KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Antalya kampı başladı

08 Ocak 2014 | 14:42

5 yorum

6080 okunma

A Takımımız, Antalya kampının ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

DAUM TOPLANTIYA GİTTİ

Bursaspor teknik direktörü Christoph Daum Antalya'da düzenlenen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in yönettiği sezon planlama toplantısına katılırken, antrenman yardımcı antrenör Rudi Verkempinck nezaretinde gerçekleştirildi.

YENİLER KATILDI

Yeni transferler Fernandao, Ethem ve Oğuzhan ilk kez yeşil beyazlı ekiple katıldığı antrenman kondisyon çalışmasıyla başladı. Yeşil beyazlılar daha sonra kontrol pas ve yarı sahada çift kale çalışma yaptı. Yardımcı antrenör Rudi Verkempinck'in antrenmanda Fernandao ile özel ilgilenmesi dikkat çekti.

OZAN İPEK TAKIMLA ÇALIŞTI

Bursaspor'da sezon başı kampında sağ diz ön çapraz bağları kopan ameliyatının ardından bir süredir tedavisine devam edilen Ozan İpek Antalya kampına takımla birlikte yaptığı çalışmayla başladı. Ozan İpek idmanın ikinci bölümünde ise pilot takım Yeşil Bursa'dan gelen genç oyuncular Semih Durmuş, Fatih Çakır, Metehan Bayrakçı birlikte yardımcı antrenör Faruk Korkmaz ve fizyoterapistler eşliğinde ayrı bir çalışma gerçekleştirdi.

BARIŞ GÜÇLÜ VE MURAT KUŞ İZLEDİ

Bursaspor'un sabah saatlerindeki idmanını Sportif Koordinatör Barış Güçlü ve teknik direktör Christoph Daum'un Türkiye'ye gelmesinde önemli rol oynayan eski yardımcısı Murat Kuş izledi.

 

    • oguz  
    09 Ocak 2014 | 08:58
    -1
    sestak fernandaodan daha iyi boş adam fernandao bizde bişey yapmaz beslicek adam yok
    • mususi  
    08 Ocak 2014 | 23:30
    ilk 3 mactan sonra Sestak ilk 11 baslar, hic suphem yok. Fernandao'nun youtube videosu bile heyecan yaratmiyor, ortalama oyun kalitesi vasatin altindadir yuksek ihtimal.
    • partizan  
    08 Ocak 2014 | 19:12
    valla transferler iyimi kötümü canlıyı seyredince göreceğiz..rakibimiz beşiktaş ronaldinho peşindeyken,antalya amrabatı,ajaxlı eyongu,girayı,rize motomboyu,engin baytarı,trabzon cardozoyu kurcalarken,bizim büyük kaşifler benim genç oyuncularım hazırkıta beklerken 2.sınıf topçularından peşine düşüp 3 .sınıf ülkelerden transfer yapıp büyük iş başarmışlar gibi poz veriyorlarsa..hala bu takımda direk iş yapabilecek,adını duyup ta heyecanlanacağımız bir transfer yoksa..bu takıma şampiyonluk yaşatmış batallam iki tane gübreye kurban edilmişse..bu yönetim 2.yarıyı zor görür..gidişatları çok feci olur benden söylemesi..bu taraftar nunezleri,leandroları,steinertleri,arıları,kaldırımları unutmadı! yönetim 3 şubata kadar gerekeni yapmazsa bu taraftar yapacak!
    • cem doğan  
    08 Ocak 2014 | 18:24
    transferler bana yetersiz geliyor takii yabancı bir orta saha gelene kadar adam akıllı olacak ama , bizde çift santrafor oynayabiliriz,zaten ligin en az gol atan takımlarından biriyiz.bu gelecek olan yeni ortasaha bizi ya sıralamada üste cıkarıcak yada kötü sonuclar alıcaz o yuzden duzgun ve akıllıca bı transfer yapılmalı ama bizim yönetim bunu yaparmı bilemem
    • AHMET_1682  
    08 Ocak 2014 | 15:00
    18
    HAYIRLI OLSUN...

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR