KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Anadolu Üniversitesi 0 - 3 Bursaspor

18 Ekim 2015 | 16:40

0 yorum

7620 okunma

Filenin Timsahları, önümüzdeki hafta başlayacak olan 2015-2016 sezonu hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Tecrübeli antrenörümüz Emin İmen nezaretinde hazırlıklarını sürdüren bayan voleybol takımımız 3.lig ekiplerinden Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile deplasmanda hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Mücadeleyi Amatör Şubelerden Sorumlu Yöneticimiz Halil Özyürek, Bursastore'lardan Sorumlu Yöneticimiz Ahmet Eraslan ile Genel Müdür Yardımcımız Erhan Başoğlu da takip etti.

Karşılaşmaya İrem, Bahar, Yasemin, Dilek Bataray, Sevde, Dilek Erken (L: Sedef Sazlıdere) ile başlayan takımımız, Dilek Bataray'ın file üstü hakimiyetiyle oyuna ağırlığını koydu. 18 dakika süren seti takımımız 25-16 kazandı.

Mücadelenin ikinci seti karşılıklı sayılar ile başladı. Setin ikinci bölümünde Sevde'nin etkili servisleri ile takımımız skorda üstünlüğü yakaladı ve rakibine sayı şansı tanımadı. 19 dakika süren ikinci seti de takımımız 25-13 kazandı.

Karşılaşmanın son seti çekişmeli geçti. Her iki takımda karşılıklı sayılar ile setin son bölümüne başa baş girdiler. Son bölümde rakibine oranla az hata yapan Filenin Timsahları, 20 dakika süren seti 25-19 maçı da 3-0 kazanmasını bildi.

Bu sezon 3.Lig 3.grupta yer alan takımımız sezonun ilk maçını 25 Ekim 2015 Pazar günü Ankara Karşıyaka Kulübü ile deplasmanda oynayacak. Saat 15:00'da başlayacak olan mücadele Beştepe Spor Salonu'nda oynanacak.

 Bursaspor.org.tr


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR