KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

A2 yarı finalde kaybetti

VİDEO

17 Mayıs 2012 | 17:24

3 yorum

4975 okunma

A2 takımımız Türkiye Şampiyonası yarı finalinde Kartalspor'a 2-0 yenilerek final şansını kaybetti.

Ankara Bağlum Stadyumu'nda oynanan mücadelede Kartalspor'a galibiyeti getiren golleri 72.dakikada Ersel ve 90+4'de Anıl kaydetti. Karşılaşmanın sonunda hakeme itiraz eden Ahmet Arı kırmızı kart gördü. Yarı finalin diğer maçında Bucaspor, Sivasspor'u 5-1 yenerek finale yükseldi.

Bursasporumuz bu sonuçların ardından 20 Mayıs 2012 Pazar günü saat:13:00'da Ankara Bağlum Stadyumu'nda Sivasspor ile 3.lük maçı oynayacak.



 

    • Teksas_nl  
    17 Mayıs 2012 | 21:58
    Mesele A2 ligi olmasından değil. Bizim A2 takımın neredeyse yarısı 2 yıldan beri A takımla antrenman yapıyor, Barış Örücü, Mehmet Sak, Ahmet Arı, Cemal Kaldırım ve hatta Musa Çağıran gibi oyuncular A takımda alternatif olsunlar diye TRANSFER edildi, yani PARA harcandı. Mesela Cemal, Vedersonun alternatifi olsun diye Almanya'dan getirildi, o zmanlar Hakan Aslantaş yoktu bilindiği üzere. Mehmet Sak Ozan'ın alternatifiydi sözüm ona. Ama bütün bu adamların 5 para etmez olduğu anlaşıldı, takımdan gönderilecekleri de herkesin malumu, aksini düşünmek bile istemiyorum. Durum böyleyken A2'de bile olsa neden şans buluyor bu oyuncular? Play-off mücadeleleri tecrübe açısından en değerli maçlar, neden altyapıdan gençler bu tecrübeyi kazanma fırsatı bulmuyor da Ahmet Arı buluyor? Messi performansı gösterip takımda kalmasını mı bekliyoruz Ahmet'in?Ben altyapıda çok daha akıllı ve geleceğe dönük işler yapılmasını bekliyorum, tepkim bundan. Hem Kartalspor tarihi farkı kaçırdı maçta.
    • Emin  
    17 Mayıs 2012 | 20:05
    Adı üstünde A2, A takımın yedek oyuncuları şans bulamayan oyuncuları, yarı finale cıktılar GS ve FB yi elediler Sivası yenerlerse 3. olacaklar daha ne bekliyosn ki anlamadım. Altyapıdan da oyuncular vardı bu maçt. Alt yapıdaki gençler zaten u18,17,16 diye sıralanıyor ve maçlarını tamamladı onlar artık tatil zamanı :)
    • Teksas_nl  
    17 Mayıs 2012 | 18:53
    A takımda oynasın diye alınan bütün Almancılar, yerliler oynuyor yine de bi cacık yok takımda. İşe bak. Altyapıdan gelen gençlere yazık.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR