KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

50.yıl proje yarışması başladı

19 Şubat 2013 | 12:47

17 yorum

9303 okunma

Çalışmalarını aralıksız sürdüren 50. Yıl Komisyonumuz, Yeşil-Beyaz'a gönül veren tüm taraftarlarımızın Bursaspor için düşündükleri projeleri görebilmek adına www.bursaspor.org.tr üzerinden yapılacak olan yarışmanın startını bugün verdi.

50.Yıl Proje yarışmasının tanıtımı Özlüce Tesislerimizde yapılan basın toplantısında kamuoyuna tanıtıldı. Tanıtıma Genel Sekreterimiz İlhan Uslu ve 50.Yıl Komisyon üyeleri katıldı.

Uslu; " Hedefimiz Bursaspor'un geleceğini inşa edebilmek"

Genel Sekreterimiz İlhan Uslu yaptığı 50.Yıl Proje yarışmasının amacını şöyle açıkladı. "Bursasporumuzun geride kalan 50.Yılından aldığımız güçle, camiamızın önündeki 50 yılda yapılabilecek olan çalışmalar hakkında Bursa ve Bursaspor sevdalılarının ortak katkıyı koymaları adına bir yarışma düzenlenmesine karar verdik. Bu yarışmada ki amacımız, Kulübümüzün ilerleyen yıllarda Türkiye'nin ve Avrupa'nın en önemli Spor Kulübü olmasının temellerini siz değerli taraftarlarımızın sunacağı projeler ile ve bu projeleri Yönetim Kurulları'nın gelecek dönemlerde hayata geçirilmesi planlandı" dedi.

İlhan Uslu yarışmanın Bursaspor Resmi İnternet sitesi www.bursaspor.tr üzerinden yapılacağını belirtti. Uslu, "Taraftarlarımızın bugün itibariyle taraftarlarımız, Kulübümüzün resmi internet sitesi www.bursaspor.org.tr 'den yarışma sayfasına tıklayarak, projelerini ister word dosyası, ister fotoğraflı ve isterse video şeklinde sisteme yükleyerek fikirlerini bizlerle paylaşabilecekler. Yarışmamızın tüm detaylarını internet sayfamızda bulabileceksiniz.

Yeşil-beyaza gönül veren taraftarlarımız iki kategoride projelerini sisteme yükleyebilecekler. Bu kategorilerimiz ise Bursaspor markası altında satılabilecek veya Bursastore'un ürün gamına ekstra yenilikler katacak her türlü ürünlerin tasarımlarının yarışacağı "ÜRÜN TASARIM" kategorisi, diğeri ise Kulübün vizyonunu geliştirecek ve kalıcı gelir getirebilecek olan her türlü projelerin yarışacağı "KURUMSAL PROJELER" ...

Yarışmamızın takvim süreci şu şekilde işleyecektir;

1.AŞAMA

19 Şubat 2013 tarihinde İnternet sitemiz üzerinden alınmaya başlanacak olan projeler 30 Nisan 2013 tarihinde sona erecektir. Bu süreden sonra Yarışma Jürisi gelen projelerden her kategoride maksimum 16 tanesini seçip halk oylamasına sunacaktır.

2.AŞAMA

Halk oylaması 16 Mayıs 2013 tarihinde yine internet sitemiz üzerinden yapılacaktır. Her kişinin 1 kez oy kullanabileceği yarışma 30 Mayıs 2013 tarihinde sona erecektir.

3.AŞAMA

Son aşamada 1 Haziran 2013 tarihinde halk tarafından seçilen projelerin sahipleri açıklanacak ve ödülleri kendilerine takdim edilecektir.

ÖDÜLLER

Kategori 1.si: 2013-2014 sezonu 2 Adet VİP Tribünü Kombine bileti, 500 TL Bursastore hediye çeki

Kategori 2.si: 2013-2014 sezonu 2 Adet Kapalı Tribünü Kombine bileti, 350 TL Bursastore hediye çeki

Kategori 3.sü: 2013-2014 sezonu 2 Adet Maraton Tribünü Kombine bileti, 250 TL Bursastore hediye çeki

MANSİYON: 250 TL Bursastore hediyesi

KATEGORİLERİMİZDE HANGİ ADAY PROJELER YER ALACAK

1) ÜRÜN TASARIM

Bu kategoride yarışmaya girecek olan tasarımların, günlük yaşamda kullanılabilir, üretilebilir ve özgün tasarım olma şartı bulunmaktadır.

Bursasporluların yaşam tarzları ve ilkelerini uygun tasarımlar dikkate alınacaktır.

Bu kategoride Gıda ürünleri, tekstil ürünleri, mobilya-aksesuar, elektronik, matbaa vb. birçok dalda ürünlerin tasarımları yer alacaktır.

2) KURUMSAL TASARIM

Bu kategoride taraftarlarımız kulübümüz için oluşturulacak kalıcı gelir projeleri, kurumsal kimlik ve imaj çalışmaları, alt-yapı ve kulüp içi uygulamalar gibi konuların yer aldığı projeler yer alacaktır.

Kulübümüzün gelecekteki 50 yıllık yol haritasını belirleyecek çalışmalara, bütün Bursa ve Bursaspor sevdalılarının, ortak aklı oluşturacak şekilde katkı koymalarını arzuluyoruz.Bursaspor için bir şeyler yapma çabasıyla yanıp tutuşan her bir bireyin görüşünü de ayrı ayrı önemsiyoruz. Farklılıklar zenginliğimiz; farklı bakış açıları da camiamızı geleceğe taşıyacak en büyük ivmemiz olacaktır. Bursaspor için bir fikrim, bir projem var diyorsanız eğer lütfen bunu bizlerle paylaşınız. Hedefimiz daha Kurumsal, daha Güçlü ve büyüklüğüne büyüklük katan bir Bursaspor yaratabilmek"

50.YIL'DA 50 BİN ATKI

Genel Sekreterimiz İlhan Uslu, Bursaspor taraftarının atkılarıyla yaptıkları şovların Türkiye'ye örnek olduğunu belirterek, "Komisyon üyelerimiz Kazım Gürkan ve Gökhan Sezer'in üzerinde çalıştığı bir proje var. Bu projede 50.Yıl da 50 bin atkı satışının yapılması. Fiyat açısından çok pahalı olmayan, Bursaspor'a özgü 50.000 atkının satışı yapmayı planlıyoruz. Belki özel günlerde, tek atkının kullanılabileceği bir ürün olacak. Stadyumda yapılacak olan atkı şovlarla dosta düşmana Bursaspor taraftarının atkı şovumuzu göstermeyi hedefliyoruz" dedi.

BURSASPOR MARŞI

Bir medya mensubunun "Bursaspor Marşı üzerine bir çalışma olacak mı?" sorusuna İlhan Uslu, "50.Yılında Bursaspor Marşının profesyonel kişiler tarafından yapılmasını arzu ediyoruz. Bu konuda Bursalı sanatçımız Fettah Can'ın bir hazırlığı var. Bu çalışmayı ilerleyen dönemde taraftarlarımız ile paylaşacağız. Bizler bu konu ile alakalı bir yarışma olsun istemedik. Marş çok önemli ama bunda da bir zaman kısıtlaması yapmayalım istedik. Her kafadan bir ses çıkmasın, bu işi profesyoneller yapsın istedik. Profesyonellerin yaptıklarının içinden en iyisini seçeriz" dedi.

ORGANİZASYON TAKVİMİ

İlhan Uslu, 50.Yıl Komisyonu'nun yaptığı çalışmalar sonrasında ortaya çıkan organizasyon takvimini kamuoyu ile paylaştı. Uslu bu takvimin bir taslak olduğunu ve üzerinde değişiklikler yapılabileceğini belirtti. Uslu, "Şubat ayı içerisinde "50.Yılında Bursaspor" adlı proje yarışmamızın startını veriyoruz. Nisan ayında Bursaspor'un 50 Yıllık tarihinin sergileneceği bir Fotoğraf Sergisi, Mayıs ayında şampiyonluk tarihimiz olan 16 Mayıs 2013'te Setbaşı'nda – Atatürk Stadyumu olan güzergahta "Bursaspor Yürüyüşü" planlıyoruz. Aynı gün gerekli izinleri alabilirsek Dünya'nın en uzun Timsah Yürüyüşü etkinliğini de hayata geçirmek en büyük arzumuz. 1 Haziran Tarihinde tüm taraftarlarımızın katılacağı Fomara meydanında büyük bir şölen yapmayı hedefliyoruz. Bu tarihte de bugün başlayan yarışmamızda derece elde eden taraftarlarımızı açıklayacağız ve ödüllerini takdim edeceğiz. Ayrıca ay sonunda Bursa'nın güzel bir otelinde 50.Yıl Balosu yapılması planlarımızın arasında. Temmuz ayında Ramazan ayı başlıyor. Bu dönemde de çeşitli etkinlikler yapılacak. Yüzme Federasyonu'nun takviminde bulunan 11-12 Yaş Yüzme yarışlarını Bursaspor 50.Yıl Yüzme yarışına dönüştürebilmek için girişimlerimiz olacak. Ağustos ayında renkleri yeşil- beyaz olan ünlü bir kulüp ile Bursa'da Özel bir maç yapmayı hedefliyoruz. Özellikle bu tip büyük bir organizasyon için Bursa'nın önemli mercilerinden desteklerini şimdiden bekliyoruz. Eylül ayında Bursaspor Bayan Voleybol takımımızın yanı sıra Bursa'da faaliyet gösteren Voleybol takımlarının yer alacağı 4'lü bir 50.Yıl turnuvası planlandı. Ekim ayı içerisinde Bursaspor 50.Yıl Hatıra Ormanı'nın fidan dikimini planlıyoruz. Bu noktada geçtiğimiz günlerde iş ortaklığı yaptığımız AVEA firması ile ortak bir SMS Kampanyası ile taraftarlarımızın atacağı mesajlar ile Bursaspor Hatıra Ormanı'nı oluşturmayı hedefliyoruz. Kasım ayı içerisinde Bursa'da faaliyet gösteren orkestraların vereceği 50.Yıl Özel Konseri'nin yapılması hedeflendi ve son organizasyonumuz ise Aralık ayında Kent Meydanı'nda kurulacak olan özel bir çadırda, Bursaspor tarihinin en önemli kupalarının taraftarlarımıza sergilenmesi, kupalarla hatıra fotoğrafının çekilmesi ve futbolcularımızın imza dağıtması olacak " dedi.

Bir medya mensubunun "Kazanan yarışmacılara verilecek olan Kombine bilet ödülünün 2 adet verilmesi daha uygun olabilir mi?" önerisi 50.Yıl Komisyonu tarafından uygun görüldü ve ödüllerde 2 adet kombine bilet verilmesine karar verildi.

 Bursaspor.org.tr

    • TarikG  
    21 Şubat 2013 | 22:40
    Mesale fikri guzel orakamlar saglanabilrse guzel bi uydu fotorafiyla ii bir hatira olabilr
    • serdar1963  
    21 Şubat 2013 | 16:42
    Yeni stadda 30 bin kombine seferberliği !
    • Yusuf AŞIKTOPRAK  
    21 Şubat 2013 | 04:49
    50. YILA
    50.TL
    50,000 FORMA
    • bursa  
    21 Şubat 2013 | 02:28
    allahın aşkına kaliteli ürünler çıkarın ben koyu Bursasporlu olarak storemizden utanıyorum almaya birşey yok arkadaş ya en ygecaz aldıgım timsah desenli tshirt dikişleri attı yıkamadan sonra rengi soldu acayip bişey oldu. ya benim gibi herşeyi yapmaya hazır taraftarı fenere cincona özendirmeyin adamların nike adidas ne güzel ürünler yapıyolar. büyük kulüp olmak istiyorsak önce kalite arkadaş kalite olucak.
    • Bursaland  
    20 Şubat 2013 | 22:22
    kültür parkın altındaki gökçen plaza (eski carrefourun olduğu yer) mabed-i timsah olarak büyük ve şaşaalı bir eğlence ve alışveriş merkezine dönüştürülebilir binanın çatı katı muhteşem bir disco olabilir açık hava discosu zaten Bursanın böyle bir discoya ihtiyacı var (laila ve reina gibi) otoparkın üstündeki yeşillik alan çok güzel bir çay bahçesi olur otoparka her giriş yapan araçtan Bursaspora yardım parası 1 tl toplansa büyük bir gelir kapısı olur ayrıca belediyeninde yardımıyla o binanın yanındaki hurdalık binalar yıkılıp oraya güzel ve büyük bir benzin istasyonu yapılsa çok işlek olur binanın iç kısmınada büyük bir hiper market, sinema, mağazalar cafeler ve Bursaland adı altında görkemli bir çocuk eğlence parkı yapılabilir şimdiki avmlerde olan zetonlu oyuncaklardan en son modellerini koyupta hem ailelere hem gençlere hemde küçük çocuklar için muhteşem bir mabed olur dediğim gibi yandaki eski virane binalar yıkılıp benzinlik yapılırsa hem işlekliği artar hemde otoparkı genişletilir
    • bb  
    20 Şubat 2013 | 21:25
    Lig de sadece fb'nin stadi kendisinin. Stad yapmak kolay is degil. Bir anadolu klubunun kendi imkanlariyla boyle bir stadi yapmasi neredeyse imkansiz.
    • bhdr  
    20 Şubat 2013 | 19:29
    -1
    Atkı yapacaksanız ince şal tipi olsun . kışlık kaba saba atkılarla olmuyor
    • Ölümüne Bursaspo  
    20 Şubat 2013 | 19:17
    milyonlarca Bursaspor taraftarı olarak istisnasız herkes. yazılı ve imzalı olarak tek bir proje mutlaka vermeli mesaj gereken yerlere ulaşacaktır.

    proje: timsah arenanın tüm gelirlerinin Bursaspora bırakılması.

    bunu hepbirlikte yaparsak belediye karşı koyamayacaktır
    • olan bu ne  
    20 Şubat 2013 | 09:24
    -3
    Sacma sapan kucuk odul. Sen bunca tasarim ve fikri sadece Bursaspor sevdasini koz olarak kullanip ucuza alabileceginimi dusunuyorsun, lutfen beyler profosyonel ruh. Bu ne ya neymis tek kombineymis gazeteci sormus 2 yapmazmisiniz die 2 olmus. Gazeteci sizdenmi acaba. Ben pazarlamaciyim arkadaslar buyuk bir sirkette aklima geldi hemen bu. Napayim meslegim
    • alp  
    20 Şubat 2013 | 04:08
    kalici gelir icin stadtaki bufe, otopark geliri belediyeye degil bize werilmeli zaten o stada gtmek icn 10bin kisi metroyu kullanarak belediyeye yeteri kadar para akitacak.
    • sedat  
    19 Şubat 2013 | 22:11
    -5
    hersey Bursaspor için doğru demişsiniz ama dunyanın paralarını kıytırık nuneslere, tagoelere bangulara verdieler. kazançlı proje yarısması yapıyolar 500 tl ödul. komik. ben varya bu yönetime bırakın fikrimi, gunağımı vermem. fikirmiş, Bursasporun heykeldeki otoparktan baska dikili ağacı yok. ne özlüce ne vakıfkoy, nede ataturk stadı Bursasporun. üstüne yetmezmiş gibi yeni statta belediyenin. kendi şehrince kiracı gibi yasıyan bi kulubumuz var. bıraksınlar sempatik gorunmeyi böle yarısmalar yaparak, işlerine baksınlar Bursapsora kalıcı ve surekli getiiri sağlıyacak yatırımlar yapsınlar. yanlış transferlere ve menajerlere verilen paralarla fabrika kurulurdu. stadı neden Bursaspor yapmıyorda belediye yapıyo, belediyede kredi kullanarak yapıyo bizde yapabilirdik. ataturk stadını bizim olmadıgı ve 1-2 sene içinde yıkılacağı bilindiği halde neden trilyonları Bursapsor harcadı stadı buyukmek için. yazıcı bey marmairsteki otellerinin sayısını arttırırken, neden Bursapsor gelir konusunda yerinde sayıyo. eğer varya şu 2 sene içinde sportif basarıdan kaynaklanan paralar olmasaydı Bursapor batmsıtı simdi. şimdilerde hersey toz pempe cunku takım kazanıyor para geliyor guzel. eski gunleri unutmayalım yardım kampanyalarını. Bursapsora herzaman ayakta tutacak sey surekli getiri olan yatırımlardır, kurumsallasmadır. eğer ileride Bursa tekrar kötu gunler yasarsa ligte bizim atkılara formalara verdiğimiz paralarla bu carklar donmez.
    • crocodile  
    19 Şubat 2013 | 21:42
    güzel bir uygulama başlatılmış 50.yıl için güzel forma ve atkı gibi projeler çıkar umarım bizde gidip alırız. Kurumsal çalışmaları merakla bekleyeceğim bakalım ne fikirler var taraftarımızda.
    • serdar1963  
    19 Şubat 2013 | 19:07
    10
    Ellinci yılda ellibin şampiyonluk forması kampanyası başlasın güzel bi forma yapılsın elli liraya satılsın almayan beşiktaşli olsun
    • 10 P.M.B !  
    19 Şubat 2013 | 17:09
    13
    Yönetim yapmıyor diyoruz onlara yardımcı olalım güzel bi projesi olan hiç düşünmeden göndersin projesini,ödül falan hikaye herşey Bursaspor için !
    • gürsu  
    19 Şubat 2013 | 15:30
    22
    ödüle göre Bursaspor'a katkı koyulmaz.Bknz.Mehmet Akif Ersoy'un İstiklal marşı ödülünü kabul etmediği gibi...
    • bb  
    19 Şubat 2013 | 13:54
    -20
    Haklısın "sedat"
    • sedat  
    19 Şubat 2013 | 13:42
    -26
    ödüller cok az ve komik. Bursaspor için onumuzdeki yıllarda kazanclı olacak proje yapılmasını istiyolar 2 tane vip kombinesi ve 500 tl para hediyesi varmış. aklımıza proje gelsin para istemeyiz o baska. yonetim cok kurnaz. bu işleri yapan şirketler bu tur tasarım ve projeler için deli rakamlar alıyolar. adam gibi bi ödul koy bak nası fikirler cıkar.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR