KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Ankara DSİ 63 - 68 Bursasporumuz

05 Ocak 2019 | 18:22

0 yorum

7639 okunma

Türkiye Basketbol Ligi'nin 13. Haftasında deplasmanda Ankara DSİ ile karşılaşan Bursaspor Basketbol sahadan 68-63 galip ayrıldı. Takımımız bu sonuçla 13 hafta sonunda 11. Galibiyetini almayı başardı.

Potanın Timsahları karşılaşmaya Recep,Karlo,Mehmet,Can,Dejan beşi ile başladı.Karşılaşmanın da ilk sayıları Dejan'dan geldi.Ardından Karlo ve Dejan ile hücumda sayılar üreten takımımız savunmada hatalar yapınca ilk çeyreği 20-18 ev sahibi ekip önde tamamladı.

Takımımız ikinci çeyreğe Ali Işık'ın üç sayılık basketi ile başladı. Hem hücum hem de savunmada ilk çeyreğe göre daha iyi bir performans ortaya koyan Arda Vekiloğlu'nun öğrencileri Ali Işık ve Mehmet Özdoğan'ın etkili oyunlarıyla soyunma odasına 26-35 üstün girdi.

Maçın üçüncü çeyreğinde savunma disiplininden kopmayan takımımız Dejan ile pota altından etkili olmaya devam etti. Gökhan Aydın ve Mehmet Özdoğan'dan da katkı alan takımımız son çeyreğe 45-50 önde girdi.

Karşılaşmanın son çeyreği nefes kesti. Maçın bitimine 1 dakika kala skor 61-61 iken serbest atış çizgisine gelen Can Özcan'ın sayılarıyla takımımız son dakikaya 2 sayılık avantaj ile girdi.Ardından Weaver ile denge sağlayan ev sahibine cevabı 3 sayılık basketiyle Can Özcan verdi takımımız son 16 saniyeye 3 sayı avantaj ile girdi. Ardından maç savunmasında da hata yapmayan Potanın Timsahları sahadan 63-68 galip ayrıldı ve 11. Galibiyetini aldı.

Bursaspor Basketbol ligin 14. Haftasında 12 Ocak Cumartesi günü evinde Karesispor'u ağırlayacak, karşılaşma saat 18.00'de başlayacak.

 Bursaspor.org.tr


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR