KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Armayı Sırtla" projesi devam ediyor

08 Ekim 2015 | 17:03

4 yorum

7375 okunma

“Armayı Sırtla” projesi kapsamında Bursa’mızın Dağ İlçelerinde eğitim gören öğrencilere dağıtılmak üzere taraftarlarımızın ve sivil toplum kuruluşlarının satın aldığı Bursaspor çantası ve kırtasiye ürünleri dağıtılmaya devam ediyor.

Kulübümüzün, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği "Armayı Sırtla" adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında taraftarlarımızın ve sivil toplum kuruluşlarının Bursa'mızın Dağ İlçelerinde eğitim gören öğrencilere dağıtılmak üzere satın aldığı Bursaspor çantası ve kırtasiye ürünleri dağıtılmaya devam ediyor.

Bursa'mızın Orhaneli ilçesinde bulunan Fevzipaşa İlköğretim Okulu'na Bursastore'lardan sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Eraslan, Orhaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tayır ve yetkilileri ile birlikte dağıtım gerçekleştirildi.

Çantaların dağıtımının ardından açıklamalarda bulunan Bursastore'lardan sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Eraslan; "Armayı Sırtla kampanyası kapsamında bugün itibari ile 2631 adete ulaştık. Dağıtım için öngörülen ilçelerimizden biri Orhaneli idi. Burada ilköğretim yaşındaki öğrenci sayısı 530, bugün bulunduğumuz Fevzipaşa İlköğretim okulumuzda 235 öğrencimiz var bugün onlara dağıttık. İlçe Milli Eğitim Müdürümüze kalanını teslim ettik ve diğer okullara dağıtımını sağlayacak. Harmancık, Büyükorhan, Keles ilçelerimize de dağıtım başladı. Kampanyamıza destek arttıkça diğer ilçelerimiz ve şehir merkezimize doğru devam edecek projemiz. Kampanyaya vermiş oldukları destekten dolayı başta Sayın Valimiz olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İlçe Belediye Başkanlarımıza, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Burada amacımız çocuklarımıza Bursasporluluk bilincini aşılamak" dedi.

Bu tür kampanyaların büyüyerek artmasının gerektiğini belirten Orhaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tayır sözlerini şöyle sürdürdü; "Bizim yöremizdeki öğrencilerimizin maddi durumları belli. Büyükşehir'e göre maddi durumları yetersiz öğrenciler. O nedenle bu kampanyanın iki ayrı özelliği var. Bunlardan birincisi maddi yönden velilere ve öğrencilere destek oluyor, bazı ihtiyaçları gideriliyor. İkincisi ise daha küçük yaşta Bursaspor ile tanışmış oluyorlar ve Bursasporlu bilinci ile yetişmiş oluyorlar. Bu kampanyada emeği geçen başta kulüp Başkanımız Recep Bölükbaşına, Yönetim Kurulu Üyelerinize, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum. Bu tür kampanyaların büyüyerek artmasına ve çeşitlenmesini temenni ediyoruz."

Fevzipaşa İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Taşdemir ise; "Öncelikle Bursaspor Yönetim Kurulu adına buraya gelen Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Eraslan'a okulumuza hoş geldiniz demek istiyorum. Armayı Sırtla projesi öğrencilerimizin yararına bir proje. Aynı zamanda öğrencilerimizin Bursaspor'u daha iyi tanıma fırsatı sunacak bir proje. Öğrencilerimizin gelecekte daha fazla spora yöneleceklerine katkısı olacağına inanıyorum. Bursaspor Yönetimine ve kampanyaya katılan Bursaspor camiasına teşekkür ediyorum" dedi.

Çanta ve kırtasiye malzemelerini teslim alan minik öğrenciler, 2015-2016 eğitim-öğretim sezonunda okullarına artık Bursaspor çantaları ile gidecekler.

12 Ekim 2015 tarihine kadar sürecek olan kampanyamıza destek olmak istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayarak işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

KAMPANYAYA KATILMAK İÇİN İÇİN TIKLAYINIZ

 Bursaspor.org.tr

    • Mustafa D.  
    09 Ekim 2015 | 08:50
    pasoligi bahane edip maçlara gelmeyen arkadaşları böyle projelere destek verirken görmek isteriz orhanelide görev yapan biri olarak söylüyorum çocuklarımızın bu malzemelere gerçekten ihtiyacı var destek olan herkesten Allah razı olsun büyük kulüp böyle olunur
    • eto  
    08 Ekim 2015 | 22:06
    10
    Bir Bursali ve orhanelili olarak bu cocuklari mutlu edenlere sevinclerine ortak olanlara tesekkurler ben koyu bir Bursasporluyum insallah bu cocuklari bir ara maclara davet eder getirir yonetim Bursaspor sevgisini gorurler ogrenirler
    • hasan  
    08 Ekim 2015 | 18:28
    evet
    basindanberi takip ediyorum projeyi ortaya atan Bursa egitimciler hareketine tesekkur ediyorum
    ayrica
    kampanyya destek olan
    beledye baskanlarimiza
    adam gibi adamlara
    basta serdar olmak uzere futbolcularimiza
    bu sehirde kazandikllari icin her zaman takimin yaninda olan isadamlarina
    bu cocuklari sevindirdikleri icin tesekkur ediyo
    veekliyorum
    kimki bu sehirde kazanip ist.asigi ise
    rabbim bu sehirden kazanip bi seklde onlaraaktaranlardan cikarsin
    guleiniz varsa gulmein benim aim hep tutar
    • ınegollu osman  
    08 Ekim 2015 | 17:47
    recep altepe kampanyaya katılmamıs bıde tesekkur edıyorlar Bursanın zengın beledıyelerı katılmassa sandıktada guven alamazlar benden soylemesı cocuklarımıza destek olmazlarsa kıme destek olacaklar

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR