için binbir takla atan tipler de (bu yıl Texas'ın tribünde olacağını açıklamasına rağmen) türedi. Şehrimizin en büyük markasını desteklemek için yılda 250 TL çok olmasa gerek.
    • Unitimsah Konya  
    18 Ağustos 2015 | 09:07
    bu adam gelsin formasını alırız uçarız kaçarız arkadaşlarımızı storelara bekliyoruz
    • Bağlarbaşı teksa  
    18 Ağustos 2015 | 01:50
    -10
    Varsa Recep hiç gerek yok kombine falan. Önce bu yalancı gidecek sonra o stad dolacak. Bu arada eksi atacaklar emin olun hepinizden daha çok Bursasporluyum ben...
    • mustafae  
    18 Ağustos 2015 | 00:56
    Hainlere inat kombine. Büyüklüğümüzü gösterelim renkdaşlar.
    • Ertuğrul  
    18 Ağustos 2015 | 00:50
    De Suster yalan oldu galiba yerine Kweuke yi getirseler keşke.
    Fernandao gibi yapılı ve cok hızlı
    kadro dışı kaldı sanırım yoklamak lazım
    • ismet  
    18 Ağustos 2015 | 00:45
    Yonetim uyuma stand ac kent meydani heykel osmangazi yildirim nilufer ve diger ilceler kombineye ilgi var mac gunu stadyum onu Bursaspor icin kombine haydi Bursa
    • romelu teksas  
    18 Ağustos 2015 | 00:21
    arkadaslar allah rizasi icin kombine alin vardiyali calisiom cunrtesi calisiom ben gitmesem baskasini gondwririm diye gidip kombinemi aldim. Yanliz birakmayin renkdaslae bizi bu bizim buyukligumuzi gosterecegimiz en onemli yilimiz Bursa burada dimdik ayakta icindeki hainleri temizleyip mesajini verelim . Bu bizim icin firsat oldu herkes helal olsun demeli arkdaslae
    • Gazi Üni  
    18 Ağustos 2015 | 00:12
    @faruk kardeşim aradan asırlarda geçse küme düştüğümüz gerçeğini değiştirmez.

    ''Geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez'' demiş Mustafa Kemal Atatürk.
    • ali kacar  
    17 Ağustos 2015 | 23:52
    fiyatlar niye açıklanmıyor ? kime ne kadar verdiklerini taraftarın bilmesi gerekmez mi ?
    • kombine  
    17 Ağustos 2015 | 22:57
    13
    beyler kombinede artış var yüklenin!!!
    • faruk  
    17 Ağustos 2015 | 22:55
    @gaziüni dün dedğin 10 sene oldu, araya şampiyonluk girdi, nesiller değişti, insanlar değişti
    • Gazi Üni  
    17 Ağustos 2015 | 22:38
    15
    Hey gidi Büyük Bursaspor taraftarı (!) ne hallere düşmüşmüşsün.
    Millet topçuya göre kombine alıyor hadi o'nu geçtim birde burada millete alın diye yalvalıyor...

    Ulan daha düne kadar 2. ligde top oynadıgımız dönemde stad full çekiyordu...
    İşin vahim tarafıda şu anki durumumuzdan daha da kötüydük...
    Şampiyonluk bize göre değilmiş beyler artık bunu kabullenmemiz lazım...
    • serdar gündüz  
    17 Ağustos 2015 | 22:38
    Sitelerde atıp tutan birde utanmadan 250 liralık kombinede indirim olurmu diyen beleşçilere sözüm bu parayı çok buluyorsanız maça hiç gelmeyin ayıp yazıklar olsun büyük diye geçinen bu taraftara daha ne bekliyorsunuz beleş bitti artık deplasmana giderken beleş otobüs devri kapandı zaten 250 lirayı çok görenler gelmesin böyle taraftar zarar getirir birde yemyeşil şimşeklerden sonra küfür edenler bu kulübe katkınız yok zararınız olmasın
    • Eewe  
    17 Ağustos 2015 | 22:16
    Hainlere inat kombine al#
    • faruk  
    17 Ağustos 2015 | 21:59
    adamın ana mevkisi sol açık diye sağda hiç oynatılmaz düşüncesinden vazgeçseniz, videolarında birçok pozisyonda sağ kanatta dikkat ederseniz. kanatlar maç içinde yerde değiştirir duruma göre, stoch soldan, cucak ise sağdan içeri girip uzak mesafeli şutlar atmayı seven poyuncular, bazende stock sağa, cucak sola geçer. bunlar volkan tarzı çizgiye paralel giden oyuncu değil, hatta volkanın bile fenere attığı golü hatırlarsanız sol kanattan içeri girip ters köşeye bırakmıştı.
    • HASAN  
    17 Ağustos 2015 | 21:38
    BUGUN TIMSAH ARENAYA GITTIK MUHTESEM OTESI STADI GORDUK EVET CALISMALAR TUM HIZIYLA SURUYOR HER YERDE CALISMA VAR AMA BENIM TESBITIM ESES MACINI ORADA OYNARIZ TAM BITMEMIS OLUR AMA YINEDE OYNAANIR
    DAHA SONRA GIDIP KOMBINEMIZI ALDIK
    EVE GELDIK ACTIK LAPTOPU MERAK YA BASLADIK KOMBINELERI SAYMAYA
    ILGI ALANINA GIRENLER ICIN KOMBINE SAYILARI SOYLE

    VIP 256
    KAPALI 1152
    MARATONALT 2773
    MARATONUST 1771
    GUNEY KALE 2167
    KUZEY KALE 1122

    TOPLAM 9241 ADET SAAT 5 GIBI KOMBINEMIZI ALDIK OSIRADA
    KOMBINE YOGUNLUGU VARDI INSALLAH BOYLE DEVAM EDERSE 2 KATLARIZ
    • doktor recep  
    17 Ağustos 2015 | 21:37
    KOMBINE YUKLENNN

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR