KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Adaylara başarılar diliyorum"

15 Mayıs 2015 | 13:10

12 yorum

7632 okunma

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş gündeme ilişkin konularda açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş sezonun bitimine 3 lig maçı kaldığını belirterek başladığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Ligde kalan Gaziantepspor, Akhisar Belediyespor ve Torku Konyaspor maçlarımızı kazanarak rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Avrupa Kupaları için var olan şansımızı sonuna kadar kullanacağız.

Fenerbahçe ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında da tur atlamak için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz.

Bir sezon boyu yaptığımız çalışmaların karşılığını alabilmek için ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz.

İlk 5 hedefimizdi. Hala bu hedefi yakalamak için şansımız var. Bursa'da oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası finalinde yer almak istiyoruz. Gaziantepspor maçımızda Serdar Aziz cezalı ve bizimle olmayacak. Civelli'nin sakatlığı var, son durumunu değerlendireceğiz.

Cumartesi günü kulübümüzün 51.Genel Kurulu var. Buradan başkan ve yönetim kurulu adaylarına başarılar diliyorum. Benim ve oyuncularımın kongrenin içerisine çekilmesini doğru bulmuyorum. Biz çalışanlar olarak verilen görevleri yerine getiririz. Düşüncemi, yönetime ve kamuoyuna açıkça belirttirim. Kimseye de saygısızlık yapmam. Düşüncelerimi açıklamam için hiçbir zaman aracıya ihtiyaç duymadım ve duymam da.

Bugün bir yerel gazetede yer alan "Futbolculara karşı kredim kalmadı" ifadesi bana ait değildir. Kredim yoksa işim de yoktur. Bu tip söylemlerin kimseye de yararı yoktur. Diğer kulüplerinde yaşadığı gibi bizim de zaman zaman ekonomik sıkıntılarımız olmuştur. Yönetim de bu sıkıntıları çözmek için elinden gelen gayreti göstermiştir. Gelecek olan yönetim de önce oyuncu sorunlarını çözmeli ve sonra onlarla konuşmalı. Hangi yönetimin göreve geleceğini bilemem. Hepsine başarılar diliyorum. Her şey Bursaspor için olmalı...

Saygılarımla
Şenol Güneş

 Bursaspor.org.tr

    • cn16  
    17 Mayıs 2015 | 00:05
    Kim gelirse gelsin SENOL HOCA kalsin .
    • escobar  
    16 Mayıs 2015 | 14:55
    şişko : Öncelikle sana cevap vericem. Kadro iyi, hoca ekstra birşey yapmadı diyorsun. Futbolu nerenle izliyorsan artık... Bu takım sezon başı gol atamıyordu, gürcü takımıyla oynadığımız maçı hatırla. Ve bu gol atamayan takım şuanda ligin en golcü takımı. Sahada belirli bir taktik düzen yoktu, Daum'un takımın içine nasıl ettiğini hatırla. Elini vicdanına koy öyle yaz, bu insan emek sarfediyor Bursaspor için vefasızlık yapma.

    Junior : Ben insanları hangi cümlemle gaza getirmişim lütfen belirtir misin?
    Ben Bursa şehrini seviyorum, şehir takımıyız biz. Dolayısıyla benim şehrimde yaşanan gelişmeler direkt olarak beni alakadar eder. O fabrikada çalışan birsürü Bursasporlu insan var. Bursaspor taraftar kitlesinin %80'ni işçi sınıfıdır! Sen kime ne anlatıyosun?
    Sendikanın aynı şartları uygulamaması, neticede zam değil mi? Aynı şeyi farklı cümlelerle söylüyorsun. Orada insanlar emeklerinin hakkını almak adına bir protesto gerçekleştiriyorlar, oraya gidip 10 tane su götürmek ve bu şekilde destek olmak mı yanlış olan!!!!

    İşçi hakkını arayınca mı suçlu oluyor!!!
    • Junior  
    16 Mayıs 2015 | 13:49
    -5
    Escobar, olay zam yapılmadı Davası değil. Insanları gaza getirmeye gerek yok. Konu sendikanın farklı firmalarda farklı anlaşma koşulları için imza atması. Konuyu siyasileştirmeyelim. Burası spor sitesi
    • şişko  
    16 Mayıs 2015 | 11:34
    -13
    takımımız ıyı sende cok ekstra bı hoca deılsın senol hoca zaten besıktasla anlaştığın sölenıyor eger öle bısı doğruysa yazıklar olsun sana
    • uçbeyi  
    16 Mayıs 2015 | 09:33
    Teksas.org un Deklarasyonu yerinde ve iyi olmuş. Belirli yerel medya ve bir kısım Bursaspor portalı başkanlık seçimi için yanlı haber ve yönlendirmede bulunuyor. Bu camiaya en büyük kötülüğü yapıyorlar. Şahsi düşüncem Bölükbaşı nı n yetersiz kaldığı yönünde. Gerektiğinden fazla pohpohlamaya gerek yok. Şenol hocaya istediği kadro verilsin şampiyonluğa oynarız.
    • texasssslii  
    16 Mayıs 2015 | 08:44
    Yeter abi yeter yaaa ulan hergun basin oyuncularimizi bir yere satiyor yetmedi aetik teknik drektor senol gunes jimnastikte yazmış
    Bana bunlari ses cikartacak baskan lazim
    • Telekom Mehmet  
    15 Mayıs 2015 | 23:00
    sayın Başkan adayları Bursaspor a başkanlık için hiç bir katkı koymadınız lütfen en azından kongre salonuna gelirken store den birer tane atkı alıp gelin lütfen de en azından 15*15 gibi bir katkı ile Bursaspor a aday olmuş olun ben yarın Bursastore den yeni çıkan tişörtlerden bir tane alıp geleceğim
    • İDRİS  
    15 Mayıs 2015 | 15:46
    Demekki unutmuşuk karkalar Bursaya store açtılar kanıma dokunuyor kimsede çıkıp açıklama yapmıyor derneklerin işi ne acaba burdan sesleniyorum hepsine allah rızası için bir açıklama yapın biz Bursada karkaları ve bizanz storeleri istemiyoruz şehri müdafa yapalım gerekirse ama onlakrı burda barındırmayalım kaba kuvetle digil
    • escobar  
    15 Mayıs 2015 | 14:33
    21
    Arkadaşlar, Bursa'nın tüm işçileri bugün büyük bir greve başladı. Destek olmak isteyenler Renault önündeki işçilerimizin yanına gelebilir.

    İşçilere zam yapılmıyor, şartlar her geçen gün daha çok ağırlaştırılıyor.
    950 Lira asgari ücete 4 kişilik bir aile hergün simit yemesi gerekiyor.
    İnsanlar dolayısıyla bankalara yöneiliyor, borç batağına saplanıyor..

    Ekmek mücadelesi verenin yanında olmalıyız.
    • karamürsel  
    15 Mayıs 2015 | 14:08
    -17
    recep le birlikte senol hocaya elveda deriz..
    • escobar  
    15 Mayıs 2015 | 14:05
    19
    Şenol Hocam sen elinden geleni yaptık, biz hakkımızı sana helal ediyoruz.

    Bazı futbol cahili kişilerce abuk sabuk eleştiriler aldın, ancak elindeki malzeme ile en iyisini yapmaya çalıştın...

    Frey geçen sezon rezil bir kalecilik sergilemişti, kaleyi ona teslim etmek Bursaspora yakışmazdı. Yeni kaleci transfer edecek bütçede yoktu, Harun evladımız dedik kaleyi ona teslim ettik... Sonuç hüsran oldu.
    Bunda Şenol Hocanın hiçbir kabahati yoktur.

    Stoper transferi yapılmadı, Serdar-Civelli sakatlandığında yada cezalı olduğunda Şamil'den stoper yapmak zorunda kaldın. Şenol hocanın bunda da kabahati yoktur.

    Takımın ileri hattı üst seviye, arka taraf orta seviye bir anadolu takımı gibiydi.
    Bu takımın başında Şenol Güneş kalsın, şehir kenetlensin, Timur Noyan başkanlığında Bursasporu ayağa kaldıralım. Şampiyonluk gelmezse en büyük yavşak olayım.
    • Avrupali Timsah  
    15 Mayıs 2015 | 13:30
    21
    Hocam seni cok seviyorduk hatta Trabzondaykende Milli takimdaykende simdi sevgimiz daha da katlandi seninle mutluyuz 5. olmusuz 6. olmusuz farketmez dikdurusun tam bir texasli gibi...Insallah daha uzun süre bizimle olursun...Biz seni gayet iyi anliyoruz fazla anlatamasan da..

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR