KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"9 maçlık yeni bir lig başlayacak"

16 Mart 2016 | 20:10

16 yorum

8670 okunma

Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu antrenman öncesi saha kenarında basın toplantısı düzenledi.

Antrenman öncesinde saha kenarında basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu, "Bize yakışmayan oyun oynadık. Bu yenilginin sorumlusu benim" dedi.

Hamzaoğlu, Antalyaspor ilgili olarak, "İstemediğimiz bir oyun ve istemediğimiz sonuçla ayrıldık Antalya'dan. Bize yakışmayan bir oyundu. Çünkü rakibin üstünlüğünü kabul eden görüntü içindeydik. Her ne kadar pozisyonlarımız olmuş olsa da bu maçtan gerekli dersleri alıp ona göre önümüze bakmamız gerekecek. Önümüzde Kasımpaşa maçı var. Ligde 9 maçımız kaldı. İnşallah 9 maçlık yeni bir lig bizi bekliyor diyebiliriz. İnşallah bu ligin ilk maçında kendi sahamızda seyircimiz ile beraber iyi bir başlangıç yapıp, ondan sonra da bunu devam ettiririz" dedi.

"Bahane Üretmek Kolay"

Yenilgiyi neye bağlıyorsunuz? sorusunu yanıtlayan Hamza Hamzaoğlu şunları söyledi:

"Bahane üretmeye kalksak bir sürü bahane üretiriz ama bunun bir tek sebebi var o da benim. Bu takımı hazırlayan bensem mağlubiyetin de sorumlusu benim. Biz de bazı şeyleri yaşamak zorundayız. Bu sezonu biraz birçok şeyi yaşayarak geçirmek zorundayız ama her şeye rağmen sahada kabul etmeyen bir Bursaspor'un olması gerekirdi. Benim en çok zoruma giden bu. Yoksa mağlup oluruz önemli değil. Bundan sonra da mağlup olacağız ama rakibe üstünlüğünü hissettiren bir takım görüntüsünde olmak zorundayız biz hedeflerimiz büyükse ki öyle. Bu maç böyle oldu. Rakibimizin son umudu diyebilirim. Çok önemli bir maç olarak baktıkları maçtı. Onların en üst seviyede oynadığı, bizim de en alt seviyede oynadığımız bir maç oldu. Yoksa bir çok neden sayabilirim ama hiçbir neden başarının yerini tutmaz. Onun için iyi oynamak zorundayız biz."

"Gençlere Önem Veriyoruz"

Taraftarların 'Bu sezon en azından gençleri kazanalım' diye bir görüşü var. Bunun hakkında ne söylemek istersiniz? sorusuna ise Hamzaoğlu, "Onları kazanıyoruz. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Her ne kadar A takımda yer vermesek de bu vermeyeceğimiz anlamına gelmez. Bir yandan onları yetiştiriyoruz. Onların gelişimlerini takip ediyoruz. Mevcut olan kadromuzda en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Olumlu olumsuz resmi önümüze koymamız lazım ki önümüzdeki yılın temellerini daha sağlam şekilde atabilelim. Şimdi 9 maçımız var. 9 maçlık yeni bir lig inşallah bu hafta başlayacak" diye konuştu.

 Bursaspor.org.tr

    • greenpearl  
    17 Mart 2016 | 18:02
    ya arkadaş şu sitede eskiden teksas manifestosu vardı onu tekrar koyun buraya da yeni Bursasporlu olanlar ya da Bursasporlu olmanın ne demek olduğunu unutanlar hatırlasın. öyle pısırık bir taraftar kitlesi türedi ki adam 3 puan aldıktan sonra gelip formaya küfür etse de ses çıkaramayacak türden tipler. hocalar geliyor armaya gram saygısı yok hep aklı başka yerde "aman ses çıkarmayın ya giderse" diyen tipler var. futbolcular geliyor uefa maçı öncesi soyunma odasında sigarayı tüttürüyor menajerle hocasına posta koyuyor "aman laf etmeyelim moralini bozmayalım" diyen çıkıyor. İstanbulda gs den 6 yiyor takım sonra soyunma odalarına gidip forma istiyor futbolcular "zaten sıkıntılıyız susalım" diyen çıkıyor. ulan sanki ortada başarı var da şampiyonluktan sonra herşeyi sineye çekiyor bu tipler. onuncuyuz be onuncu 25 maçın 13 ünü kaybetmişiz neyin kafası bu. antalyaya gol atamayan tek takım Bursaspor ligde. daum geldi armayı ayaklar altına aldı gitti, ertuğrul geldi ben kralım havasında kendini klübün üstünde gördü gitti, hamza geldi adam ben ölene kadar gs liyim diyor Bursaspor taraftarı ne var bunda diyor. Bırakın arkadaş düşüyorsa düşsün takım ama taraftarın bir duruşu olsun bir omurgası olsun ayıptır bu kadar hafife alınır mı bu arma.
    • Avrupali Timsah  
    17 Mart 2016 | 16:41
    yesil Bursa yazacaklarimin aynisini sen yazmisin eline saglik...Seneye FEDA yili ise ben Samet Hoca derim..
    • Adf  
    17 Mart 2016 | 16:26
    Allahın askına hamza hocaya laf sozleyıp durmayın bazı arkadasla akhısar degıl Bursaspor demıs ama real madrıd de degıl bu dusunceler yuzunden real degıl destek olalım hamzaya alı aya
    • texas inegöl  
    17 Mart 2016 | 15:57
    -1
    Kimseye hoca beğendiremiyoruz kimi istiyorsunuz beyler her geleni beğenmiyoruz önce kendimize bakalım kaç maç ceza aldık kombine sahiplerinin hakkını ödeyin eyy şikayet edenler
    • yesil bursa  
    17 Mart 2016 | 14:40
    Turk futbolunda ahbap cavus iliskileri Bursaspora zarar verdi. Hamza bu iliskilerin bir parcasi. Hamzanin oncelikleri arasinda Bursaspor hep son siralarda. Ertugrul nasil korkak oynatiyorsa hamza daha fazlasini yapiyor. Rakibin guvu karsisinda korkmus. Ulan kume dusmeye oynayan takimi bize aslan diye yutturuyor. Ben bu isin altinda baska is ararim. Ahbap cavus iliskileri, istanbullu eski futbolcularin dayanismasi,birbirini kollamasi, fatih terim faktoru vs. Antalyaspor dusmesin isteniyor besbelli. Hamza birilerinin adami olarak kalir ve ve Bursaspora zarari olur. Hamza devri Bursada kapanmalidir.
    • markus  
    17 Mart 2016 | 12:50
    Eleştiriye tamam da,hocaya ligi gs nin üstün de bitirmek istemiyor o yüzden takımı oynatmıyor tarzı söylemlerde bulunmakta bize yakışmıyor,ayıp yaa...
    • berryroad  
    17 Mart 2016 | 12:14
    ligde oynanan futbola göre küme düşülse ilk sırada biz olurduk düşenlerde. Bursaspor tarihinde gördüğüm aldığı paraya göre en ruhsuz oyuncu topluluğu dediğimde bazı arkadaşlar kızıyor ama al işte hocanın kendisi de aynı şeyi söylemiş dolaylı olarak. bu sezon artık umut pompalamaya gerek yok 1 ileri 2 geri böyle geçer gider 9 haftada görünen köy kılavuz istemez. sezon sonu bu çöplerin tamamıyla yollar ayrılmalı hoca aklını başına alıp işine konsantre olacaksa ağzından bir daha gs lafı çıkmayacaksa hayallerini gs süslemeyecekse lig sonu katkısına bakılmalı yok ben ultraslan amigosu kıvamında devam edeceğim derse defolup gitmeli burası Bursa biz de Bursasporluyuz.
    • mususi  
    17 Mart 2016 | 11:30
    bundan sonra bir nane olmaz Hamza efendi, bunu en iyi sen biliyorsun da iste para tatli geliyor, tribunlere oynamak cazip.

    9 macin 3'unu sayma, kart gorenler sakatlananlar, tatile kacanlar olacak. Koca sene form tutmamis takim birkac macta tucacak diye bir palavra olamaz, hele hele hedefi kalmamisken.
    • alpermurat  
    17 Mart 2016 | 11:17
    14
    mersin - trabzon- antep-eskişehir-rize galibiyetleri fb ve başakşehir beraberlikleri olmasa şu an küme düşmenin en büyük adayı bizdik. dua edelimde cimbom hamza hocayı gönderdi ve bize geldi. futbolun kalbi orta sahadır. eğer elinde bekir-hosogai-faty-şamil-jorguera-traore gibi dümdüz oyuncular varsa bırak hamza hocayı morinho gelse bu takımdan bi şey olmaz. bide üstüne serdar aziz her hafta sakat, dudscak ,stoch yokları oynuyor... Bu takım ligde kalacaksa eğer bu benim için başarıdır, hamza hoca'dan Allah razı olsun.. bu takımı futbolcu çöplüğüne dönüştürenlere kızıp sövün. Hala hamza hocamıza laf edenler bi düşünün utanır insan ya..
    • gültekin gür  
    17 Mart 2016 | 02:42
    ben hocaya güveniyorum da takımın kapasitesi belli.2 maç kazansak üçüncü maç bejekeye yeniliriz :/
    • atalay  
    16 Mart 2016 | 23:44
    15
    takimin kapasitesi belli ertugrul ersel hamza vs.. fark etmex ama tek takildigim sercan hosogai harun bu sezon cok fazla yedek kaldi furkan kubilay emre emirhan mertornek forma bulmali kayip sezonun kazanclari olsunlar
    • cinaralti16  
    16 Mart 2016 | 23:32
    -9
    Estavurulla rica ederim yenilgini tek sorumlusu benim
    tabi tabi gencleri kazaniyoruz nerede bi tane ornek ver yapma ALLAH askina
    bizimle kafami buluyorsun sen Hamza?
    • Surgun  
    16 Mart 2016 | 23:30
    Hocam bu iş böyle yürümez bu forma Bursaspor formasıdır Akhisar belediye forması değildir
    • Waz  
    16 Mart 2016 | 22:06
    13
    takim da ruh yok ruhsuzlar ordusu
    • BURSALI KILIÇ  
    16 Mart 2016 | 21:46
    17
    Yani inşallah diyelim genclerri kazanalım sene sonunda cucak başta olmak üzere batalla dışında tüm yabancıları yollayalim gencler i oynayalım hem çok ucuza oynarlar hem de ilerleme saglariz tabi 5-6 sağlam oyuncuda transfer etemiz gerek ama bir daha hocam gs ile ilgili konuşma hocam ayıp oluyor bu camiaya burasi büyük camia
    • kkka  
    16 Mart 2016 | 20:41
    13
    İnşallah hoca son haftalarda oynattığın futbolla ertuğrul hocadan bi farkın yok sonunda onun gibi olmasın

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR