KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Adnan Örnek'in isteği oldu

13 Temmuz 2015 | 09:44

21 yorum

16347 okunma

3 yıllık mukavele isteyen Adnan Örnek'e 1 artı 2 yıl teklif edilince Örnek çark etti. Konu daha sonra tatlıya bağlandı.

Bursaspor scout ekibinin yanı sıra Altyapının başına getirilen Adnan Örnek, yönetimin sözleşme süresi ile ilgili aldığı karar nedeniyle gel gitler yaşadı. A Milli Takım izleme komitesindeki görevini bırakarak Bursaspor Altyapı Koordinatörlüğü için kolları sıvayan Örnek, yaşanan beklenmedik gelişme karşısında şok oldu.

Sorun çözüldü

Yeşil beyazlı yönetim daha önce 3 yıllık sözleşme teklif ettiği Adnan Örnek'e bu kez 1 artı 2 yıllık teklifte bulundu. Adnan Örnek bu teklifi kabul etmeyerek apar topar İstanbul'a döndü. Başkan Recep Bölükbaşı, yaşanan bu gelişmenin ardından kurmayları ile sıcağı sıcağına yaptığı toplantının ardından 3 yıllık sözleşmede mutabakata varıldı. Alınan bu karar Adnan Örnek'e de iletilmesiyle ortamın yumuşadığı öğrenildi.

 Olay Gazetesi

    • ercan demir  
    14 Temmuz 2015 | 09:47
    Adnan efendi birak kapris yapmayi akademi ligleri basliyor sen 13-14-15-16 takimlarin rezil durumda inanmiyorsan gecen seneki durumlarina bak transfer lazim alt yapiya hala neyi bekliyorsun hocalari bile belli değil altyapinin bedelsiz kimse futbolcu vermiyor Bursaspora artık farkindamisin adnan efendi
    • yalçın  
    14 Temmuz 2015 | 00:46
    Bu sene iyi olucak herşey
    • ENDÜSTRYL TRİBÜN  
    13 Temmuz 2015 | 20:05
    martaval okumayın...
    • Meditasyon  
    13 Temmuz 2015 | 19:10
    Adam on kere çark etti milli takım birakilirmi ya vardır bir film Bursaspora kimi getirmiş kimi çıkarmış bırakın Allah aşkına ya adnan örnek kulis ten başka bişey deil Bursalı deil yabancı getirip yanına Bursalı verin kardesim
    • Alper madem mdny  
    13 Temmuz 2015 | 19:09
    Adnan hoca altyapidayken çıkan gençler. Serdar aziz serdar kurtuluş serkan kurtuluş volkan Şen sercan yıldırım eren Albayrak muhammet demir adını sayamadığım bir çok genç ayrıca 2010 yılına kadar Bursaspor da görev yapıyordu
    • mususi  
    13 Temmuz 2015 | 18:09
    yani diyorsunuz ki Adnan Ornek zamaninda altyapi makina gibi calisiyordu, A milli takim oyunculari yetistiriyor, bu gencleri yurtdisinda onemli kuluplere satiyorduk.

    Adnan Ornek altyapida iken vasat bir goruntu vardi, zaten o donemden bu gune kadar hicbir ciddi sorumluluk almamasi da cabasi. Bursaspor seviye atladi siz hala 90'li yillarin kafasini yasiyorsunuz. O donemlerde umit milli olanlara bile soyunma odalarinda odul olarak antrenorluk diplomasi veriliyordu.

    TFF'de herhangi bir pozisyonda calisiyor olmak su donemde pozitif degil negatif bir ozellik, mahalle kabadayisi Fatih Terim'lerin tek sorumlu, tupcunun baskan, Vedat Inceefe gibi kasaplarin yardimci antranorluk yaptigi bir bunyenin parcasi olmak olsa olsa kotu bir referans olabilir. Ustelik milli takimlarin son yillarda Enes'lerin jenerasyonu disindaki butun yas gruplarinda basarisizligi da malum.

    Son 7-8 yildir milli takim icin oyuncu izlemek disinda bir faaliyeti olmamis birisini Bursaspor altyapisinda tek sorumlu yapmanin riskine vurgu yaptim sadece, o pozisyona gelecek kisinin Bursa'li olup olmamasi hic de onemli degil ayrica.

    Avrupa'da altyapisiyla unlu kuluplerde koordinator gorevini yurutenlerin CV'sine bir goz atmanizi dilerim.
    • Telekom Mehmet  
    13 Temmuz 2015 | 17:50
    Sevgili Bursasporlular Adnan Örnek i eleştir ,Sedat 3 ü eleştir ,Beyhan ı eleştir lütfen saygı bakın siz biliyormusunuz Adnan Örnek kendi imkanları ile Londra da yabancı dil eğitimi aldığı ve Arsenal da asistan olarak görev aldığını lütfen herkes emeğinin karşılığını alıcak peki onu eleştiren kardeşlerim sizlerin Bursaspor a ne kadar hizmetiniz yada faydanız oldu kaç forman var evinde ,kaç yıldır kombine alıyorsun senin eleştirdiğin Adnan Örnek bu klüb ün genel kurul üyesi heyyyyy ilk önce kendine bak mübarek kadir gecesi günü birşey bilmiyor isen saygı göster burası sosyal medya deyip salllama
    • timsah966  
    13 Temmuz 2015 | 17:30
    mususi sen hakikaten miksersin.Süha gürsoy ve Orhan Güneyden sonra seni tek geçiyorum.Adnan Hem İngiliz MANCESTER UNITED'de, Hem de BARCELONA'da staj yaptı.Yaptıran da kulübün kendisi idi.Milli takıma gitmeden önce de Bursaspor için futbolcu izliyordu.Ancak beğendiği adamlardan bir tanesi Bursa'mıza gelebildi.BAUAZİZİ.Sen bilirmisin kimdir o ?
    • nedim kıllı  
    13 Temmuz 2015 | 17:05
    sorun yeni sorunlar doğurmak için çözüldü.
    • alper maden mdny  
    13 Temmuz 2015 | 16:59
    Bu kadar mı uzaksın Bursaspor dan Mususi ? Adnan Örnek nerdemi çalışmış şu adrese bak incele (http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=219antId=6632) o dönemlerde kimler alt yapıdan Bursasporumuza ve Türk Futboluna kazandırılmış bunlarda kimin imzası varmış bilmiyorsan bi bilene sor Adnan Örnek nerede mi scoutluk yapmış Daha nerede yapsın Yaşadığın ülkenin milli takımında 4 yıldır görev yapıyor hala daha rüştünü tartışıyorsunuz. Adam Bursasporumuzun futbol takımına teknik direktör olarak gelmedi. Altyapı ve scout ekibinin başına geldi. yıllarca zaten alt yapımızda çalıştı milli takımda da scout ekibinin içinde yer alıyor daha ne olsun ne bekliyordunuz anlamadım ki (ayrıca 1 yıllık anlaşmamı olur altyapıyla ilgili... uzun soluklu anlaşma olacak ki uzun çalışma dönemi içinde ne yapabildiğinin farkına varılsın unutulmasın ki kısa ve ve günü kurtarma planları yüzünden Türk Futbolu bu noktada istikrarsızlıktan sürekli değişimlerden bu noktada) eminim bu isim Adnan Örnek değil de adını ömrü hayatınızda duymadığınız yabancı bir hoca olsaydı aynı şöyle cümleler kurardınız bak adam tam bir profesyonel 1 yıllık sözleşmeye imza atmamış sözleşmesini üç yıllık istiyor derdiniz.
    • Kral  
    13 Temmuz 2015 | 16:50
    Bu alper ne diyor bilader ya kazmanin tekiydi bu adnan be kardeşim federasyona da oğlunun torpiliyle girip çalışıyor herkez biliyor bunu Topçular la işbirliği yapıp hoca olmak için yardımcı olduğu antrenorlerin kuyusunu çok kazdi bırakın bu işleri Bursaspor taraftari cahil deil artık herseyi görüyor biliyor recep kendi gbi adamları topluyor işte kulübe başka bişey deil
    • rıdvan çiftçi  
    13 Temmuz 2015 | 16:18
    fotoğraf her şeyi anlatmıyor mu başka söze ne hacet.çapsız yönetim kimlerin biöfünü yiyip kimler için panik yapıyor geri adım atıyor.ne futbolcu olarak ne teknik adamlık olarak(ki beypazarını bile çalıştırmamış)türk futboluna ne katmış allahınızı severseniz.kimi çıkarmış sallamasyon olmadan buyurun yazın.zaten cevher var onları bile adam gibi işleyemeyen çata çat mücadelede enes bile güçlük çekiyorsa kimse bana adnan örnek güzellemesi yapmasın.
    • mususi  
    13 Temmuz 2015 | 15:13
    bazilari lafi ters anliyor. Futbolcu olarak veya Bursaspor tarihinde Adnan Ornek kimdir diye sormadik. Teknik direktor/scout olarak Adnan Ornek kimdir diye sorduk. Zira stoper oynamak icin imza atmadi bildigimiz kadariyla.

    Ingiltere'de staj yapmak icin cebinizde birkac bin pound olmasi yeterli, bunu da basari diye gazlamayin bize.
    • Objektif  
    13 Temmuz 2015 | 14:58
    -1
    İzleme komitesinde oyuncu izleyip milli takıma kimi kazandırmış Adnan Örnek de Bursaspor'a kazandıracak ? Amaaaaannn niye dert ediyorum ki bunları? Nasıl olsa kulüpte para bol, biraz da Adnan Hoca'ya verelim. Be kardeşim elin İngiliz'i geliyor senin elindeki Enes'i bilip 3 yıldır takip ediyor, Porto Güney Amerika pazarının altını üstüne getiriyor. En azından bi zahmet gidin bi konuşun adamlarla nasıl yapıyorlar diye, ekipleri kaç kişilik, futbolcu seçme kriterleri nedir bunları öğrenin. Oynayanlar bilir, football manager oyunu bile Bursaspor'dan çok daha ileridedir futbolcu bulma konusunda, çünkü maalesef onların bile bir scouting ekibi var.
    • alper maden mdny  
    13 Temmuz 2015 | 14:51
    sadece yorum yazmak için yorum yazıyorsunuz ya hayretle okuyorum Adnan Örnek kimdir diye yazan sizleri esefle kınıyorum Adnan ÖRNEK kim midir ?? ''17 Ekim 1965 Bursa doğumludur. Spor akademisi mezunu olan Adnan Örnek; futbola Bursaspor'da başladı. Bursaspor minik takımlarında yer aldı. İlk resmi maçına 1986 yılında çıktı. 12 yıl yeşil-beyaz formaya hizmet etti. 6 yıl Bursaspor kaptanlık görevini başarıyla yaptı. 1998 yılında yeşil-beyaz formasıyla son maçına çıkarak futbolculuk hayatına son noktayı koydu. İngiletere'de staj gorerek TFF Teknik Direktorluk diplomasını aldı.
    Oynadığı yıllarda bir çok takımdan transfer teklifleri alan Adnan Örnek Beşiktaş'ın transfer teklifini neden geri çevirdiğini şöyle anlatmıştır: ''Bir dönem bana Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan çok ciddi teklifler gelmişti. Özellikle Beşiktaş, yine o dönem Sayın Yazıcı başkanlık görevinde bulunurken bana çok önemli bir teklifle geldi. Gordon Milne'nin antrenörlüğünü yaptığı Beşiktaş beni kaçıracaktı. Ben Sayın Yazıcı ile bu konu hakkında görüşmeye gittim. Ve bir tek sözüne itimat ederek Bursaspor'la 2 yılık sözleşme imzaladım. Son dönemde istifa ederken tekrar yanına gittiğimde ise o dönemi hatırlatarak : #8220;Hatırlıyorsunuz değil mi? Bana dünyalar kadar para veren Beşiktaş'ı reddedip; sizin tek bir sözünüzle Bursaspor'da kalmıştım#8221; dedim. Benim ufak yaşlardan itibaren tek hedefim Bursaspor'da kaptan olabilmekti. Ben Muradiye'liyim. Çocukluk dönemlerimizde stadın tribünleri betondu. Biz arkadaşlarımızla maça girebilmek için karton satardık. Kartonları satıp stada girer ve maçı seyrederdik. Maç bitiminde ise tekrar kartonları toplar; futbolcuların çıkış yaptıkları kapılara giderek onları izlemeye koyulurduk. Futbola olan ilgim böyle başlamıştı.''
    Adnan Örnek gerçekten de Bursa'nın yetiştirdiği, parmakla gösterilecek nadide insanlardan biriydi. İntertoto yıllarının efsane kadrosunun da kaptanlığını yaptı. '' ANLAYANA
    • Sabotaj  
    13 Temmuz 2015 | 14:51
    Başkan boş işler ve bis adamlar peşinde kos sen bak nasıl gidiyorsun bu kulupten
    • Kerim  
    13 Temmuz 2015 | 14:30
    -1
    Adnan örnek tff ye de torpil le girmiştir burayı boşuna kovalamaz hem dünya maaş isticek hemde yönetim böyle egilecek yazıklar olsun bu yonetime
    • Yaso  
    13 Temmuz 2015 | 14:29
    Niye egiliyorsunuz kardeşim Bursaspor altyapı koordinatörü olcak bi ton adam var çok Bursasporluyuz diolarsa koşarak gelcek bu adamın şu kulübe hiç bir faydası katkısı yok olmazsa kulisci adnan
    • mususi  
    13 Temmuz 2015 | 13:39
    herkes cakal olmus, 1+2 nedir abicim? Bir yillik altyapi gelisim plani mi olur? Sirf Bursaspor'da oynadilar diye hicbir profesyonel ortamda kendini ispatlamamis, yabanci dil bile bilmeyen adamlara Turkiyenin en iyi altyapisinda buyuk yetkiler veriliyor.

    Adnan Ornek'in teknik adam veya koordinator olarak sicili nedir? Ne yapmistir. TFF'de oyuncu izlemek gibi kolay kazanilan bir gorev disinda ne yapmistir? Merakimdan soruyorum, bilen varsa yazsin lutfen.
    • Adil  
    13 Temmuz 2015 | 12:41
    Adnan kim ki şart kosuyo herkez kurnaz

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR