KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

50. yıl hazırlıkları başladı

13 Eylül 2012 | 20:10

6 yorum

7659 okunma

Gelecek sene 50. yılını kutlayacak olan kulübümüzde proje hazırlıkları başladı.

Kulübümüzün  2013 yılında gerçekleştirmeyi planladığı 50. yıl etkinlikleri için çalışmalara başladı.

Camiamız için büyük önem taşıyan 2013 yılında gerçekleştireceğimiz etkinliklerin belirlenmesi, planlanması ve süreç içinde hazırlıkların tamamlanması için Yönetim Kurulumuz, taraftar grupları, taraftar dernekleri, sivil toplum örgütleri ve yerel ve ulusal basın mensupları ile birlikte Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda bir araya geldi. 50. yıl etniklikleri konusunda fikir paylaşımı yapılan toplantıda, kutlamaların şampiyonluk yılında yakalanan birlik ve beraberlik coşkusuyla yapılacağı planlandı. Taraftar dernekleri ve bazı katılımcılar da kutlamalarla ilgili fikirlerini toplantıda paylaştı.

İlhan Uslu: "Türkiye’de Bir İlki Başardık" Genel Sekreterimiz İlhan Uslu Türkiye'de bir ilki başardıklarını belirterek, " Anadolu kulüpleri içinde Trabzonspor'dan sonra şampiyon olan ikinci takımız. 50'nci yılımızı kutlayacağız. Bu kutlamaları kulübümüze yakışır şekilde kutlamak için komite oluşturuyoruz. Beraber oluşturacağımız ortak komiteyle en iyi çalışmayı yapacağımıza inanıyorum. Bundan sonra çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Sizlerin görüşleri bizler için çok önemli. Hepsi de katkı sağlayacak şekilde değerlendirecektir. Bizim çalışmalarımız var. Ama ortak aklı oluşturabilmek için herkesin fikrini öğrenip bu konuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Toplantılarımız devam edecek" şeklinde konuştu.  

Bir gazetecinin, "Bu etkinlikler için ne kadar bir bütçe ayırdınız?" sorusuna ise Uslu, "50'nci yılda Bursaspor kulübü hiçbir masrafdan kaçınmayacaktır. Buna emin olabilirsiniz" cevabını verdi.  

Toplantının son bölümünde söz alan Divan Kurulu Başkanımız Kadri Şankaya, 1963 yılında kurulan Bursaspor’un ilk üyelerinden biri olduğunu belirterek, ”Size bir anımı anlatmak istiyorum. 1964 yılında Bursaspor için Erol Büyükburç’un katıldığı bir konser tertip ettim. O konserden elde edilen geliri kulübe götürdüğümüzde gördük ki Bursaspor’a bütçesinden fazla bir para kazandırmışız. Herkesten Bursaspor’a hiçbir menfaat beklemeden imkanları ölçüsünde destek vermesini bekliyorum” diye konuştu.  

50. yıl proje ekibi şu şekilde oluştu ;  

Yönetim Kurulu Proje Komisyonu
Recep Bölükbaşı
İlhan Uslu
İsmet Demirel
İrfan Koç
Selçuk Eren
Recep Aydın
İsmail Özdemir

50. yıl Proje Kurulu
Kazım Gürkan (Teksas.org)
Ayhan Önal (Gürsu Bursasporlular Derneği)
Emre Koşak (Doğan Haber Ajansı)
Turgut Topçu (Bursiad)
Gökçe Yıldız (Yeşil İnciler)
Sungurtekin Özkan (224 Bursasporlular Derneği)
Vedat Yücebaş (Anadolu Ajansı)
Soner Zorba (Gürsu Bursasporlular Derneği)
Tayip Öztürk (Grup 16)
Orhan Torun (Yenişehir Bursasporlular Derneği)

 

    • Mustafa D.  
    14 Eylül 2012 | 18:56
    ayrılan bütçe sorulduğu zaman hiçbi masraftan kaçınmayız cevabı çok güzel bi özet olmuş tercüme edeyim elimize yüzümüze bulaştırıp bok edicez taraftarı kahredicez
    • ölümüne bursaspor  
    14 Eylül 2012 | 12:56
    3 tane havai fişek atarlar bi de kendilerine içkili kokteyl. başka bişe de olmaz.

    benim dileğim halkla işçiyle bütünleşen bir kutlama. istanbul yalakası züpperlerle değil !
    • brkbtm  
    14 Eylül 2012 | 09:34
    50,yılımızda eglence ıstemıyorum gosterız ıstemıyorum real madrıdı cagırark ozel mac ıstemıyorum 50.yılımızda guclu kadro saglam takım saglam taraftar ve tekrar 50,yılımızda ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM
    • kadir  
    14 Eylül 2012 | 03:01
    genç Bursasporlu kartlarımız vardı. (hala saklarım)
    50. yıl etkinlikleri kapsamında öğrenci bukart ları yenilenerek Bursaspor armalı kartlar basılmalı. belki küçük bir değişiklik gibi görünüyor ama tesiri büyük olacaktır.
    • Chuck  
    13 Eylül 2012 | 23:46
    -1
    hiç Chuck'ı da çağırmayın. nse msglsnz snrm ibrhm by i gclr .s.s
    • Bursa Hooligans  
    13 Eylül 2012 | 21:56
    Hıc Bursa Hoolıgans ı cagırmayın. Hı tmm bb.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR