KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Ali Ay'dan transfer açıklaması

05 Ağustos 2016 | 09:55

34 yorum

14487 okunma

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, borçların yapılandırılmasıyla uğraştıklarını, Dzsudzsak ve Necid'in satışıyla birlikte TFF'den de gelecek parayla günü yakalayabileceklerini belirterek, Timsah Arena'nın da isim hakkının önemine değindi. Başkan Ay, "Timsah Arena'nın isim hakkı ile ilgili 35 milyon Euro'luk bir beklentimiz var. Ancak bunu sadece biz yapamayız. Büyüklerimizin de devreye girmesini bekliyoruz. Böyle bir durumda düzlüğe çıkabiliriz" dedi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Bursa Hakimiyet'e önemli açıklamalar yaptı. Yeşil Beyazlı kulübün düzlüğe çıkması için büyük uğraş verdiklerini belirten Ay, transfer gelişmeleri ile ilgili de bilgi verdi. Başkan Ali Ay, "Olcan Adın ile ilgili Galatasaray Kulübü'ne teklif sunduk. Bu rakam 700 bin Euro'nun üstünde değil. Beklemeye geçtik. Emre sakatlanmasaydı böyle bir transfere gereksinim duymazdık. Olcan olmazsa alternatif isimlere yöneleceğiz" ifadelerini kullandı.

BU DURUM BİZİ AŞAR

Vergi borcu konusunda dev bir adım atan ve büyük bir çoğunluğu silinen Bursaspor'da artık gözler Timsah Arena'nın isim hakkına çevrildi. Bu konuyla ilgili konuşan Başkan Ali Ay, "İsim hakkı konusunda beklentimiz büyük. 35 milyon Euro'luk bir gelir kapısı. Ancak bizim yapabileceklerimiz kısıtlı. Burada büyüklerimizin devreye girmesi gerekiyor. Bu durumun gerçekleşmesi halinde kulüp de maddi anlamda düzlüğe çıkar. Böyle bir anlaşmayı Bursa içinde yapamazsınız." dedi.

GÜNÜ YAKALAYACAĞIZ

Bursaspor Kulübü'nün maddi anlamda zorluklar yaşadığının altını çizen Başkan Ali Ay, "Bu ay 2,5 milyon Euro ödememiz var. Elimizden geleni yapıyoruz. Bankalar hariç günü yakalamaya çalışıyoruz. Dzsudzsak ve Necid'i satmamız halinde, TFF'den de gelecek parayla günü yakalayacağız" şeklinde konuştu.

BORÇSUZ BIRAKACAĞIM

​Bursaspor Başkanı Ali Ay, mali konularda kulübü en iyi seviyeye getirdikten sonra koltuğu devredeceğini belirterek, "Ben borçlu bir Bursaspor bırakmam. Kimse gerçekleri görmek istemiyor. Bu ay 2,5 milyon Euro ödememiz var. Torunlarımıza düzgün bir şekilde borçsuz bir Bursaspor bırakacağım. Batmış bir Bursaspor bırakmayacağım" dedi.

DZSUDZSAK ANTRENMANA ÇIKMADI

Bursaspor'un Macar futbolcusu Balazs Dzsudzsak, dünkü antrenmana çıkmadı. Bu gelişme sonrası Dzsudzsak transferinin cuma (bugün) ya da pazartesi günü biteceğini yineleyen Ali Ay, şunları söyledi:
"Dzsudzsak yüzde 90 bitti diyebiliriz. Fiyat konusunda da istediğimiz rakamlara yaklaştık. Ancak hem gideceği kulübü hem de fiyat konusunda bir şey söyleyemem. Necid için beklemedeyiz. Menajerler yoğun şekilde ilgileniyor bu konuyla. Bekir Yılmaz'la bedelsiz şekilde yollarımızı ayırdık. Alacağından feragat etti. Traore bildiğiniz gibi. Umarım bir an önce yollarımızı ayırırız."

Transfer görüşmesi için menajerleriyle birlikte olduğu öğrenilen Dzsudzsak'ın Hertha Berlin ve Al Wahda'ya yakın olduğu belirtildi.

 Hakimiyet Gazetesi

    • vertblan  
    07 Ağustos 2016 | 00:45
    -2
    ya arkadas Baskanin saclari beyazdi simdi ben beyaz olmus
    bundan hic bahseden yok herkez bi kosesinden tutmus salliyor
    bu nedir ya sabir tasi olsa catlar insan yapmayin yapmayin yazikdir
    • greenpearl  
    06 Ağustos 2016 | 22:05
    Borcu sıfırlıyorsun ama takımı da sıfırlıyorsun başkan. Bu takım küme düşmeye aday ve öyle olursa yaptığın hiçbirşeyi kıymeti kalmaz fabrika değil spor klübü yönettiğini hatırla artık.
    • 9 köyden kovulan  
    06 Ağustos 2016 | 19:07
    Defansı sağlam tutmamız lazım başkan, çok klite 2 tane adam lazımm. Gol nasılsa atılır ama önce yememek lazım
    • ağlama  
    06 Ağustos 2016 | 12:29
    -4
    Bu takım ligin ilk2 haftası 0 çeker aliay istifa
    • mususi  
    06 Ağustos 2016 | 12:01
    Para para diyorsunuz ama Bolukbasi davasinda gelisme var mi? O donem kulubu zarara ugratan menajerlerle tekrar calisiyorsunuz. Samimi degilsiniz. Hukumete yakin durarak dolayli yollardan borc kapatmaya calisiyorsunuz. On defa Ankara' ya gittiniz. Futbol bilginiz yuzeysel.

    PTT ayarindaki topculara 500 er bin Euroluk sozlesmeler yaptirip mali rahatlik saglanmaz. Bunu bilmeyen adamlar kulup yonetiyor.
    • Kaymakoba  
    06 Ağustos 2016 | 09:58
    Bizim kavrayamadığımız olay şu bence gerek stadın durumu gerek kadro yapısı gerek pasolig denen illet hepsi kombine almamaya bir sebep olabilir almayanlara bişey de diyemem ama diğer takımlsr rakipler seni bos tribunler önünde görecek ve kimse senin bu sorunların olduğunu bilmeyecek tv den görünen koca stadda bi kac serpiştrlmiş insan ben Bursasporlu olarak yediremm ama hosuna giden varsa buyursun almasın eyvallah # kombine al kombine #
    • vertblan  
    05 Ağustos 2016 | 21:54
    ALI BASKAN hani hesap sorulacakdi genemi yapanin yapdigi yanina kar kalacak ne oldu genemi gargaya geldik ben bunu merak ediyorum?
    MASALLAH BIZIM TARAFDARADA HIC BUNDAN BAHSEDEN YOK
    • rafet  
    05 Ağustos 2016 | 21:27
    haydi bakalım cucak gitmiş araplara!necid 800 bine oynamasına rağmen gönderilecek.tanıdık gelmedi mi recep bölükbaşı da yapmadı sayın balık hafızalılar.yerine iyisini koymadan iskeleti oluşturan iki klas adamı satmak hem de bu sene uyum sorunu yaşamazlardı.cucak batalla ve bilal ile bir şeyler yapardı daha da yüksek fiyata okutulurdu.hele necidin gitmesi forvet sinan bakışa emanet.kayseri gibi biz de düşeriz sayesinde.eeee futboldan anlamayan başkan ve sözde hoca ile şakşaklar eşliğinde gidiyoruz pttye.ligde kalmaz bu takım.diğer takımlara bakın.çatır çatır adamlar aldılar.lig başlasın göreceğiz.sane kim ptt liginde almazlar.furkan kim?belu gibi adam bulamazsan aklını alırlar.sen elindeki şamili gönder necidi cucakı göndereceğine tabii ne para ediyor ne talibi var!hala eksi basarak tatmin olan idraksizler felakete az kaldı.
    • Casanova  
    05 Ağustos 2016 | 20:25
    Yaff bu stadin kafası ne olacak bilen var mı ayrıca o sineklerin yarışı acık yeşil bazı yerler kopmuş koyu yeşil yama yapınmışlar.. Lan lan laaa aan.. He bi de formalar yarın satışta. Ne akacağını gören bilen duyan var mı?
    • Zafer Sevim  
    05 Ağustos 2016 | 20:24
    Hayırlı olsun Balazs satıldı.3.5 milyon € Arap takımına.
    • crash1606  
    05 Ağustos 2016 | 20:06
    Elestiriye tahammul edemeyen bir topluluguz. Bugun Bursasporda kongre olsa yine ali ayi desteklerim. Ama onu desteklemem demek yanlis yaptiklarini gormemezlikten gelmek demek degildir.
    Baskanin cirpinislarini mucadelesini cebinden kattiklarini buradaki herkes goruyor zaten. Ama transfer politikasi tamamen yanlis.

    Hala borcun futbolcu satarak bitecegini zannedenler var. Kalici gelir ve sportif basari olmadan borc bitmez. Yapilan transferlerin yuzde 80 nini seneye uste para vererek gondermeye calisacagiz. Bu adamlari alacagimiza ayni maliyette 5 saglam adam alsaydik bu sene cok farkli olurdu. Biz elestiri yapinca su da dusunulmesin. Bu yakim basarisiz olurdu biz hakli cikariz dusuncesinde degiliz. Insallah basarilj olurda biz yaniliriz.

    Birde artik su yok kombine al yok forma al diyenler yeter. Alan alir almayan almaz. Herkes koyabildigi kadar katkisini koysun. Reklamin luzumu yok.
    • bursabursa  
    05 Ağustos 2016 | 20:02
    Renkdaslar; biz amatör -yani para için takım tutmayan -taraftariz ama takımımızın formasını giyenler profesyonel. Yani para için oynuyor, paralarını almazlarsa oynamiyorlar. Başkan bunun için maddi durumu düzeltmeye çalışıyor. Eğer birilerinin yakasına yapışacak isek bunlar rahmetli başkanın sıfır borcla bıraktığı kulübü bu hale getirenleri seçen ve kulubumuzu teslim edenler olmalı, tabii Ali başkan sorumlulugu büyüklere yüklerken kulüp başkanı seçimlerine yaptıkları etkiyi de hesaba katıyor eminim
    • BayBursaspor  
    05 Ağustos 2016 | 19:40
    15
    Klübe icra gelince sportif başarı derdiniz.. Sizin yaptığınız nankörlüktür. Ben Bursaspor için bu denli maddi manevi uğraşan İbrahim yazıcı haricinde kimseyi hatırlamıyorum. 11.Sırada bitirelim bu seneyi ama borcları kapatalım..Taraftar 10 maç kazandırayım stada gidip dese bu takım düzlüğe çıkacak ama nerde bizde o taraftar.. Sağda solda Türkiyenin en iyisiyiz dersiniz anca internetten ;) (Kombine,Şal aldım ve formanın çıkmasını bekliyorum benden bu kadar)
    • Harbici  
    05 Ağustos 2016 | 19:33
    adam gibi futbolcu al bak lig başlıyo lafı uzatma
    • Yeşil79  
    05 Ağustos 2016 | 19:08
    Düşük maliyetle transfer yapmakla büyük başkan olunmuyo ali ay önemli olan ligde iyi sonuçlar almak lige kötü başlangıç yaparsak kıvırma ondan sonra
    • ms  
    05 Ağustos 2016 | 18:23
    yeni stad, eski stad YERİNİN çaktırmadan aforoz edilmesinden başka bir çalışma değildir...hangi mantık ile bu koca SANAYİ şehrinin hayallerini ve umutlarını ve vizyonunu, bir TİMSAHIN kuyruğuna..YANLIŞ OLMASIN, KAFASINA BAĞLADINIZ..İŞTE DÜŞÜNMEDEN yapılan..ben yaptım oldu mantığının sonucudur bu gün geldiğimiz durum..NE olurdu ki, STAD eski yerine modernize edilse idi...ne olurdu..işte bütün mesele..kim kazandı kim kaybetti..ama bir gerçek var..kazanan Bursaspor olmadığıdır. sürekli aşağı doğru bir inişimizin kesin kanıtı ortadadır..sürekli vizyon ve karizma kaybımız gün gibi ortadadır..şimdi nasıl dahada KÜÇÜLÜRüzün peşinde olduğumuzdur.. nasıl bir mantıktır,ki bu bir işYERİ olsa KÜÇÜLEREK Rakipleri ile nasıl mücadele edecek olmasıdır...küçük her zaman büyüklere yem olmuştur. SAYIN BAŞKANIM.
    • Pompaci  
    05 Ağustos 2016 | 18:18
    11
    Şu Altepenin eline ayagina bulastirdigi bizi elaleme rezil edip sivadigi stada kim sponsor olur merak ediyorum.Cok atip tutuyordu yok dunyanin en heyecan verici 20 stadi arasindaymis nooldu? Altepeyi goren duyan var mi?
    • basri  
    05 Ağustos 2016 | 16:47
    -5
    sevgili poliyannalar ve de yalaklık okulundan mezun olup eksi basanlar arşivlere bakın arşivlere bakın ki kaç paralık yorum yaptığınız ortaya çıksın artı alıp boşa çıkan görüşlerinizle Bursasporun geldiği noktada beceriksiz yönetimler kadar sizin de payınız var.aynı gün içerisinde önce övüyor adam sonra yenilince eleştiriyor.ortadoğulu ikiyüzlülüğü.eeee arap yalayıcılığı ile toplumun mayası bozuldu bir kere!beyninizi kullanın acımaz.gerçekleri çıkarınıza geldiği gibi yorumlamayın bir gün size de lazım olur o zaman gözünüzün yaşına bakmazlar.neyse hayırlı şamiller bol göbekli olcanlar.bölükbaşının itliğini yapanlar bugün nasıl havlamıyorsa ali ay için de aynısı olacak bekleyin ve görün en çok koruyanlar en çok eleştirecek!
    • MK  
    05 Ağustos 2016 | 16:22
    Solbek yedeği Emre sakatlanıyor.Tırım tırım onun yerine adam arayıp yıllık 700 bin Euro vermeyi göze alıyoruz.Stoperin,8 numarananın,sağ kanadın aslı yok.Onların yerine adam bakmıyoruz.Harbiden müthiş planlama !
    • demir16  
    05 Ağustos 2016 | 15:44
    -4
    sags nickli kardeşim kim bilir yönetimden ne kadar para aldın ne akdar çorba içtin şimdiye dek ki onların korumalığını yapıyorsun. Ömrümde bu kadar yalakalık görmedim.Ulan görünen köy kılavuz istemez takımın performansı içler acısı hazırlık maçlarında bilerek amatör takımlarla maç yapıldı eksiklikler görülmesin diye. Mali tabloyu düzelticem diye piyasada ne kadar emekli, göbekli vasat oyuncu varsa hepsi takıma alındı. Bursaspor taraftarı için aslında ssadece bizim için değil tüm takımların taraftarları için sportif başarı önemlidir. Taraftar mali yapıyla borçlarla ilgilenmez bre cahil.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR